reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Maciusiu i Radziu wszystkiego naj, naj z okazji kolejnej miesięcznicy
U nas dzisiaj ze spaceru nici.... :-( Strasznie wieje i pada śnieg.... więc obowiązkowe siedzenie w domku
Madzia, Pearl wy wracacie a mój M koniecznie chce wyjechać za granicę i to najchętniej gdzieś, gdzie jest cały rok ciepło...

reklama
Kate ja być dumna z Ciebie:tak: chłop musi miec zapodaną terapię wstrząsową - bo inaczej nic do niego nie dotrze:sorry2:

A my po spacerku, ale chyba od nas "wiosenka" uciekła już;-) zimno i wietrznie brrrrr..... ja się zaczynam zabierać za odgruzowanie mieszkania (rodzice wyjechali rano) i jak widać na załączonym obrazku nieźle mi wychodzi to sprzątanko:rofl2:

witajcie mamusie
Kate fajna babka z ciebie, musze keidys wziasc przyklad i trzasnac drzwiami-czesto bylam juz o milimetr od nich,ale zawsze cos mnie trzymalo; a czasem by trzeba bylo ;-)
zyczonka dla wszystkich kolejnych miesieczniakow :-D

a ja wlasnie wrocilam od lekarza-przeniesieni na wygwizdowie,bo remont maja :baffled: Oskar zdrowy ufff mala jeszcze ma swisty w oskrzelach,ale jest na dobrej drodze-Biseptol ma dostac,zeby sie doleczyc; wiec ulga
rano nie zajrzalam do was,bo imprezowalismy do 2 u kuzynostwa; ojjj ciezko bylo wstawac o 4 zeby mleko podac ;-) i poznow wstalismy, potem do lekarza; dzisiaj na latwizne poszlismy-pizza na obiad :-p Oski zachwycony :-)
a mala numer mi odwalila-potem zdjecie wkleje ubralam ja przed lekarzem polozylam,zeby sie ubrac a ona w ciagu minuty mi zasnela hihi tego nie bylo jeszcze :happy:
milego dzionka

Dla Maciusia i Radzia najlepsze życzenia!

Madzia, Pearl, w Polsce jest naprawdę cudnie i ja sobie nie wyobrażam wychowywania dzieci na obczyźnie, mimo iż kiedyś była wersja, że wyjedziemy, jak będzie już dwójka :-p Na pewno sobie poradzicie.

Kate, przetrzymaj go jeszcze, żeby miał czas na refleksję. Jak Antoś urośnie taki krok będzie dużo trudniejszy. Ja ostatnio jak się zeźliłam, to "uciekłam z domu" ;-), a Tymkowi powiedziałam, że idę na spacer :tak: A generalnie nie mam gdzie iść, bo mieszkamy u mnie. Wkurza mnie to.

Maciusiu ,Radzioszku wszystkiego naj naj naj duzo zdrowka i usmiechu na slicznych mordeczkach!!
dziewczyny jutro cosik wiecej sie odezwe dzis M nas opuszcza i czasu brak na cokolwiek.

Macius, Radziu wszystkiego dobrego z okazji nastepnego miesiaca:-)

oj dziewczynki dziekujemy za podtryzmanie na duchu i zachete do powrotu. my juz na 100% jestesmy zdecydowani tylko najgorszy problem jest z praca M bo on w nafcie pracuje a w tym biznesie jest chyba najwiekszy kryzys wiec wysyla te aplikacje ale cos cicho na razie wiec trzymajcie kciuki. najprawdopodobniej bedzie tak ze my z Malym wrocimy w maju a on biedny zostaniu tu jeszcze z miesiac...na razie nie wyobrazam sobie lotu samolotem sama z moim dzieckiem...bo to tak daleko:-( ale powiem Wam ze sie ciesze niezmiernie z tego powrotu
Kate gratuluje uporu, trzymaj tak dalej!
Moje dziecko wlasnie zauwazylo snieg padajacy za oknem i stoi teraz i sie gapi...no przeslodki:-)

Wszystkim solenizantom wszystkiego najlepszego!!!

Kate wielki szacun , ja bym się chyba nie odważyła . Ale na pewno małż przemyśli i przyjdzie do Ciebie na kolanach prosząc o litość:happy:

Kate no oby mąż zrozumiał swoje błędy:tak:
Madzia witam po przerwie, co do Marcik to jak dla mnie o g**** poszło, zaczęło się od sadzania dziecko na nocnik po złobku kończąc, kilka wymiennych postów i Marcim się obraziła i pokasowała posty. W sumie jak dla mnie nikt jej nie ubliżył tak więc nie wiem.....
Maciuś, Radziu wszystkiego najlepszego bąbelki!:tak::tak::tak::tak:
Dziewczyny wracajcie, wracajcie!!!!ja namawiam moją siostre żeby wróciła, ale narobiłą tutaj długów , pojechała za chłopakiem z którym teraz już nie jest i spłąca ich długi:dry::baffled::baffled::baffled:twierdzi że tam jej łatwiej zarobić ale co dzwoni to płacze:-:)-(a mnie szlak trafia, tak więc ja stoję za tym żeby rodacy powracali do swoich krajów i do rodzin, bo taka sytuacja (w moim przypadku) jest męcząca dla obydwu stron:crazy::-:)-(

reklama
Wszystkim Maleństwom wszystkiego najlepszego z okazji kolejnego miesiąca!!!!

Kate,
czy już się wszystko ułożyło? Trzymamy kciuki by wszystko wróciło do normy.

A u nas nie za wesoło. Karolcia podłapała (prawdopodobnie w gratisie przy szczepieniu) 3 bakteryjki. Wiec kolejny antybiotyk przed nami.
3e gas]0/ek?XCJ99999IUYW##C
n bjklz
TO PISAŁA WŁAŚŃIE KAROLCIA, BO WYRYWA MI SIE DO KLAWIATURY.

Pozdrowionka dla wszystkich

Do góry