reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Witajcie Dziewczynki

jakoś nie mialam dzisiaj czasu nic napisać, bo jakoś mnie brzunio tak bolał, na dole,a mój Dzidziuś chyba ustalił sobie juz stałe pory gimnastyki , pomiedzy 21 a 22, i tak około 6 rano, ale lubie to uczucie , wiem że tam sobie siedzi :-)

Sabin012 co do takich bolów , o ktorych pisalas to moze byc pecherz, bo tak mi powiedzial, lekarz, ja akurat mam kamice nerkowa, i mam takie bóle , ale juz lepiej, musze pić min. 2 l dziennie , brałam pro uno, i sok z zurawiny , pomaga, po dluzszym uzytkowaniu

m.linijka.i.200.jpg
[/URL]

reklama
My byliśmy dzisiaj u Ginki, i niestety zgodnie z wszelkimi oczekiwaniami Dzidzia nic nie pokazała... Tajemnice qrcze sobie robi.....
Następne USG za 2 tygodnie, może wtedy jak pozwoli...
Doła mam :baffled::baffled::baffled:

Moja mala znow dzisiaj caly dzien biegunka....dobrze ze chociaz cos pije:wściekła/y:wiec siedzimy w domku i nudzimy sie na potege:nerd:

Mirabella,super,wielkie gratulacje z dziewuszki

Nocanka,u mnie w poprzedniej ciazy mala dala sie podpatrzec dopiero w na poczatku 8 m tez uparciuch byl z niej

Ja tez musze troszke przystopowac z tym wszystkim bo zauwarzylam ze czasami mi brzusio twardnieje ale widze ze wiele dziewczyn tak ma..:tak:

Beatko na tym etapie ma prawo od czasu do czasu twardniec, bo macica cwiczy do porodu:tak: Ja juz nie moge doczekac sie porodu, bo wszystko mi ostatnio bardzo ciazy;-):tak:

mirabella gratuluję córeczki:tak::-)

nocanka oby za 2 tyg udało się podpatrzeć:tak: Ja idę jutro i tak bym chciała już wiedzieć, dzisiaj cały dzień gadam do malucha żeby jutro pokazał co tam ma między nogami:-) Majka była uparta i dowiedziałam się dopiero w 31 tyg:dry:

Mi udalo sie kupic super spodnie ciazowe i jestem z nich bardzo zadowolona - a jeszcze bardziej z przeceny - kupilam w Mother Care za 38 zl :)

Poza tym to jestem chyba na etapie, ze chcialabym zeby czas lecial szybciej ... juz nie moge sie doczekac :)

Cześć Śpiochy:).

Wczoraj mi moja mała dała popalić, urządzając wędrówki po całym brzuchu i wciskając się w najbardziej bolesne kąciki. Przępędzałam ją z jednego, a ona za chwilke już broiła po drugiej stronie.

Co do spodni ciazowych to na razie chodzę w jednych dżinsach kupionych w H&M, z których jestem zadowolona, tylko nie lubię jak sie kurczą po praniu bo muszę je na nowo rozciągać do brzuszka:).

mirabella - gratuluję córeczki!

gumisia - nie jesteś sama, ja też już dużo przytyłam. Od poniedziałku postanowiłam sobie trzymać dietę i jak na razie do dziś sie trzymam, ale najbardziej boję się weekendów, bo wtedy mój mężuś nakłania mnie do różnych grzeszków;-).

Cześć Mamusie :-)

Musze się Wam pochwalić chociaż to nic pewnego ale ....
wczoraj wieczorem ok godz 21 w czasie kapieli gdy wylegiwalam sie relaksujaca we wannie poczulam jak mi sie w brzuszku na dole cos dziwnie zrobilo i za chwile znowu i znowu tak jak by jakas malenka rybka sobie tam plywala. Bylam tak podekscytowana ze lezalam i nie ruszalam sie jeszcze przez pol godz zeby tylko znow to poczuc. :-):-D
Az mi woda sie zimna zrobila hihiih

Juz nie moge sie doczekac nastepnego razu zeby sie upewnic ze to napewno moje malenstwo.

Wczoraj troche zaszalalam na miescie i kupilam pare ubranek dla dzidzi.:-)

A odnosnie tego tycia to nierozumiem jak to sie dzieje ale ja wciaz stoje w miejscu z waga a brzuszek coraz wiekszy. W ogole żadko kiedy jestem glodana. Musze sie pilnowac zeby jesc bo moja dzidzia bedzie inaczej glodowac. Do kolacji w postaci chocby jednej kanapaki musze sie nie raz zmuszac.
To bardzo dziwne poniewaz wczesniej jak to mowi moja mama bylam "żarłaczem pasibrzuchem":-D

Cześć Mamusie :-)

Musze się Wam pochwalić chociaż to nic pewnego ale ....
wczoraj wieczorem ok godz 21 w czasie kapieli gdy wylegiwalam sie relaksujaca we wannie poczulam jak mi sie w brzuszku na dole cos dziwnie zrobilo i za chwile znowu i znowu tak jak by jakas malenka rybka sobie tam plywala. Bylam tak podekscytowana ze lezalam i nie ruszalam sie jeszcze przez pol godz zeby tylko znow to poczuc. :-):-D
Az mi woda sie zimna zrobila hihiih
\

Gratulacje, abyś poczuła znowu jak najszybciej:tak:.

reklama
Kwiatek, ale takie wylegiwanie w goracej wodzie to chyba niezbyt dobry pomysl w ciazy....kiedys juz poruszany byl ten watek na forum :-D
Wszystkim mamom, które wiedzac o nsza w brzuszku...gratuluje!
Moja Iga rusza sie coraz wiecej i coraz czesciej czuje jej kopniaczki....i chyba co rusz poszczegolne narzady mi ugniata bo boli :confused: Poza tym kregoslup zaczyna bolec coraz bardziej, zwlaszcza jak siedze w pracy:crazy: Za dwa tygodnie ide do lekarza....zastanawiam sie nad zwolnieniem coraz bardziej. No ale ozbaczymy, siedzenie samej w domu tez mi sie nie usmiecha a maz dopiero za jakies 3 miesiace wroci...ehhh

Do góry