Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

dzień dobry mamusie
od wczoraj mam w domu szpitalpo 16.00 pojechałam jednak z Karolem do lekarza i dziecko wychodząc z auta prawie mi zemdlało
okazało się że ma zapalenie płuc gorączka potężna:-( noc praktycznie nieprzespana
![]()
Aniknulko współczuję takich noceka dajesz mu coś na noc oprócz cyca?

próbowałam już tyle razy podstawić mu smoka (w międzyczasie jak oderwę od cyca) ale nie da się oszukać
)

może u Jasia ząbków nie widać, ale mi się coś zdaje, że niedługo coś zastuka
no i oczywiście pełen relaks w kuchni przy garach
oj niemozliwa jesteś ;-)
uspokoiła się gzies po pół godzinie jak zainteresowałam ja zabawkami (nawet cyc nie działał
). Dałam jej vibrucol, niedawno odpadła dopiero, ale mam nadziję że z godzinkę pośpi... pierwszy raz miałam z nia cos takiego... jak wstanie, to chyba obejrzę jej górne dziąsełko, może jakiś kieł wyłazi 
Dzięki dziewczyny za wsparcie
Agusiu bidulo masz to samo co jaco to za wstrętne choróbstwa są teraz
u mnie na razie Karol bez gorączki ale nie wiadomo na jak długo![]()

to chleb już możesz dawać małej bez problemu
A że marudzi... może zaraz będzie kolejny?? 
) i potem chwilę się pobawiła i wstyd się przyznać jak Was czytam... spałyśmy do 9:40
Zjadłam śniadanko, mała zaraz spałaszuje owsiankę i na spacerek (chociaż znów jakieś chmurzyska widzę...
) Potem odwiedzi mnie uczennica, którą uczyłam 3 lata temu - teraz studiuje we Wrocku
To takie miłe jak uczniowie pamiętają i utrzymują kontakt ze swoimi nauczycielami
Dziś na obiad już coś pokombinuję i jakoś dzionek minie