Mój też nigdzie ze mną nie wychodzi a jak proponuje kino to mówi że można na dvd w domu obejrzeć, jak proponuje wyjście do pubu to mówi że do pubu to się ze znajomymi chodzi a nie we dwoje i co za głupota płacić za piwo w pubie 6zł, jak można w domu wypić za 2zł. Że jestem pustak to też słyszałam, głupia baba itp. Kiedyś mówił do mnie misiu, kochanie, ale to było póki jeszcze nie zamieszkaliśmy razem.
oddalaliśmy się coraz bardziej i bardziej żyliśmy w jednym domu jedliśmy z jednego garnka ale każde z nas żyło już swoim życiem.......... i postanowiłam to przerwać na mojej drodze pojawił sie P mój mężczyzna na początku nie wieżyłam że coś z tego będzie on wolny ja zamężna do tego z dwujką dzieci z masa kompleksów a jednak udało sie jego miłośc i pomoc dodała mi siły w nie łatwym prejściu tego wszystkiego tu moja rodzina na nie liczne wyzwiska i rzucanie przysłowiowej kłody od nogi z drugiej strony komunia mojego synka i ta myśl że muszę jeszcze z nimi mieszkac do czasu dopóki nie skończy się rok szkolny........... było ciężko ale warto było skupiłam sie na sobie na dzieciach i na tym by one nie miały po tym wszystkim traumy a moja mama nie ułatwiała tego mówiła dzieciom jaką to ja złą matką jestem że jestem kur** szmata itp........ było przykro momentami miałam dosyć ............. w między czasie P załatwiał szkołe dla adama mieszkanie dla nas i wkońcu sie wyprowadziłam 100 km od domu rodzinnego do mojej miłosci............. początki wcale nie są łatwe ale warto jeżeli ma sie świadomość że z tego związku i tej miłości już nic nie będzie............... moja mama z czasem powoli się z tym godzi ale osad w moim sercu został niektórych słów nigdy jej nie wybaczę i nie zapomnę .mój tata P zaakceptował moja mama nie nie jeździmy do niej ona nas nie odwiedza ja czasami do niej jade po dzieci albo zawieść jej dzieci i to tyle nie umiem jej wybaczyć może czas zagoi rany.....................
No ale na szczęście cudowne zakończenie.Ja oddałabym wszystko aby tez jeszcze kiedyś cieszyć się miłościa.A Wam dziewczyny dziekuje za dobre słowa,poczytam sobie co nalezy sie rozwodce zreszta zapoznam się ze wszystkim.Wierze że jeszcze bedzie dobrze,może ta prawdziwa połowa gdzieś na mnie czeka
Pozdrawiam ;-)