Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A tak w ogole, to chyba pracujesz, albo pracowałaś, bo nie wiem czy nadal tam pracuje, z moja koleżanką ze studiów :-) w każdym razie miała staz absolwencki w ośrodku dla uzaleznionej młodzieży w Toruniu.A ja wam powiem szczerze ze bardziej jestem zadowolona z biedronkowych niz z orginalnych pamkow Bo z biedronki jak nacisnelam palcem na siski w pieluszce to nie mialam palca mokrego a w tych orginalnych to mam mokra reke :-( Wiec nie wiemo o co chodzi :-(
a ja cenowo wychodzi?????????

Jak masz gdzies dostep do bierdonki to moze kup na probe ;-)my używamy pampków. Ale ostatnio sie zaopatrzylismy w 3 paki haggisów (w realu promocja za 35 zl, a pampki sa ponad 50) zobaczymy jak się sprawią. Kiedyś mieliśmy bella happy ale przesikiwał
Kasia tu obok jest banner do sklepu firmowego tzmo z pieluszkami - blizej ciebie sie nazywa. Możesz zobaczyć jaki mają adres w razie czego
A tak na marginesie już dawno w Toruniu nie byłam. Sentyment z czasów studiów mi zostałA tak w ogole, to chyba pracujesz, albo pracowałaś, bo nie wiem czy nadal tam pracuje, z moja koleżanką ze studiów :-) w każdym razie miała staz absolwencki w ośrodku dla uzaleznionej młodzieży w Toruniu.