albo nowy dziennik budowyAgulka - no kurcze, to kalendzarz działkowca![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
albo nowy dziennik budowyAgulka - no kurcze, to kalendzarz działkowca![]()

myślałam że rano w pracy a tu dupa komp padł i dopiero niedawno mi go uruchomili więc jestem
Zakupki się w miarę udały. Kupiłam sobie kurtkę, M sweter a Tuśce spodenki, polar i swterek:-) także ogólnie jestem zadowolona. Ponadto napad na ikee się udał więc trochę pierdół i żyrandol do kuchni kupiłam bo ciągle jeszcze nie wykończona
Tuśka w nagrodę za wczorajsze zostawienie jej na cały dzień obudziła się o 5:30
łaziła marudziła o wszytsko się potykała i wyła myślałam że ją uduszę
i aż wstyd się przyznać ale cieszyłam się że jadę do pracy
i los mnie ukarał za te myśli bo strzelił mi wąż od chłodnicy w aucie i musiałam wezwać na pomoc tatę który mnie zawiózł do pracy oczywiście spóźnioną
ale szef się tylko śmiał że tak to już jest bo dla baby auto ma jechać w przód, tył, skręcać tam gdzie trzeba no i ewentualnie światła mają świecić i wycieraczki działać a żadnych innych usterek nie zauważa
w sumie to miał rację bo nawet nie popatrzyłam że mi temperatura rośnie
Wszystkim życzę miłego dzionka:-)
) rece
troszke mnie juz wkurza ta maruda. w nocy znow nie mogla spac, wiec wyladowlala u nas, do poludnia placzka i zrzeda, usnac nie chciala...wykoncze sie:-

Agulka, ja bylam pewna ze wy bez dzieci pojedziecie
tak to nie robota, wiem cos o tym

nie nic nie potrzebowalamMonia jak szłaś z małym na ten zabieg to musiałas miec zaświadczenie od swojego lekarza, że jest mały zdrowy??????? 4 lata temu jak Maja miała zabieg to musiałam miec cos takiego, ale może teraz coś się pozmieniało?
ale pamiętam że oni tam go badali a byl też chlopczyk który mial mieć w ten sam dzień zabieg i rozchorowal się i już go niezakwalifikowali do zabiegu
ale i tak wytańczylam się za wszystkie czasy:-)a za półtora tygodnia powtórka :-)
a i net mi zaś szwankuje i zastanawiam sie dlaczego bezprzewodowy dziala a jak tylko podlącze kabel to
dziwne

ale mnie rozbawiłaś tym szamponem
my z P tez raczej prezentów sobie robić nie będziemy zwłaszcza że 20 jedziemy w góry więc pieniązki na co innego sie przydadza...
romantyczna kolacja z "deserkiem" - taki plan na wieczór
no bal przebierańców chętnie bym poszła ale nie mam gdzie:-(
albo nie pisałaś. My również nie robimy sobie prezentów
niani nadal nie znalazłam choć już wieści rozpuściłam na prawo i lewo więc będziemy siedzieć w domku. Myślę o romantycznej kolacj potem może jakaś komedia romantyczna i do łóżeczka;-):-)