reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam sie i ja:tak::tak::tak:
PAULA-oj przechwalilam ta nasza pogode:tak:wczoraj byla jakies 15 stponi,za to dzisiaj szaro,buro i ponuro:wściekła/y:i jeszcze mgla straszna:-(i moze jest 8 stopni:-(

A te cwiczenia ciekawe,brzmi zachecajaco:-)moze jak wroce z Zkopc to sie wezme za nie:tak:tylko ja za leniwa jestem:-D:-D:-D
MAŁAULKA-a po tych ćwiczeniach widzisz jakieś efekty???
ASIK-a ja już myślałam że zapomiałaś o Nas:-D:-D:-D
MONIA-ale wiesz ja też na początku byłam zła na tych lekarzy,że tylko paracetamol i paracetamol,ale kiedy trzeba to dają i antybiotyk:tak:
MÓJSKARB-a co tam u Ciebie???

Dziewczyny co dajecie swoim młodszym dzieciom na śniadanie??bo ja ostatnio mam problem z Dawidkiem,zawsze dawałam mu kaszkę ,ale ostatnio nie chce jej jeść:-:)-:)-(

reklama
Doris narazie jeszcze nie bo dziś dopiero 5 dzień ale po tamtej prawie "połowie serii" lepiej się czułam, teraz wytrzymam do końca a potem od nowa, bo po ciąży został mi brzuch i muszę to wyćwiczyć:-D
Co do lekarzy to jak chorujemy to mówię że mała nie reaguje na paracetamol i zawsze dają antybiotyk ale ....... w przypadku gdy rzeczywiście nie będzie poprawy po nurofenie i paracetamolu- ja oczywiście nigdy nie czekam aż choroba się rozwinie na calego tylko od razu leczę antbiotykiem:tak: na szczęście teraz (odpukać ) Karolina często nie choruje
Moje młodsze ma zawsze to samo - cycusia:-D

Witam
u nas kazdy pociągający .........nosem:dry:
Tati chyba lepiej bo mniej kaszle:baffled: ale zobaczymy

Doris moja dostaje flaszkę kaszki ( gęstej nie lubi to rzadką z butli pije) ale zaraz jak ja jem śniadanko to ze mną szamie.....dzis np. omleta dostała........tak to serek, kanapkę, jako na miękko, lub smażone.......od Wiki nie raz płatki wydębi......;-)
skąd wrócisz???? bo nie zrozumiałam.....:dry:

Małaulka no u mnie 3 dzień;-) oj ale aby do połowy dojść:szok: to cięzko bedzie czuje......... ale podobno bardzo skuteczne są te ćwiczenia......choć niestety nie łatwo byc konsekwentnym:sorry2:
Jak odwiozłas Karolcię to kto z Lenką był?

Witajcie!!!!
doris...u nas tez dzis paskudnie a wieje tak mocno ze glowe by urwalo, to byla moja pierwsza wizyta u lekarza wiec moze faktycznie jak bedzie taka potrzeba to da antybiotyk.
Paula...jak cwiczenia,dajesz rade?:-)
Jade w sobote kupic sukienke komunijna,moja kinga zachwycona ze moze sobie sama wybrac,ciekawe czy znajde cos ladnego:-)
ide konczyc obiadek,wpadne pozniej;-)

Paula-Upsss literki jakoś zjadłam:-D:-D:-DJa jadę do Zakopca:tak::tak:w przyszły piątek:tak:
A ten serek to jaki??taki zwykły homogenizowany???i co najada się z nim??czy z chlebem jej dajesz??
MONIA-a gdzie Ty robisz komunię ??W Polsce??

Witam
u nas kazdy pociągający .........nosem:dry:

Małaulka no u mnie 3 dzień;-) oj ale aby do połowy dojść:szok: to cięzko bedzie czuje......... ale podobno bardzo skuteczne są te ćwiczenia......choć niestety nie łatwo byc konsekwentnym:sorry2:
Jak odwiozłas Karolcię to kto z Lenką był?

Zdrówka życzę dla Was:tak: a z ćwiczeniami damy radę , ja już teraz nie odpuszczę, no a do szkoly Lena do fotelika i z nami:tak:, no chyba żeby zasnęła to może bym ją zostawiła bo to tylko 10 min. ale jakoś się boję:tak:
Właśnie a propos komunii jeśli w Polsce to jak złatwiacie to Moniu???????? Nas czeka komunia za 1.5 roku i chcemy w Polsce

Piwonia...tak ten czas leci to juz druga komunia,dwa lata temu miala starsza corka. A co do sukienki to tutaj nie maja wymogow ze jeden fason moga dzieci ubrac jaka chca,w polsce Karolina miala liturgiczna.
doris...,malaulka,komunia bedzie irlandzka,dlugo sie zastanawialismy z mezem i wyszlo na to ze chcemy zobaczyc jak taki sakrament wyglada za granica,pozatym dowiadywalam sie i w polsce zadnych problemow nie bedzie,jak bedziemy wyjezdzac to ksiadz nam da zaswiadczenie ze dziecko przystapilo do komunii:-). Komunie mamy 30 maja w sobote,wiankow na glowe dziewczynki nie ubieraja,i podobno oni tutaj zadnych przyjec komunijnych nie robia,jak Karola pokazala zdjecia ze swojej komuni nauczycielce w szkole to byla zdziwiona i jeszcze ze torta na taka okazje sie ma:szok:.
W marcu maja miec pierwsza spowiedz,raz w miesiacu mamy spotkanie w kosciele.
Jakies nowe doswiadczenie nas czeka,a czemu nie sprobowac:-)

monia2925 pewno,że tak zawsze to człowiek bogatszy jest o kolejne doświadczenie
my pierwszą spowiedź mamy dopiero dzien przed komunią,a komunie mamy 17 maja i powiem szczerze wcale do niej nie jestem jakos przygotowana

reklama
Piwonia...wiesz jak to irlandczycy oni wszystko na odwrot robia:-):-):-)(haha) Karola tez miala dzien przed komunia spowiedz,a tutaj jakos tak dziwnie nie dosc ze dwa miesiace wczesniej sie spowiadaja to jeszcze komunia w sobote:szok::szok:.
Jak juz bedzie po wszystkim to sie podziele wrazeniami;-)

Do góry