reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
hej kochane witam się i ja!

ChomikImage.aspx

u mnie nocka ok! Maciek ma katar...ale narazie tylko katar...mam nadzieję że go rozgonię domowymi sposobami.

Pozdrawiam!

Mamociku no to ci Wojtuś;-)

reklama
I ja Was witam moje drogie!!!

Nocka u nas ok, Bart wstał o 7, a teraz mi znów marudzi- tylko by skakał i skakał :baffled:
Ja wstanie z pierwszej drezmki to pojedziemy do mojej znajomej i jej córeczki (pisałam Wam o nich wcześniej ) ;-)

Zdrówka chorującym!!!!
Dziękuje jeszcze raz za wszystkie życzenia!!!!

Miłego dnia!!!:-)

Witam wszystkie Mamusie:-) Nie mam nawet kiedy zajrzeć do Was. Dzieci chore. Kuba kaszlący nadal ale marudzi coraz mniej więc chyba w końcu wraca do zdrówka. Za to Kacper od nocy z niedzieli na poniedziałek gorączkuje. Wygląda to jak trzydniówka ale miał ją w październiku a podobno trzydniówkę przechodzi się tylko raz. :-( Sama nie wiem co o tym myśleć. Gorączkę wczoraj zbijałam mu chyba z 8 razy. Nic mu więcej nie jest.
Ach i muszę się pochwalić. W końcu zakończyłam kanałowe leczenie zębola:-):-) Wczoraj byłam u dentysty i zrobiony. Nic nie bolalo. Jeszcze tylko wymienię jedną plombę zapiszę się na usunięcie kamienia bo gdzie niegdzie mi się zebrał potem piaskowanie i koniec dentystycznych wizyt. Huuura;-)

Magdziarko zdrówka dla Ciebie i całej rodzinki:tak::tak:

Daruunia wszystkiego naj.... z okazji pierwszej rocznicy ślubu. Przepraszam, że dopiero dzisiaj. Spóźnione ale szczere:tak::-)

Lilianko super, że dzieci zdrowe. Jeszcze tylko Ty wykuruj się do końca. A z Fabianem to masz rację przetrzymaj go w domku. Bo po co za kilka dni ma znów coś przynieść z przedszkola. Już wystarczająco długo dzieci chorowały

Julia zdrówka dla Filipka. Biedny mały tyle zastrzyków:-(

Bbakania ja na początku też chciałam kupić wózek Chicco ale prezraziły mnie te male kółka. I zrezygnowałam.

I ja się witam!
Zdrówka wszystkim chorującym, tym małym i tym dużym!

agusia - no i po dentyście :tak: super :-) i nie bolało :-D
daruuunia - miłego spotkanka
zuzkus - goń ten katar, goń :tak:
kasiau - to czekamy na ząbki naszych Oli :-)
marlena - a Ty znowu gdzie pędzisz? :confused: jak zwykle w biegu :-p
mamoot - Wojciaszek dba żeby Stasiu głodny nie był :-D

U nas nocka przespana - jestem wyspana :tak: Oleńka nawet nie popłakiwała w nocy jak zazwyczaj :tak: Mam nadzieje, że dziś będzie mniej marudzenia :zawstydzona/y: jeszcze do buźki nie patrzyłam, ale może coś tam widać :confused: Wstała z tatusiem do pracy o 7, zjadła (dałam jej przed mleczkiem na próbę herbatkę - wypiła 60ml :-D, chyba będę jej dawać przed pierwszym posiłkiem, bo nadal nie chce w dzień wypić nawet 10ml :baffled:) Planów jako takich nie mamy nie dziś, ale standardowo spacerek (chociaż zapowiadali chmury i deszcz, a za oknem słoneczko póki co :-))
Miłego i słonecznego dnia!

Witam z rana z dreszczem na plecach. Zimno mi o gorąco na zmianę. Wczoraj byliśmy z Antkiem u lekarza osłuchowo jest czysty nawet gardło nie jest brzydkie ale kaszel ma okropny. Dostał deflegmin w kropelkach wit c i euphorbium do nosa w środę wizyta kontrolna musimy obserwować żeby nie zeszło niżej. Mąż już lepiej . Ja jak to ja nawet nie mam czasu na lekarza. Wypożyczyliśmy z przychodni inhalator i się wwszyscy solą inhalujemy. Jest nawet fajnie. Miłego dnia Wam zyczę kochane.

witam się i ja:-)

oj choróbstwa się szerzą na bb:baffled: zdrówka dla wszystkich chorujących!!!!!ząbkujących i cierpiących!!!!

u mnie niestety też nie lekko dziciaki nadal chore tzn. z Mikołajem jest lepiej ale teraz ma wysypkę mega na czole i za cholere nie wiem od czego:crazy: chyba że ryż uczula:confused::confused::confused::confused: bo to jedyne co teraz podaje mu z mlekiem:confused::confused: a może ziemniak:confused::confused::confused: bynajmniej głupia już jestem:baffled::baffled:

Darunia najlepsze życzenia z okazji 1 rocznicy!!!!spóźnione ale szczere:tak::tak::tak::tak:
Mamoot ale masz pomocnika w postaci Wojciaszka:-D ale pozytywnie chociaż o braciszku pomyślał:tak:

Ostatnia edycja:
Witam!
Korzystam z 1 drzemki Jasia gość je śniadanie a ja myk i na BB :-D
Nocka jak zwykle koszmarna :crazy: nie wiem ile razy wstawałam w końcu dałam za wygrana i spałam z Jasiem :tak: o 7 juz nie spał więc ja myk go do łóżeczka i jeszcze 15 min ale zaczął stękać więc szybko go na nocnik i tak siedziałam z nim 30 min i zrobił tylko siusiu :-( potem cyc i jeszcze godzinkę pospaliśmy. Jak na dobre się obudził no to poranna toaleta ubieranie i myk do łóżeczka a ja do łazienki trochę się ogarnąć i w tym czasie poszła kupka :dry: spryciarz zawsze robi kiedy mnie nie ma :rofl2:
Dziś trochę się ogarnęłam ponieważ idziemy "do ludzi" :-) z m i jego siostrą na kręgle :-D Jasiek zostaje z dziadkiem i ma przyjść taka pani na 2 godz. (w końcu musi trochę przywyknąć do obcych - jak mam wrócić do pracy) a w czwartek jedziemy na łyżwy ;-):-);-)
Ale się cieszę - jakbym znów szła na radkę z moim m :-D
A ja Wam powiem, jak mi wczoraj Wojciaszek Stasia dokarmiał :-) A swoją drogą Staś część jabłuszka wymemłał.

A dzis już noc jak zwykle, czyli jedna pobudka w środku nocy.

Dalej chodzimy na masaże stópek. Pan masazysta powiedział, że już jest dobrze, ale jeszcze ze 2-3 tygodnie, żeby sie wszystko ładnie utrwaliło.

Kochany braciszek nie chciał jeść sam :tak:
Cieszę się, że wszystko wraca do normy ze stópkami ;-)

Witajcie U nas tez nocka ok. Ja jeszcze z psem nie bylam Normalnie przez te ferie to sie strasznie rozleniwilam.

W końcu po to są ferie :-D odpoczywać, lenić się, wyszaleć ;-)

Dzieci chore. Ach i muszę się pochwalić. W końcu zakończyłam kanałowe leczenie zębola:-):-)
Gratuluję i oby już nie było problemów z ząbkami na dłuuuuugi czas :tak:

Witam z rana z dreszczem na plecach. Zimno mi o gorąco na zmianę. Wypożyczyliśmy z przychodni inhalator i się wwszyscy solą inhalujemy. Jest nawet fajnie.
Wracajcie szybciutko do zdrówka kochani :tak: pamiętaj jeszcze o herbacie imbirowej - pomaga na drogi oddechowe :tak: i tabletki Tantum Verde dobre na gardło (mi pomogły) :-D uściski dla wszystkich a szczególnie dla Antosia ;-)

u mnie niestety też nie lekko dziciaki nadal chore tzn. z Mikołajem jest lepiej ale teraz ma wysypkę mega na czole i za cholere nie wiem od czego:crazy: chyba że ryż uczula:confused::confused::confused::confused: bo to jedyne co teraz podaje mu z mlekiem:confused::confused: a może ziemniak:confused::confused::confused: bynajmniej głupia już jestem:baffled::baffled:
Nie jestem pewna ale może to być ryż
znalazłam art. Artykuły - Ryż
http://www.dieta.pl/nowosci/zdrowie/jedzenie_ktore_uczula-676.html

życzę Wam kochani zdrówka i mam nadzieję, że wysypka minie :tak:

Kasiau życzę bezbolesnego ząbkowania dla Oluni :tak:

Miłego dnia kochane :-D

reklama
Dzien dobry wszystkim Mamom!:-)

Ja dzis mialam wyjatkowo ciezka noc....
Nie dosc,ze sama nie moglam dluuuugo zasnac,to potem Maja sie budzila co godzine z placzem,bo zatykal sie jej nosek i nie mogla oddychac.Ale gdy probowalam jej cos odciagnac,to nic w nim nie bylo.podejrzewam,ze za suche powietrze bylo w pokoju i od tego.W koncu,zeby ciagle nie wstawac wzielam ja ok.7.00 do siebie do lozka i pospalysmy (z przerwami)do 9.00.

Zdrowka dla chorujacych!!!!!

Do góry