reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Wreszcie dotarłam!Wczoraj po tym Wrocławiu byłam tak padnięta że tylko podczytałam ale na napisanie czegokolwiek sił już zabrakło:zawstydzona/y: myślałam że rano w pracy a tu dupa komp padł i dopiero niedawno mi go uruchomili więc jestem:tak: Zakupki się w miarę udały. Kupiłam sobie kurtkę, M sweter a Tuśce spodenki, polar i swterek:-) także ogólnie jestem zadowolona. Ponadto napad na ikee się udał więc trochę pierdół i żyrandol do kuchni kupiłam bo ciągle jeszcze nie wykończona:crazy: Tuśka w nagrodę za wczorajsze zostawienie jej na cały dzień obudziła się o 5:30:szok: łaziła marudziła o wszytsko się potykała i wyła myślałam że ją uduszę:wściekła/y: i aż wstyd się przyznać ale cieszyłam się że jadę do pracy:zawstydzona/y: i los mnie ukarał za te myśli bo strzelił mi wąż od chłodnicy w aucie i musiałam wezwać na pomoc tatę który mnie zawiózł do pracy oczywiście spóźnioną:sorry2: ale szef się tylko śmiał że tak to już jest bo dla baby auto ma jechać w przód, tył, skręcać tam gdzie trzeba no i ewentualnie światła mają świecić i wycieraczki działać a żadnych innych usterek nie zauważa:no: w sumie to miał rację bo nawet nie popatrzyłam że mi temperatura rośnie:confused: Wszystkim życzę miłego dzionka:-)

Agulka skoro Twój tato taki działkowiec to może coś z literatury z tym związane. Moi teściowie mają fioła na pukcie swojego ogrodu i kolekcjonują różne fajne wydawnictwa z tym związane.

witam kobietki!!!

oddam nieznosna corke w dobre (cierpliwe:-D) rece:sorry2: troszke mnie juz wkurza ta maruda. w nocy znow nie mogla spac, wiec wyladowlala u nas, do poludnia placzka i zrzeda, usnac nie chciala...wykoncze sie:-:)crazy:

poza tym pracowicie spedzilam poczatek dnia: ugotowane, pranie sie pierze, poprasowane, po spacerku... teraz odpoczywam:-):tak:

mam chec skoczyc dzis kupic sobie czerowna farbe do wlosow i delikatnie odmienic moja szara-bura czuprynke;-)

dzwonila koleznaka w sprawie zabawy walentynkowej, ze jest darmowa (bez jedzenie i picia) i juz mialam zrezygnowac ze wzgledu na mala, zeby jej nie zostawiac na noc u tesciow, ale moja siostra kochna sie zaoferowlala, ze przyjedzie wczesniej (ma przywiezc siostrzenca na ferie) i bedzie z niunka:-) ciesze sie! teraz tylko musze sie mocno starac, zeby P jednak nabral ochoty i nie marudzil, ze musi isc. bo moj P, to nie maz tygryska, ze podstepem sie wyrywa na imprezy:-D:-D:rofl2:

dziewczyny, dobre ze wiecej rzeczy wam sie na wyprzedazach nie podobalo, bo byscie cale oszczednosci przetracily:rofl2: Agulka, ja bylam pewna ze wy bez dzieci pojedziecie:szok: tak to nie robota, wiem cos o tym:tak:

gagulec, powodzenia u lekarza:happy:

anetasa, twoj szef ma racje, ja wlasnie po to mam samochod, a od usterek sa faceci:sorry2:

Carioca - moze byc przyszla sobota!

A ja wam powiem ze patrze na kontrolki na desce rozdzielczej...bo kiedys zatarlabym silnik i to w kochanym samochodzie mojego (eks)narzeczonego a wszytsko przez Kombi...zupelnnie zapomnialam o bozym swiecie spiewajac na caly glos piosenke Black & White:zawstydzona/y::-D:szok:

Dzis ze wzgledu na slonce mam wene i dzien "na szmacie" co mnie bardzo cieszy bo domek juz lsni a Stas zaabsorbowany pomoca nie jeczy i nie steka :baffled:

Psycholog juz zaklepnay na poniedzialek...smieje sie w duchu ze Stach jak w "Ameryce" ma swojego psychoterapeute...bo kobieta zajmuje se psychterapia dzieci i mlodziezy...i tez diagnoza psychoruchowa maluchow w wikeu 0-3. Zobaczymy!

Ostatnia edycja:
Hrudzia jak już masz tą wenę to może skoczysz też do mnie;-) bo i u mnie by się porządki przydały ale ani ochoty ani motywacji brak:no:

Monia jak szłaś z małym na ten zabieg to musiałas miec zaświadczenie od swojego lekarza, że jest mały zdrowy??????? 4 lata temu jak Maja miała zabieg to musiałam miec cos takiego, ale może teraz coś się pozmieniało?
nie nic nie potrzebowalam:no:ale pamiętam że oni tam go badali a byl też chlopczyk który mial mieć w ten sam dzień zabieg i rozchorowal się i już go niezakwalifikowali do zabiegu:no:
u nas wszystko ok na zabawie bylo super do momentu aż D nie zaczol usypiać:wściekła/y:ale i tak wytańczylam się za wszystkie czasy:-)a za półtora tygodnia powtórka :-)
pogoda u nas piękna więc idziemy na spacerek:tak:a i net mi zaś szwankuje i zastanawiam sie dlaczego bezprzewodowy dziala a jak tylko podlącze kabel to:no:dziwne:baffled:

Witam sie i ja dzisiaj :-)
Ze szkoly wrocilam pogoda do d*py wiec w domku siedzimy...
Czy wy sie wybieracie z waszymi pociechami na bal przebierancow :-)
bo my z hani idziemy dzis kostium kupilam prezentacja na zamknietym...ja to oczywicie za baba jage robic bede i bez makijazu wystapie :-)
Kochane a co wy na walentynki szykujecie...
ja planuje Hani do dzidkow odstawic szampan, ponczoszki bita smietana i fondue owocowe :-) tak romantycznie w domu, chyba ze mojego Ü na balety wyciagne to na polska dyskoteke pojdziemy... a prezentow to chyba sobie robic nie bedzeimy...no ewentualnie jakas smieszna drobnostka dzis widzailam szmpon do mycia jajek :-)

ale mnie rozbawiłaś tym szamponem :-D:-D:-D:-D:-D
my z P tez raczej prezentów sobie robić nie będziemy zwłaszcza że 20 jedziemy w góry więc pieniązki na co innego sie przydadza...
romantyczna kolacja z "deserkiem" - taki plan na wieczór
no bal przebierańców chętnie bym poszła ale nie mam gdzie:-(

reklama
ale mnie rozbawiłaś tym szamponem :-D:-D:-D:-D:-D
my z P tez raczej prezentów sobie robić nie będziemy zwłaszcza że 20 jedziemy w góry więc pieniązki na co innego sie przydadza...
romantyczna kolacja z "deserkiem" - taki plan na wieczór
no bal przebierańców chętnie bym poszła ale nie mam gdzie:-(

To tak jak ja:-( Asia a gdzie w te góry jedziecie bo albo ja przgapiłam:zawstydzona/y: albo nie pisałaś. My również nie robimy sobie prezentów:no: niani nadal nie znalazłam choć już wieści rozpuściłam na prawo i lewo więc będziemy siedzieć w domku. Myślę o romantycznej kolacj potem może jakaś komedia romantyczna i do łóżeczka;-):-):tak:

Do góry