reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Mata -, Dobrusia jest the best - czyzby była na prowadzeniu ???

Jejka u nas niebawem tez 4 wyjdzie bo Nadia caly czas popłakuje ehhh te zęby jak wychodzą to problem, jak sie je wyrywa to tez problem....

A my juz po oboadku, pogoda nie jest zbyt ładna na spacer ale nie wiem, moze panią opiekunkę wyślę na 30 min z Nadią :-D
Asiowo Agusia podsunęła dobry pomysł z ta koszulka

dziewczyny zgłaszam poprawkę co do liczby ząbków, wystukałam przed chwila ósmego :szok::szok::szok: na szczczęście kłów nie widać, więc troche spokoju może będzie :sorry2:
jaj ale mała szaleje... w ciągu 2,5 tygodnia 6 ząbków, a w ciągu ostatnich 3 dni 3 :szok:

Wykrakałam rano ten kolejny ząbek :-D :-D :-D Gratulacje :-) My ciągle czekamy na ten pierwszy :-p
Co do kompleciku walentynkowego.... chyba bym nie ubrała... i nie weszła :-p

Mata gratulki kolejnego ząbka :-D
Dzwoniłam do naszej Magdziarki nadal mega przeziębienie ale bierze leki i katar ustępuje jeszcze podleczy gardło i będzie ok :tak:
Krupniczek zrobiony, chlebek też, jeszcze blok i dzisiejsze plany kuchcika zakończone ;-):-p
Jeszcze na spacerek i odpoczynek :-D

Witam moje drogie po bezinternetowej przerwie! Naweet nie podejmuję się nadrobienia tego wszystkiego!

Co do zęboli to Dobrusia bije wszelkie rekordy:szok:, zuch dziewczyna i dzielna mama.:tak:
Gratulacje.!!!!!
U nas nadal goluteńkie dziąsła ale za to od 2 dni nie musialam zmieniać obkupkanej pieluchy:-D Zuź robi kupale na nocnik!:-D I nareszcie wszyscy zdrowi :-D

Dobrusia 8 ząbków:szok: no kochana teraz to dopiero uważaj przy karmieniu:-D:-D gratuluję oczywiście a prezent super:-) ale nie dla mnie za dużo metrów tej wstążki musiałabym kupić:-D:-D:-D:-D:-D

no kochane dzieci oporządzone a ja zaraz zmykam do pracy jak co to będę pod telefonem i M będzie dzwonił po mnie:baffled: eh tak to jest wszyscy na urlopach zaległych i nie ma kto pracować:dry: ale ja sama mam do wykorzystania 16 dni:szok: super:-) więc chwile się przemęcze:tak:

miłego dzionka laseczki

Ula witaj po przerwie:-)

My już po wizycie lekarza. Osłuchowo dzieci czyste a gorączka to od wirusa jakiegoś ktory teraz panuje. Podobno w przychodni plaga chorych dzieci. Mam podawać Nurofen i Rutinacea. Gorączka może utrzymywać się jeszcze 2-3 dni. A te dreszcze to walka organizmu z gorączką. Wymioty przypadkowe bo gdyby to było coś od żołądka to mogłyby utrzymywać się przez cały dzień. krótko mówiąc przy kaszlu coś się odrywa i znajduje swoje ujście:-( Nic jedyne pocieszenie, że to nic bardziej poważnego. Tak więc czekamy. A w razie co mamy dzwonić jakkby coś się działo

Uleńko wielke gratulacje dla Zuzi i super że juz jestescie zdrowi

Agusia super super, ze dzieci nie mają żadnych zmian, no to rzeczywiscie okropny wirus - ZDRÓwka

Anikulko Ty gospochoooo :-)

A Moja Nadina śpi a ja musze zabrac sie do pracy pisemnej .....

Witajcie popłudniem!

Mata 8 ząbek :szok::rofl2: gratulacje
Co do stroju z taka figurą to bym jedną wstążką się moga zawiązac :rofl2::-D
Agacino super że wizyta ok i zdrówka dla Was!
Ula dobrze, że jesteście zdrowi!
Aniknulka Ty kuchareczko nasza ;-)

A ja dzisiaj robiłam 3 obiady :szok: dla siebie, Ł i Barta :rofl2: teraz wróciliśmy z długiego spacerku, Ł w robocie od 14-stej do 22, a my już w domku, Bart na macie a ja szybko na bb ;-)

Zasatanawiam się co tu robic... hmmm bo pewnie zacznę się nudzic... nie lubię jak Ł ma na 14-stą :dry:

reklama
Hej, witam się i ja popołudniem :tak:

Dzionek mijał do 15 całkiem przyjemnie... byłyśmy na spacerku, chociaż pogoda beznadziejna :baffled: dobrze że chociaż w miarę ciepło :sorry2: Potem miałam zapowiedzianego gościa - byłą uczennicę :tak: Ola całkiem szybko ją zaakceptowała i po 5 min słała jej swoje śliczne bezzębne uśmiechy :-D Niestety teraz jakiś koszmar - mała wyje, wręcz ryczy i zanosi się tym płaczem :baffled: nie wiem o co chodzi :confused: posmarowałam niby dziąsełka i jest przerwa w płaczu, chociaż jak coś jej się przypomni to powtórka z rozrywki :baffled: I rączki, tylko rączki... dobrze że mam takie chucherko :sorry2: Lecę, bo znów marudzi :baffled:

Do góry