• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwiecień 2009

koga to mialas interesujacy wieczor lepiac pierogi. boze az sie boje ze moje tez bedzie takie wybredne i uparte zarazem. jednak znajac moje szczescie to takie wlasnie bedzie.

muj ostatni dzien w pracy przed macierzynskim to bedzie 22 marzec wiec jeszcze 6 tygodni i troche leniuchowania bede miala a potem to juz dzidzia.

fajnie pokoje zrobione dziewuszki

reklama
No i przez ten śnieg nie chce mi się wychodzić z domku...muszę chyba coś rozmrozić inaczej obiadu nie będzie... a może by tak kotleciki mielone? cebulkę mam mięsko też... teraz tylko wykombinować coś na surówkę :D

Witam w ten słoneczny dzionek. :-)
Och jak ja bym zjadała takie nasze polskie faworki :-p Ale nie dane mi to będzie. Bo mi się robić nie chce, a kupić tu nie kupie :-(Ale za to wcisnę pączki :-)
Jak ja uwielbiam polskie pączki,cieplutkie i mięciuchne z cukrem pudrem. :-p
Tutaj niestety takich nie uraczę, nie mówiąc o już faworkach. :dry: Będę musiała obejść się ze smakiem. :wściekła/y:
Przedstawiam Wam kącik mojego Aleksa, prawie gotowy, jeszcze tylko na ścianie będą jakieś wesołe duże naklejki.
Śliczny kącik. :-) Mam nadzieję, że i ja niedługo będę mogła pochwalić się pokojem synka.
Mam pytanie: Jak wklejacie miniaturki załącznika? Czy muszę mieć album? Poproszę o instrukcję obsługi, bo jakoś sama do tego dojść nie mogę. :sorry2:
chyba wiekszosc z nas dzisiaj takie podle humorki ma....:dry: ehhh ta pogoda...
Ja, na szczęście, doła miałam wczoraj. :dry: Tutaj pięknie świeci słońce i może dzięki temu mój nastrój powoli pnie się do góry. ;-)

Liliann - nie możesz tracić nadzieji, cuda się zdarzają. Gorąco wierzę, że wszystko będzie dobrze.

czytając mamusię, to ma po kim odziedziczyć charakterek ....:-p:-D

wszysscy mi to mowia, jak powiedzialam mamie mojej ze nie znam plci bo tylek wypielo to sie zaczela smiac i mi tylko powiedziala wiem po kim to ma :-D
wiem ze jestem wredna i uparta ale mam nadzieje ze dziecko odziedziczy tez cos po ojcu i bedzie w miare normalne.
ale zawsze to dobrze miec wady i sie z nich smiac i do nich przyznawac

auliya zazdroszcze sniegu, a na obiad to nie wiem co jeszcze pujde do tesco i sie rozejrze, dobrze ze muj nie jest wybredny

Widze ze wiekszość nie w humorkach.Ja też dzisja jakoś nie skacze z radości,ale bez jakiegos wiekszego powodu.Nudno mi w domu.Poprasuje sobie chyba reszte ciuszków wypranych wczoraj.Wstawie jeszcze schab żeby sie upiekł.
Jutro ide na usg 4d i mam nadzieje ze moj malenki skarb pokażę mamusi twarzyczke.
Dziewczynki kąciki dla maluszków śliczne.U mnie łóżeczko stoi już dawno ale pościeli nie ubierałam jeszcze.Przed samym praniem ubiore popatrzeć :-)
A ja dzisiaj zaczynam 33 tydzień.Buziaki

wiem ze jestem wredna i uparta ale mam nadzieje ze dziecko odziedziczy tez cos po ojcu i bedzie w miare normalne.
ale zawsze to dobrze miec wady i sie z nich smiac i do nich przyznawac

:-DKochana ale po sobie pojechałaś... i jakie poczucie humoru... na pewno nie jest tak źle:tak:.ja też bym wolała żeby charakter maluch miał raczej po tatusiu(tak jak syn) bo jak po mamusi to już wiem co mnie czeka córcia jest temperamentna niczym ja... a drugiej takiej... szkoda słów:blink:

reklama
Liliann na pewno się pomodlę, jutro wybieram się do kościoła na msze.
Gosiaczku, Caro kąciki super urządzone, ja nadal czekam na mebeli i już się nie mogę doczekć, żeby urządzić pokój synusia.

Wczoraj byliśmy na usg 4D i synuś już chyba miał dość podglądania i odwrócił się pleckami:dry: Pokazał pięknie nóżki i jajeczka;-) A ja tak bardzo chciałam buźkę zobaczyć. A on tylko kawałek pokazał i zaraz zakrył rączką i zacinął piąstki, śmiejemy się, że figę nam pokazał hehe:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry