reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
Ja trochę z innej beczki.
Dzisiaj się dowiedziałam że za tydzień się przeprowadzamy.. Także niedzielę będziemy mieli pracowitą :happy: Także nasze wynajmowane 35 m² zamieniamy na 64 m² ( czy jakoś tak) :-D Część rzeczy już dzisiaj przewoziozłam a za tydzień druga część:happy: Cieszę się jak nie wiem bo w końcu nie będziemy się gnieść w tej dziupelce, a to że będziemy musieli wziąść za 1-2 lat kredyt na mniej więcej 170 tys. to inna sprawa. Może do tego czasu ktoś mnie zatrudni :-(

Weroniczko, Kubusiu, Antosiu, wszystkiego najlepszego!!! Rośnijcie zdrowo!

Liwus, ale super. Zazdroszczę, bo marzy mi się mieszkanko takie 70m2. Jak na razie sfera marzeń...

Liwus no to gratulacje! Dwa lata to sporo czasu, może wygracie w totka lub majętna ciocia zapisze Wam spadek?:-D No i na zamkniętym prosimy o zdjęcia nowego lokum:tak:
Ja natomiast parę dni temu uświadomiłam sobie, że przez tę cholerną recesję i wzrost franka mam kredyt nie na 170 ale na 260 tys. także być może nasze 48 m bedzie nam musiało posłużyć jeszcze:-(No chyba, że też zacznę skutecznie odwiedzać kolektury...;-)

Liwus, ale super. Zazdroszczę, bo marzy mi się mieszkanko takie 70m2. Jak na razie sfera marzeń...

Kasia to dogadaj się z Tosiką , Ona ma 74 m² i mieszkanko cudne. Przeprowadzisz się do Olsztyna i wtedy Adaś będzie wybierał między Olgą a Antosią :-D

Liwus no to gratulacje! Dwa lata to sporo czasu, może wygracie w totka lub majętna ciocia zapisze Wam spadek?:-D No i na zamkniętym prosimy o zdjęcia nowego lokum:tak:
Ja natomiast parę dni temu uświadomiłam sobie, że przez tę cholerną recesję i wzrost franka mam kredyt nie na 170 ale na 260 tys. także być może nasze 48 m bedzie nam musiało posłużyć jeszcze:-(No chyba, że też zacznę skutecznie odwiedzać kolektury...;-)

Niestey żadnej bogatej cioci nie mamy , no ale może jakaś się ujawni :happy: Co do zdjęć to oczywiście umieszczę aczkolwiek to nie jest nic wyjątkowego bo to jest móje rodzinne mieszkanko czyli mieszkałam tam z rodzicami. Oni teraz wyprowadzają się do Babci na mi i siostrze oddali mieszkanie tylko że polowę wartości musze siostrze oddac. Ale powoli coś tam pozmieniamy. Zaczniemy od zmywarki bo nieznosze zmywac naczyń.
Surv a może Wam ciocia zapisze spadek i to najlepiej w walucie Euro :-D no albo w dolarach :-)
Widzisiz ja to muszę zacząć pracować żebyśmy mieli w ogóle zdolność kredytową. Także od września/października musowo do pracy :-(

Tosieńko Kubusiu buziaki i duuuuużo zdrówka na te 6 miesięcy
Weroniczko naj naj najlepszego z okazji ukończenia 7 miesięcy

liwus super z tą zamianą
a wszystko inne na pewno się poukłada:-)

Liwus - super!! najważniejsze że większe mieszkanko, ja też marzę o około 60-70 m2:-)
Surv - ja nawet nie przeliczam ile z moich 220 tys pln sie teraz zrobiło chf:szok::no::-( jedyna radosna rzecz to taka , że oprocentowanie mi spadło z 4,07 na 1,5 %:tak:

Liwus- gratuluje tej przeprowadzki, powoli sobie wszystko dopasujesz do siebie i bedzie cod, mod i maliny:-). Adas bedzie mial wiecej miejsca do brykania.
Kredyty, no coz, wydaje mi sie, ze w dzisiejszych czasach malo jest ludzi, ktorzy ich nie musza splacac. Kiedys sie mowilo, ze w zyciu pewne sa 2 rzeczy, tj. smierc i podatki ale ja bym dodala jeszcze trzecia - kredyty:-D.

reklama
Do góry