reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kobitki dzięki:-) To Kacper gorączkuje i ma już pełne uzębienie na szczęście;-):-D a nie Kuba:-D:-D:-D:-D

i to się nazywa czytanie ze zrozumieniem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja chyba jednak zmykam do łóżka, mała przed chwilą obudziła się z płaczem, ledwo ją ululałam, na szczęście napiła się trochę wody i mam nadzieję, że coś pokima jeszcze... bez książek i notatek i tak dużo nie zdziałam, a nie będe się teraz rozkładać, a tym bardziej przenosić z lapkiem do kuchni ;-) najważniejsze, że praca przewertowana (wirtualnie ;-)) i wiem na czym stoję :tak:

dobranoc :-)

reklama
Dobry Wieczór
Oleńko i Wojtusiu - Gratuluję zębolków :-D:-) no to mamusie odetchnęły .... na chwilkę :rofl2:

No Darunia :-D hihihi

Zdrowka dla Kacperka!!!
Oj niech się kończy ten okres chorób i wirusów - :angry::crazy::no:
Mata życzę miłego pisania :-)
Aniknulko super, że udało się wyjście ...

Życzę Spokojnej Nocki
Ciaoo Laydis :-D

Dobry wieczór!
Ja dopiero teraz na bb, wcześniej oglądałam "Znamię" w tv...uwielbiam ten film. Oglądałam już kilka razy i zawsze na koniec się popłaczę:zawstydzona/y:. Dziś była u mnie przyjaciólka, wreszcie mogłam się nagadać a przy okazji dowiedziałam się, co w wielkim świecie słychać:-).
Dzień mieliśmy całkiem miły, mały spokojny...ale ciii...nic więcej nie piszę, bo jak go pochwalę za bardzo, to znów zacznie rozrabiać;-)

Kasiau, Magdalenkakol, gratulujemy ząbeczków.
Aniknulka, fajnie, że wypad się udał i mogłaś się zrelaksować.
Mata, owocnego pisania pracy. Ja swoje studia miło wspominam...ale nie chciałabym wracac do tamtego etapu życia. Jest mi dobrze tak jak teraz:tak:

Spokojnej nocy

Witam z rana :-)
Marlenko śpisz :confused:;-):-D

u nas standard... mała jeszcze raz z płaczem sie budziła, to wzięłam juz ja do łóżka, oczywiście pół nocy sie przewalała, popłakiwała a rano co? Zastukał siódmy ząbek :szok: ło matko, chyba sie wykończę :dry::zawstydzona/y:

miłego dzionka mamusie :-)

Marlenko śpisz :confused:;-):-D

a wlasnie tak,hihi:-Dspalysmy dzisiaj do 7,jak ja jestem wyspana bo wczoraj zapobiegawczo polozylam sie bardzo wczesnie spac:sorry2:

Mata,ale Dobrusia szaleje jejeku w tak krotkim tempie tyle zabkow:tak:

Dobrusia gratuluje zabalka nr 7:-)

strasznie mrozno u nas brr...a ja lece na spacer ze staruszka jak w kazda srode i do tego zabieram Marysie bo R nie moze z nia zostac:no:

Zycze wszystkim milego dnia i duzo zdrowka juz niedlugo wiosna:-D:-D:-D:-D:-D

To i ja się przywitam! ;-)

Marlenka miłego spaceru Wam życzę!
Mata gratulacje dla Dobrusi- wyszła na prowadzenie- ot dzielna kobita! :-)

U nas nocka ok, tylko Bart obudził się dzisiaj przed 7 i koniec spania :dry: oczywiście leżeliśmy w łóżku- mama musiała zobaczyc rano jak to zawsze bywa o 7:40 tasiemca- stare odcinki, a poźniej wstaliśmy z łózka i zaczynam szykowac obiad, bo Ł dzisiaj na 14-stą do roboty idzie ;-)
Dziś na obiad kotlety sojowe- mniam, mniam :-)

Miłego dnia dziewuszki! :tak:

dzień dobry mamusie:-)

od wczoraj mam w domu szpital:baffled::baffled::baffled: po 16.00 pojechałam jednak z Karolem do lekarza i dziecko wychodząc z auta prawie mi zemdlało:szok: okazało się że ma zapalenie płuc gorączka potężna:-( noc praktycznie nieprzespana:no:
Karol wymiotował śluzem i krew z nosa mu co chwila leciała eh choroby ja powoli zaczynam wymiękać przez te choroby:crazy:
Mikołaj nadal wysypany i zaczyna znów mocniej kaszleć:-(

Gratulacje dla nowych zębatków:tak::tak:
Miłego dzionka laseczki:tak:

Witam z rana :-)
Zastukał siódmy ząbek :szok: ło matko, chyba sie wykończę :dry::zawstydzona/y:

miłego dzionka mamusie :-)

Gratulacje dla Dobrusi.
U nas nocka z pobudkami co godzine .A o 6 mial zamiar juz moj syn wstac ale nic z tego dalaam mu butle i jeszcze pospalismy do 8.
Pogoda okropna z dachow kapie slizgawica taka ze idac ze sklepu kilka razy rownowage lapalam. .Teraz ide moje słonko uspac .
Lorcia wspolczucia.Co za dziadowskie choroby sie Wam przyplataly

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!
Ja na nogach nie wiem od której bo najlepiej jakbym się wcale nie kładła :crazy: Jasiek wstał o 23 i do 3 płakał na zmianę z zabawą i cmokaniem cyca nie wspomnę o jego gryzieniu. Dziś mam flaczki z przodu :baffled: ach szkoda gadać - głupia wsadziłabym mu czopka i miała spokój ale dobra matka nie chce faszerować dzieciaka lekami no i takie tego skutki. Od 3 do 7 z 30 przerwami na lulanko spałam może ze 2 godz (podziel na 4 drzemki 30 min) :dry: dziwne, że jeszcze funkcjonuję jakbym była wyspana :confused: może mi już 2 godz starczają :sorry2: zębów nie widać więc nie wiem co mu było :no: może chciał ukarać mamusię za wypad :-p
Kto poszedł do wyrka to życzę żeby w tym wyrze pospał przynajmniej do 8 rano i bez wstawania!!! :-) Spokojnej nocki!
Kochana nie sprawdziło się... :-( czytaj wyżej jaką miałam super nockę ;-)
Mata lepiej byłoby pisać pracę na temat BB - hihi - temat rzeka :-D:rofl2::-D
Gratuluję kolejnego ząbka :-D
BbakAnia ja mam to samo z moim :rofl2: - zastanawaim się czy on nie ma przypadkiem ADHD? (tfu, tfu odpukać w niemalowane)

Dziś piekę chlebek wieloziarnisty i robię blok :-D a co tam muszę trochę poszaleć mimo niewyspania ;-)
Potem spacer i trochę tlenu :tak:

Miłego dnia dziewczyny :-D

Do góry