joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
To miałyśmy podobny dzień...Wojtek dzisiaj marudny tak ze szok. teraz wykapany najedzony przewala sie w lozeczku. mam Nadzieje ze noc bedzie ok.
Myślałam, że moja mała już śpi a właśnie słyszę ją w łóżeczku 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To miałyśmy podobny dzień...Wojtek dzisiaj marudny tak ze szok. teraz wykapany najedzony przewala sie w lozeczku. mam Nadzieje ze noc bedzie ok.
Myślałam, że moja mała już śpi a właśnie słyszę ją w łóżeczku 

Darunia to miałaś podobne przeżycia jak ja kilka tyg. temu współczuję :-( ale cieszę się, że popołudnie miałaś udaneA w ogóle nie napisałam Wam co mi się dzisiaj śniło- a śniło mi się że Ł babcia zmarła i nagle usłyszałam że Bart się przebudził w nocy poszłam do niego (taka wstrząśnięta tym snem) wracam kłdę się do łóżka i słysze jak ktoś mówi "Daria..." więc pytam się Ł co?? a on śpi- o zgrozo!!!! Myślałam że umrę ze strachu- do tej pory nie wiem co/ kto to był???![]()