reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Daruuunia wstawie tylko czekam i czekam na ten rozjasniacz;-)
Moja mama niedlugo bedzie i ja tez ruszam ostro z jakims treningiem bo brzuszek nieciekawy:sorry2:

Milej nocki dziewczynki:-)

reklama
Dobry wieczór :tak:

Magdziarko - jak Ty na to wszystko znajdujesz czas?? ja mam czasami wrażenie że mi doby brakuje, a robię chyba 1/4 tego co Ty :sorry2: no ale ja lubię pospać :zawstydzona/y:
Magwoj - ja też nie pomogę niestety :-(
Kasiau, Bbakania - to ja poczekam z Wami na @ :-p jutro odstawiam tabsy, więc zobaczymy co będzie ;-)
Lilianko - zdrówka Nadusi :tak: ja piję zimne piwko ;-)

Właśnie wróciliśmy z zakupów - kolejne stówki w plecy :no: Ehhh... Za to mała ślicznie śpi, dziadek ani razu nie musiał interweniować ;-) Dziś jakiś męczący dzień miałam :zawstydzona/y: pogoda chyba nie teges :baffled: Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej :tak:
Przytulnego wieczorku :tak:

I ja witam wieczorem ;-)
Wykąpana, Jasio nakarmiony śpi z tatusiem w sypialni a ja na BB :-D
Dziś miałam troszkę męczący dzień. Przyzwyczaiłam się, że jest nas dwie (siostra mojego m) ale niestety dziś nad ranem już pojechała a mały marudny, tylko na rączki, cyc, i przytulanie :rofl2: wszystko w jednym dziś nawet wieczorne ćwiczenia nie były potrzebne bo było turlanie na dywanie, brzuszki, raczkowanie po całym domu :rofl2: teraz odpoczywam :-)
Bbakania krzesełko śliczne i widzę, że Natalce bardzo sie podoba :-D a to najważniejsze :tak:
magwoj ja niestety też nie pomogę ale mam nadzieję, że znajdziesz dobrego lekarza i wszystko przebiegnie bezboleśnie :tak:

spokojnej nocy kochane :-D

Wszystkiego najlepszego dla Aleksandra z okazji 8 urodzin:-):-):-):-D:-D:-D

Wszystkiego najlepszego dla Limbowego Adaska zokazji 8mcy

Ostatnia edycja:
Magdziarko jakie kolczyki?chyba nie jestem w temacie:confused:
No do uszu - kupiłam korale bigle itp i zrobiłam zielone cudeńka. Zrobie fotę wstawie.
Madziu, a pochwalisz się? Jak je robisz? Ja to nie kolczykowa, ale tak z ciekawości pytam. A swoją drogą Twoja doba to a chyba ze 30 godzin. I flamenco, i chleb upieczesz i kolczyki zrobisz i 1000 zwyczajnych spraw załatwisz.:-).
Bo ja nie umiem w miejscu posiedzieć..ręce same się do roboty palą. Ale mam chwilowe przestoje np w sobotę leżałam cały dzień - zjadłam leżałam, Antek bawił się ze mną w łózku.
Witajcie wieczorkiem!

Magdziarko :rofl2: kiedy Ty masz czas żeby odpocząc? ;-):-)
W grobie!
Magdziarko - jak Ty na to wszystko znajdujesz czas?? ja mam czasami wrażenie że mi doby brakuje, a robię chyba 1/4 tego co Ty :sorry2: no ale ja lubię pospać :zawstydzona/y:
Sama nie wiem jak znajduję czas. Borę garściami co się da.

Kurcze -sorki wielkie za wrzucenie tego krzesełka
na ten wątek.
Zapomniałam się. :baffled:
Pewnie mnie zaraz Pani Prezes pogoni..:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Obiecuje, że to się już więcej nie powtórzy.

Oszalała ja nie gonię nikogo. No co ty.?

Witam z rana. Olek już wcina na sniadanie swój urodzinowy tort i układa Lego ( kolejne pudło). Najważniejsze że szczęśliwy. Za dwie godziny jedziemy ( Olek nie wie gdzie)realizować drugą część prezentu - zwiedzanie fabryki sera i masła w Pasłęku - gdzie pracuje jako finansista mój mąż. Zabieram Ani dzieci z dołu, mój Antoś zostaje z babcią. Jutro Olek wybywa do babci na 4 dni. Znów będę odrobinę wolniejsza. Idę wciskać Antosiowi sniadanie.

Bbakania fajne krzesło. Ma żywe kolorki:tak:
Lilianko zdrówka dla Nadusi

Wszystkiego najlepszego dla Aleksandra z okazji 8 urodzin:-):-):-):-D:-D:-D

Wszystkiego najlepszego dla Limbowego Adaska zokazji 8mcy

Bardzo dziękujemy za pamięc - Marlenko niniejszym ogłaszam Cię sekretarzem BB:-D:-D

I ja witam z rana i ślę najlepsze życzenia dla Antosia i Adasia z okazji 8 miesięcy no i oczywiście spełnienia marzeń dla 8 latka ( ale tych 8 :-))

reklama
Magdziarko:-D:-D:-D

super dzien wymysliliscie dla Olka,ale bedzie szczesliwy dzieci lubia takie niespodzianki,no i czekam na fotke z kolczykami(oczywiscie jak tylko znajdziesz chwilke);-)

Marysia dosc wczesnie dzisiaj wstala okolo 6,szykujemy sie na miasto(jak zwykle)wlasnie zjadla i teraz poogladamy muminki na you tube:-)

Do góry