reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

dziewczyny a macie juz krzeselka do karmienia?wogole kupujecie je?ja sie zabieram powoli za to bo becikowe przyjdzie wiec spacerowke i krzeselko pewnie kupie.no i tez fotelik.
i jak wogole karmicie teraz maluchy?bo jesli jeszcze nie siedza to jak te papki dawac?

reklama
Asiu ja mam takie drewniane - wklejałam kiedyś zdjęcie na wątku zakupowym.
Ale fajne są takie plaskikowe z ruchomym siedziskiem w górę i z tacką.
Nie wiem może sis mi pożyczy.

dziewczyny a macie juz krzeselka do karmienia?wogole kupujecie je?ja sie zabieram powoli za to bo becikowe przyjdzie wiec spacerowke i krzeselko pewnie kupie.no i tez fotelik.
i jak wogole karmicie teraz maluchy?bo jesli jeszcze nie siedza to jak te papki dawac?
blondi ja karmie albo na leżąco albo w foteliku samochodowym:-p a co do krzesełek po Laurze mam takie plastikowe gdzie regulowane mam oparcie i wysokość:tak:

Majeczka bardzo fajny ten fotelik
Ppatqa super sprzęcicho, ale dla mnie też nie te progi :baffled:

Ja mam taki dla Martynki i dla Bartka kupimy taki sam
Coneco ZENITH ! - 9-25kg + DRUGI FOTELIK GRATIS! (545181188) - Aukcje internetowe Allegro

Krzesełko do karmienia też mam takie drewniane ze stoliczkiem (jeszcze po Martynce)
78 zł. KRZESEŁKO+STOLIK SUPER CENA HIT !!! (544804293) - Aukcje internetowe Allegro
Minus jest taki, że dziecko musi dobrze siedzieć, bo oparcie się nie reguluje. Dokupiliśmy jeszcze szelki i długo nam służyło. Martynę karmiłam w leżaczku i Bartka też tak będę.

i jak wogole karmicie teraz maluchy?bo jesli jeszcze nie siedza to jak te papki dawac?[/quote]
Blond nie dawać !;-):-p

no wlasnie a propos fotelikow.ja mam taki do 13 kg.ale cos mi w nim nie pasi...on jest chyba za maly:confused:bo glowa jak jest budka zalozona wystaje i odbija sie w budce i z drugiej strony nogi wystaja:-(a przeciez on wazy dopiero 7.5 .to jak to ma byc?to jest tez jakos wg wzrostu?
U nas też nóżki wystają :baffled::baffled:. No i w gondoli też już się Szymek ledwo mieści.:szok:

[ quote=majeczka02;3178408]A my kupimy taki pasuje mi to,ze dziecko nie musi siedzieć prosto...mój mały często zasypia w samochodzi a ten fotelik jest regulowany-więc dziecko może nawet w nim spać:tak::-)i jest do 45 kg!
7 kolorów FOTELIK SAMOCHODOWY Eddie Bauer Alpha (544787408) - Aukcje internetowe Allegro
Majeczka super fotelik:tak::tak:

Krzesełko do karmienia też mam takie drewniane ze stoliczkiem (jeszcze po Martynce)
78 zł. KRZESEŁKO+STOLIK SUPER CENA HIT !!! (544804293) - Aukcje internetowe Allegro
Minus jest taki, że dziecko musi dobrze siedzieć, bo oparcie się nie reguluje. Dokupiliśmy jeszcze szelki i długo nam służyło. Martynę karmiłam w leżaczku i Bartka też tak będę.

my mamy w spadku tez takie drewniane, ale jest dość zniszczone i nie ma pasów własnie, więc może coś używanego kupię

reklama
Do góry