reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej
Agnes a Ty bylas moze w galerii na tych kreglach w piatek?Bo ja bylam tam w piatek z kuzynka i kolezankami na piwku i jakas firma miala tam spotkanie?Komietki gora:-D:tak:
;-)
akurat w łuczniczce :-D

hej dziewczyny:-)
ja niestety rozchorowałam się, w sumie już najgorsze minęło, bo tak to cały weekend przeleżałam w łóżku. Teraz mam urlop i mieliśmy jechać w góry, ale wolę się wyleczyć do końca niż potem brać antybiotyk:tak: oczywiście moje leczenie to rutinoscorbin i "metody babuni" :-)
Agnes ja nie ryzykuje na razie mszy w kościele, bo Ignaś wszedł w etap brzydkich słów i boję się żeby nie wołał np d...bo w przychodni mu się zdarzyło:szok:
to kuruj się i masz racje, nie ma co sie wybierac w taka podroz.
a to Ignaś hihi etap brzydkich słów ... mój mówi" o kulde", 'jebut' jak mu coś spadnie i to dzięki tatusiowi :angry::crazy: na szczescie w kosciele nie gadal zbyt duzo :happy:

reklama
Soppana zdrówka życzę!
My do kościółka chodzimy na msze dla przedszkolaków. Mały ostatnio nawet mniej rojbruje. A najbardziej mu się podoba jak chłopiec gra na bębnach - bardzo chce mu w tym pomagać :) A jeśli chodzi o mówienie to Nikodem mało mówi i brzydkie słowa nam na razie nie grożą :D

Soppana, kuruj się, żeby się obyło bez antybiotyku, zdrówka życzę w tym paskudnym okresie :tak:

Jeśli chodzi o brzydkie wyrazy to Oli tylko z rzadka powie kulde jak jej się coś nie uda. Nie ukrywam, że to przeze mnie :zawstydzona/y:

U nas właściwie nic się ostatnio nie dzieje. Z utęsknieniem czekam na wiosnę, można by się gdzieś dalej wypuścić niż na rynek, a tu nawrót zimy dziś nas niemiło zaskoczył :crazy: Jeszcze dziś taki nieprzyjemny wiatr wiał brrr!
18 lutego mamy bilans dwulatka, oby nas jakimś paskudztwem w przychodni nie poczęstowali :dry:

Wklejam Wam filmik jak Oli bawi się z Pauliną kuchnio - sklepem - swoim prezentem urodzinowym:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=O6iXmNj_p9E&feature=channel_page"]YouTube - Oliwka 2 latka zabawa sklepem i kuchnią[/ame]

Arabella my właśnie do bazyliki chodzimy a moje wszystkie dziewczynki śpiewają w tym chórku :) W tajemnicy Wam powiem, że w przygotowaniu jest płyta z piosenkami w ich wykonaniu.

Kasiad Oliwka jest super. Jestem pod wrażeniem jak ona ładnie mówi.

reklama
Madziara,a o ktorej godzinie jest ta msza? Moze też byśmy poszli,bo u nas jest niby msza dla dzieci ale nie jest mile widziane żeby dziecko biegało a Ignaś nie usiedzi w miejscu dluzej niż 5min :)

Do góry