liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Tosieńko i Kubusiu sto lat sto lat....dużo radości dzieciaczki :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Także nasze wynajmowane 35 m² zamieniamy na 64 m² ( czy jakoś tak)
Część rzeczy już dzisiaj przewoziozłam a za tydzień druga część
Cieszę się jak nie wiem bo w końcu nie będziemy się gnieść w tej dziupelce, a to że będziemy musieli wziąść za 1-2 lat kredyt na mniej więcej 170 tys. to inna sprawa. Może do tego czasu ktoś mnie zatrudni :-(
No i na zamkniętym prosimy o zdjęcia nowego lokum
Liwus, ale super. Zazdroszczę, bo marzy mi się mieszkanko takie 70m2. Jak na razie sfera marzeń...

Liwus no to gratulacje! Dwa lata to sporo czasu, może wygracie w totka lub majętna ciocia zapisze Wam spadek?No i na zamkniętym prosimy o zdjęcia nowego lokum
Ja natomiast parę dni temu uświadomiłam sobie, że przez tę cholerną recesję i wzrost franka mam kredyt nie na 170 ale na 260 tys. także być może nasze 48 m bedzie nam musiało posłużyć jeszcze:-(No chyba, że też zacznę skutecznie odwiedzać kolektury...;-)
Co do zdjęć to oczywiście umieszczę aczkolwiek to nie jest nic wyjątkowego bo to jest móje rodzinne mieszkanko czyli mieszkałam tam z rodzicami. Oni teraz wyprowadzają się do Babci na mi i siostrze oddali mieszkanie tylko że polowę wartości musze siostrze oddac. Ale powoli coś tam pozmieniamy. Zaczniemy od zmywarki bo nieznosze zmywac naczyń.
no albo w dolarach :-) 
:-( jedyna radosna rzecz to taka , że oprocentowanie mi spadło z 4,07 na 1,5 %
.