reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Dziewczyny któraś pisała kiedyś że ma fotelik coneco zenith.Chcemy taki kupić. Jak on sie sprawdza?
Dziś wypatrzyłam na allegro prezent dla mojego M od Maciusia a przy okazji za pare lat bedzie to fajna pamiątka dla nas wszystkich
Odcisk Bobasa GENIALANA PAMIĄTKA ! HIT ! chrzest (549391516) - Aukcje internetowe Allegro

życzę powodzenia :-) my kupiliśmy ramki z masa gipsową na odcisk i to jest mission impossible :-( przynajmniej by się siłowaliśmy z 2h, ale ciężko bardzo - masa jest dość twarda (niby elastyczna) i swoją rękę to odcisnę, ale maluszka, który jeszcze zaciska przy nacisku rączkę

nie polecam, chyba, ze za jakiś rok :-)

reklama
Lilunia - my mamy te odciski, świetna sprawa!! Fakt...tak jak Kate mówi ciężko jest odcisnąć, tymbardziej że Szymek strasznie się rusza, a mieliśmy do odbicia 2 pudełka (dla nas i mojej siostry). Odbijaliśmy przed kąpielą..ja trzymałam Szymka pod pachy, a Paweł wsadził mu nóżkę do jednego a potem drugiego pojemnika... później w tych samych pudełkach obok nóżki odbijaliśmy rączkę i tu było ciężko.... Szymek miał wtedy równe 2 miesiące, więc jeszcze piąstki zaciskał... ogólnie nóżka odbiła się super, rączka troszkę gorzej, ale i tak fajnie to wygląda!!

Super ubranka! A Next jak dla mnie to bardzo porządna firma, wszystko jest bardzo solidnie wykonane :) Robia rewelacyjne dżinsy i koszulki dla maluszków- moja mama sie smieje, że Adas ma wiecej par dżinsów od niej!
Właśnie dziś doszły ciuszki i jestem bardzo zadowolona!:-)
Ciuszki jak nowe, widać mało noszone i nawet nie za śladów po praniu:happy:
A dżinsów to też mam dla Bartka mase tyle że kilka razy ubierane i już poszły w odstawkę bo małe:baffled:

reklama
Ilunia - My mamy ten "odcisk bobasa" od mojej kuzynki. Wstyd się przyznać, ale jeszcze nie używaliśmy :zawstydzona/y:

Ja tez to mam i jeszcze nie odcisnela Ale musze sie skupic i to zrobic :-)

Chyba nikt nie zauwazyl wiec sie pochwale zamowilam dla niuni
GRZECHOTKA - TRÓJKĄT - MELODYJKI, ŚWIATEŁKA !! (549657130) - Aukcje internetowe Allegro

Jerszcze taki SZCZENIACZEK UCZNIACZEK ale nie umiem go znalesc teraz na Allegro

No i kupial juz ale uzywane :tak:

LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 NOWY! (544656499) - Aukcje internetowe Allegro

Narazie niunia patrzy na swiatelka i mowi do nich :tak:

Do góry