reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
witam dziewczynki:-)

Dawno się nie odzywałam bo być byłam przy was przez cały czas;-):tak:
Gratulacje dla wszystkich 7 i 8 miesięcznych brzdąców:tak:
Dużo zdrówka dla chorujących!!!!!!i ząbkujących maluszków!!!:tak::tak::tak: a dla ich mam dużo cierpliwości:tak:

U mnie dzień za dniem szybko mija:sorry2: w pracy spokój i w końcu można wypocząć po świętach:-D w domu mnóstwo obowiązków które oboje z M staramy się uporządkować by wszystko miało ład i skład:rofl2:
Mikoś prawie zdrowy:sorry2: piszę prawie bo leki ciągle musi brać ale w końcu jest duża szansa na wyleczenie:blink:
Karol rozrabia na maxa i co raz bardziej robi się zazdrosny o brata:blink:
mam teraz tydzień drugich zmian więc jest szansa być na bieżąco na bb:-D

Witam Edytkę:tak: i gratuluję fasolki!!!!:tak:

reklama
Marlenko gratuluje zebola . U nas juz nie tylko stuka ale go widac. teraz czekamy na drugiego. U nas noc tez w miare normalna.
Poczytalam ale nie pamietam co kto i jak . noo ale do nastepnego weekendu bede na biezaco. U nas ferie.

Jola bardzo prawdopodobne ja przed chwila zobaczyla i tez sie wogole nie spodziewalam bo dziasa ani nie spuchniete ani nie czerwone,wiec wzielam Manie pod lampe i lyzeczka stuk puk od Maty to podlapalam:-D:-D:-D:-D:-D
wiec teraz czekamy na zabki u Mikolajka oby szybko wtszly:-D:-)
Marlenko moj Mikołaj ma już dwa ząbki i chyba następne sie szykują :tak:

u nas idą dwie górne jedynki i górny kieł:szok: kieł już się przebił....
młody też czasem wariuje od tego ząbkowania ale na szczęście sam żel pomaga:tak:
nocki nawet nawet dzisiaj wstał dopiero o 6.30:blink:

witam
u nas nocka tez nie najgorsza, znów 2 pobudki o północy i 4 i mała wstała przed 7...:tak:
Teraz mamusia na BB z kawka, a Paulina ucina sobie 1 drzemke i... smieje się w głos:-D wiecie jaki mam tu ubaw, w wózku spi obok mnie i sie smieje w głos:-D ciekawe co jej się sni... hi hi:-D

Witam

Marlenko gratuluję ząbka:-):-):-)

Arturek na dobre usnął przed 24, pojękiwał i popłakiwał jeszcze przez sen. Myślę, że to druga jedynka mu dokucza. Dziąsełka ma czerwone i wszystko wkłada do buzi. Co jakiś czas popiskuje.
Teraz siedzi na łóżku, ładnie się bawi i ma dobry humorek. Najgorsze są wieczory i noce, bo nie może usnąć,a jak uśnie to się wybudza i płacze.
Teraz czekam na kuriera. Ma mi przywieść linomagi, pulmex, emolium... z cefarmu.

Magdziarko zdrówka dla Antosia.Super, że zabawa w weekend się udała.

Lorcia zdrówka dla chłopców.

Oooo mamy gościa. Prababcia Artura przyjechała:-)

Uaktualniamy!

Ząbków brak:

Staś
Paulinka
Ola
Kubuś
Krzyś
Zuzia
Wojtuś
Jasio
Antoś
Arturek
Marysia
Maja (maajkowa)
Oleńka

1 ząbek:

2 ząbki:
Mikołaj lorciowy
Dobrusia
Lenka
Brunko
Filipek
Dominik
Nadia
3 ząbki:
Bartuś

4 ząbki:

5 ząbków:

6 ząbków:
Maciuś pierwsze zęby czerwcówkolandu :-D:-D:-D

reklama
Witajcie!
Gratuluje ząbków, chorowitkom zdrowia życzę!!!

A u nas pojawił się SZÓSTY ZĄBEK!!!!! Dogoniliśmy Maciusia :szok::rofl2::-D

Nocka u nas ok, Ł w pracy, dziadek zajmuje się Bartem, a ja wskoczyłam na chwilę na bb, muszę zaraz leciec ogarnac mieszkanko i leciec na zakupy, pozniej mój tata jedzie na rynek pozwiedzac ;-)

Ale wczoraj miałam z Ł przygodę- zawsze ja go scinam (włosy na głowie) no i jak zawsze go gole ( na górze ścinam go jedynką, a dół robie na zero) no i już go ładnie ogoliłam i Ł mówi, przejedź samą górę jedynką żeby wszystko wyrównac, a ja na to ''ok'' i ciaaaaaaaaaaaaccchhhhhh :szok::szok::szok: ooł- nie zmieniłam maszynki żeby była na jedynkę, no i łysy pasek na czubku głowy :szok::rofl2: no i takim sposobem mam łysego, wkurzonego męża :baffled::-D:-D:-D

Ząbków brak:

Staś
Paulinka
Ola
Kubuś
Krzyś
Zuzia
Wojtuś
Jasio
Antoś
Arturek
Marysia