reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie!
Już wróciliśmy. Było superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :-D
wyjeżdżałam z ciężkim sercem jeszcze Jasio machał mi przez okno :-( ale potem się rozkręciłam :tak: Tata zakazał nam dzwonić powiedział, że sobie poradzi ;-)
Mówię Wam ale się wyluzowałam :rofl2:
Kasiau, Magdalenkakol gratulujemy ząbka :-)
Darunia powinni Ci zapłacić za reklamę :-D:-D:-D
spokojnej nocy kochane :-D zaraz tasiemiec prysznic i do wyrka :-D

reklama
dobranoc .

Załączniki

• ach spij kochanie.jpg
    ach spij kochanie.jpg
    6,8 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Kto poszedł do wyrka to życzę żeby w tym wyrze pospał przynajmniej do 8 rano i bez wstawania!!! :-) Spokojnej nocki!

A ja Was witam moje drogie!
Aerobik zaliczony, po aerobiku pocwiczyłam w domku, standardowo tasiemiec no i bb, Ł siedzi z nieśpiącym jeszcze Bartem, a ja szurnęłam na bb, a zaraz szurnę pod prysznic i do wyra przyjdzie na mnie kolej.

A tak w ogóle odkryłam przyczynę płaczu Barta- jadł o 17-stej zupkę, którą mu ugotowałm i już myślałam, że go brzuszek boli, a mój pasibrzuch był poprostu głodny bo po 18-stej wydudlał całą flachę :szok::tak: no i oczywiscie zasnął z uśmiechem na buźce ;-)

Miłego wieczorku! :tak:

Miłej nocki! Proszę ładnie sie kłaśc spać i nie pisać na bb, bo grzeczna studentka próbuje prace pisać, a tu ruch jak na targu ;-):-p:-D

To ja zmykam pod prysznic- nie wiem czy będę pozniej, ale raczej nie (niestety) bo Ł zaraz Barta kładzie spac, a tu jest komputer..

Spokojnej nocki Kochane!

Mata a Tobie powodzenia w pisaniu pracy! ;-)

Mata, właśnie - do pisania pracy :-p :-p :-p

ale żeby praca powstawała w takim tempie jak posty na bb, to mogłabym już książkę wydać :rofl2:
przeglądam własnie moje wypociny i musze napisac 2 podrozdziały i 2 skończyć, więc nie jest źle :tak: dzisiaj tylko będzie kosmetyka tego, co do tej pory napisałam, bo nie chcę hałasować z książkami, ale od jutra zabieam się sie ostro do pracy :tak: postaram się też pisać na drzemkach małej, zawsze to z 20 min. myślenia w dzień, a nie w nocy ;-)

reklama
Dobranoc wszystkim tym kobitkom które wskoczyły do łóżeczek. spokojnej nocki:-)
A Dobry wieczór dla Tych które jeszcze zostaly na BB:-)
U mnie dzień średni. Kacper gorączkuje dużo mniej niż wczoraj i mam nadzieję, że osiągamy tendencję spadkową. Jestem wyczerpana. Niby nic konkretnego nie robilam dzisiaj ale Kacper co chwilę domagał się mojej uwagi. A i jeszcze za Kubulem narobiłam kilometrów po mieszkaniu. Pan wszędobylski wszędzie wejdzie i tylko patrzy co majstrować;-)

Marta owocnego pisania życzę. :-)

Aniknulka super że wypad się udał. Oj potrzebne Ci bylo takie wyjście:tak::tak:. Może teraz częsciej będzie Ci się udawało urwać z domku.

Kasiu gratulacje dla Oleńki:-)
Magdalenkakol dla wojtusia też gratulki:-)

Lilianko mhhhmmm pozazdrościć takiego dnia. Fajnie mieć tak opiekunkę pod ręką:-):-):-) Ale namęczyłaś sie bidulko z chorobami dzieci że należał ci się relaksik;-)

Agusia może to ząbki:confused: a wysoka ta temperatura? U nas przez ząbki temperatura 37-38 jest prawie non stop :dry: Dobrze, że przynajmniej Twoje zęby mają sie juz lepiej :tak:;-):-D
Agusia przede wszystkim zdrówka życzę. Co do trzydniówki to faktycznie dzieci choruja na nią tylko raz więc może nowe zęby idą:tak: Super, że w końcu zakończyłas leczenie zęba ..ufff - ulga co?!:-) A co do Chicco to faktycznie na zime się wogóle nie nadaje ale na wiosne i lato - rewelacja. Jest bardzo zwrotny i lekutki !!
Kobitki dzięki:-) To Kacper gorączkuje i ma już pełne uzębienie na szczęście;-):-D a nie Kuba:-D:-D:-D:-D

Do góry