reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam

Oj widzę, ze dzieciaszki chorują :-:)-(
Agusiu Lorciu - życzę szybkiego powrotu do zdrówka - biedne te nasze dzieci :-(
Dobrusiu gratuluję ząbka - SZcześliwa siódemka :-D
Aniknulko - Ty też się bidulko dzisiaj nie wyspałaś - szkoda mi Was dziewczyny

Życzę miłego dnia.... mam nadzieję, ze przynajmniej w dzień dzieciaki dadzą Wam więcej wytchnienia!!!

Moja Nadia też nie jest spokojna ale maść na dziąsła nawet pomaga...

reklama
witajcie:tak:

Dobrusia, gratulacje kolejnego ząbka... gonisz naszych chłopaków:tak:
Lorcia, Agusia... zdrówka zycze, niech szybko opuszczaja wasze pociechy...:tak:
Aniknulka... współczuje nocki... domyslam sie co czujesz:zawstydzona/y:

Paulinka wczoraj nie chciała jesc kolacji, zawsze je kaszkę, a wczoraj 1 łyzeczke zjadła, to dałam jej flache, wypiła 100ml i zasneła..., no i o 23:45 sie obudziła, chciałam ja uspokoic bez jedzenia, no ale jak sie nie je kolacji to nie da rady, zrobiłam jej mleko, wypiła 180 ml po godzinie płaczu:zawstydzona/y: bo nie chciała pic, musiała jej najpierw dac cyca i po 5 sek zamieniłam z flacha...:-( Ona ewidentnie sie do mnie przyzwyczaiła, bo P. próbował ja karmic - to tylko 1 wielki płacz!w koncu zasnela przed 1 i spała do 6:15:tak:a normalnie po cycu budziła sie juz po 2 godzinach...:tak:rano dostała cyca, z 2 musiałam wylac, bo aż bolał:zawstydzona/y: ale widze, ze Paulinka lepiej spi po butli, dzis musze skoczyc po 2 butelke z jakims wiekszym smoczkiem, zebym kleiku mogła dodac do mleka... moze w koncu zacznie ładnie spac:tak:

Mata...:-D matko... jak ja bym w tym wygladała:-D :-D :-D

Marta niezły prezent walentynkowy. ale ja to bym raczej nie odważyla sie w czymś takim wystąpić:-D:-D:-D:-D

Asiowo widać, że Paulnka najada się lepiej mlekiem z butli. Moze przyszła pora na odsawienie jej od cyca. A jak M ją karmi to może spróbuj żeby wziął Twoją bluzkę, żeby czuła Twój zapach i być może wtedy będzie mógł Cię zastępować od czasu do czasu

Agusia... dobry pomysł, dzieki:tak: Wczoraj to chyba za duzo dla małej było... bo przyszedł tata, a nie mama... i jeszcze z flachą, a nie cycusiem:zawstydzona/y: Spróbujemy z tą moją koszulką... , tez mysle, ze czas najwyzszy na odstawienie, bo widać, ze małej juz bardziej sztuczne słuzy...:tak: przy cycusiu za szybko usypiała i mało ciągneła...

Mata ty jesteś zdolna w te klocki to ty sama wydziergasz takie cuda :-D:-D:-D

stringi nie problem 3 sznurki i po sprawie :-p;-):-D

dziewczyny zgłaszam poprawkę co do liczby ząbków, wystukałam przed chwila ósmego :szok::szok::szok: na szczczęście kłów nie widać, więc troche spokoju może będzie :sorry2:
jaj ale mała szaleje... w ciągu 2,5 tygodnia 6 ząbków, a w ciągu ostatnich 3 dni 3 :szok:

reklama
Do góry