Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tylko by skakał i skakał :-)

:-)
super :-) i nie bolało 

jak zwykle w biegu 

Oleńka nawet nie popłakiwała w nocy jak zazwyczaj
Mam nadzieje, że dziś będzie mniej marudzenia
jeszcze do buźki nie patrzyłam, ale może coś tam widać
Wstała z tatusiem do pracy o 7, zjadła (dałam jej przed mleczkiem na próbę herbatkę - wypiła 60ml
, chyba będę jej dawać przed pierwszym posiłkiem, bo nadal nie chce w dzień wypić nawet 10ml
) Planów jako takich nie mamy nie dziś, ale standardowo spacerek (chociaż zapowiadali chmury i deszcz, a za oknem słoneczko póki co :-))
zdrówka dla wszystkich chorujących!!!!!ząbkujących i cierpiących!!!!
chyba że ryż uczula

bo to jedyne co teraz podaje mu z mlekiem
a może ziemniak

bynajmniej głupia już jestem

ale pozytywnie chociaż o braciszku pomyślał

nie wiem ile razy wstawałam w końcu dałam za wygrana i spałam z Jasiem
o 7 juz nie spał więc ja myk go do łóżeczka i jeszcze 15 min ale zaczął stękać więc szybko go na nocnik i tak siedziałam z nim 30 min i zrobił tylko siusiu :-( potem cyc i jeszcze godzinkę pospaliśmy. Jak na dobre się obudził no to poranna toaleta ubieranie i myk do łóżeczka a ja do łazienki trochę się ogarnąć i w tym czasie poszła kupka
spryciarz zawsze robi kiedy mnie nie ma 
Jasiek zostaje z dziadkiem i ma przyjść taka pani na 2 godz. (w końcu musi trochę przywyknąć do obcych - jak mam wrócić do pracy) a w czwartek jedziemy na łyżwy ;-):-);-)
A ja Wam powiem, jak mi wczoraj Wojciaszek Stasia dokarmiał :-) A swoją drogą Staś część jabłuszka wymemłał.
A dzis już noc jak zwykle, czyli jedna pobudka w środku nocy.
Dalej chodzimy na masaże stópek. Pan masazysta powiedział, że już jest dobrze, ale jeszcze ze 2-3 tygodnie, żeby sie wszystko ładnie utrwaliło.

Witajcie U nas tez nocka ok. Ja jeszcze z psem nie bylam Normalnie przez te ferie to sie strasznie rozleniwilam.
odpoczywać, lenić się, wyszaleć ;-)Gratuluję i oby już nie było problemów z ząbkami na dłuuuuugi czasDzieci chore. Ach i muszę się pochwalić. W końcu zakończyłam kanałowe leczenie zębola:-):-)

Wracajcie szybciutko do zdrówka kochaniWitam z rana z dreszczem na plecach. Zimno mi o gorąco na zmianę. Wypożyczyliśmy z przychodni inhalator i się wwszyscy solą inhalujemy. Jest nawet fajnie.
pamiętaj jeszcze o herbacie imbirowej - pomaga na drogi oddechowe
i tabletki Tantum Verde dobre na gardło (mi pomogły)
uściski dla wszystkich a szczególnie dla Antosia ;-)Nie jestem pewna ale może to być ryżu mnie niestety też nie lekko dziciaki nadal chore tzn. z Mikołajem jest lepiej ale teraz ma wysypkę mega na czole i za cholere nie wiem od czegochyba że ryż uczula
bo to jedyne co teraz podaje mu z mlekiem
a może ziemniak
bynajmniej głupia już jestem
![]()