Wiecie, że sanedip ogłosił epidemie grypy !!! Nalezy unikac wiekszych skupisk ludzi. BBrrr...

Po wczorajszej wiadomości Joli zaczęłam bać się o mojego maluszka i intensywnie myślę o tych szczepieniach

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiecie, że sanedip ogłosił epidemie grypy !!! Nalezy unikac wiekszych skupisk ludzi. BBrrr...
Odliczysz jaśka i bedzie koło 1000 zł(może zwrot podatku trochę tę wizję wakacji rozświetli)
![]()
W
Mamoot a Twoja wizja pracy lub jej braku mnie rozbawiła, to się nazywa pozytywne myslenie![]()
No to i ja się przywitam! :-)
Ja już na nogach od 7:30, już byłam w tesco ;-) Ł zajmuje sie Bartem a ja mam chwilę na bb- ale popisałyście z rana ;-)
Nocka była ok ;-)
Życzę Wam żeby każdy maluszek przesypiał całą noc! ;-)
Miłego dnia!