reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Daruuuuuunia ale reklama :-D:-D:-D

:rofl2::-);-)

Magdalenkakol- gratulacje!

A ja zaraz zwariuje! Bart mi nie chce usnąc, non stop płacz, jak wchodzę z nim do jego pokoju to taaaaki wrzask jakbym go do ognia wkładała... Ł teraz poszedł na usg, mam nadzieje że zdąży wrócic bo ja na 19-stą na aerobik :sorry2:
A u znajomej było fajnie, maluchy się pobawiły ;-)

Lecę go ululac ;-)

reklama
KASIAU30 I MAGDALENKAKOL
Gratulujemy ząbków u maluszków !!!!

DARIA wielkie dzieki za wizualizacje i super reklame :-) :-D:-D Teraz dopiero sobie przypomniałam, że pisałaś o OBi - jakoś mi z gowy wyleciało.

Ostatnia edycja:
Witajcie pod wieczór :-)

Ale tu dziś pustki były :szok: chociaż widzę, że nadrabiacie :tak:
Gratuluję kolejnych ząbków :tak:
U nas nadal na koncie 0, w dodatku mamusia dziś jeden straciła :-( pokruszył się, więc czeka mnie stomatolog:-(, ale to w przyszłym tygodniu jak przyjedzie mój tata, żeby ktoś z Oleńką został :tak: Dzień minął, jak u Ciebie Mata, w domku :-( wczoraj też tylko był wyskok w nosidełku z małą do sklepu :sorry2: Olcia dziś grzeczna, więc nie wiem o co chodziło przez te ostatnie 2dni, bo raczej nie o zęby :baffled: Mieliśmy dziś też gościa - odwiedził nas mąż mojej kumpeli, która urodziła ponad tydzień temu :tak: opowiadał o porodzie i o tym jak sobie z małym radzą ;-) Ehhhh kiedy to było?? :-D

dla mnie to jest przede wszystkim odskocznia...i załatwienie spraw na które normalnie nie mam czasu czy możliwości

Mata Dobrusia dogoniła Maćka z zębami:tak::-);-)

ja już dziś mówię dobranoc!

ChomikImage.aspx

Ostatnia edycja:
Gratulacje dla Olenki i Wojtusia:-D

oj,ale ten dzien byl dlugi ja chyba tez sie niedlugo klade bo pewnie moj ranny ptaszek nie da mi pospac:tak:

Joasiek szkoda zabka:-(
Zuzkus jak dobrze,ze mama przyjezdza to zawsze dodatkowa para rak:-p;-)
Magdalenkakol zycze Ci aby nocka byla ok;-):tak:i zebys wypoczela kochana
Daruuunia Ty to masz pomysly(super reklama)

reklama
Bbakania-tak,uzywam soli fizjologicznej zawsze ran i wieczorem,dzis w nocy dodatkowo jej zakroplilam.Ale dzis od poludnia kicha i troche jej leci z nosa,czyli chyba jednak znowu katar-a dopiero sie skonczyl...
No i Maja cos marudna,moze w koncu bedzie pierwszy zabek?
Kasiau-gratuluje Wam wlasnie tego pierwszego zabka!:-)
Magdalenkakol-a Wam tego drugiego:-)

Do góry