reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dzień dobry

Sandi żeby tak można było przerzucić trochę kilogramów to ja bym chętnie przyjęła :-) bo jestem na etapie nabierania wagi :-D A poważnie, zważyłam się niedawno, mam niedowagę i postanowiłam przytyć. Zaczęłam od pączków z czekoladą i budyniem z orzechami na II śniadanie w pracy :-D

reklama
Witam:tak:

Sandi
ja mniej więcej mam do pozbycia się 3kg i to jest waga w której czułam się dobrze:tak: a te 3 kg przywiozłam z wakacji i fasolkę:happy: więc wagę startową w ciąży miałam o 3 kg więcej niż planowałam:baffled: i teraz te 3kg mi dyndają:baffled: rzuciłam ostatnio pieczywo:tak: ale mój m piecze pyszny chlebek irlandzki i szczuje mnie nim:-D
elahar jaki świat jest niesprawiedliwy:wściekła/y:

moja córa jest brudasem:-D nie chce się myć:-D a tak poważnie od 3 dni mam histerię dziką w łazience i Nataula drze się jak szalona i nie chce się myć:szok: wczoraj na siłę chciałam ja włożyć i nie dałam rady:crazy: nie wiem co się porobiło bo nigdy nie było takich problemów uwielbiała kąpiele:tak:

Dzień dobry.
Roksi, urozmaić jej jakoś ta kąpiel, pójdź z nią do sklepu, niech sobie wybierze płyn do kąpieli, wytłumacz, że będzie się w tym kąpać wieczorem, niech powącha, coś jej się napewno spodoba. No i jakaś drobna zabaweczka do kąpieli. Napewno polubi kąpiele.

roksi: u nas też tak było. Trwało tydzień, zaczęło się nie wiadomo dlaczego i skończyło równie niespodziewanie jak się zaczęło. Urozmaicanie niestety nic nie pomogło. Był po prostu dziki ryk na widok wanny. Ograniczyliśmy na ten czas kąpiel do minuty albo i krócej żeby młodego po prostu trochę opłukać, raz to żeśmy chyba wogóle nie kąpali.Przeszło samo.

rybka z dwojką zdecydowanie bardzo męcząco niż z jednym. Ale i tak nie mam prawa narzekać bo jest niania, więc mam jak pączek w maśle. Tylko noce mnie dobijają a w dzień nie ma kiedy odespać. Michał jest z 8 października.

Ja chętnie oddam jakieś 20 kg, obwisły brzuch i cycki. Są chętni?
A tak serio to od 3 tyg jestem na Montignacu. Spadlo na razie 3 kg. POmogło po Wojtku ( zrzuciłam wtedy w ciągu 3 miesięcy chyba z 12 kg) to może i teraz pomoże.

hej :-)

elahar - oj jak ja bym chciala miec takie problemy jak Ty:tak:napewno bym sie wtedy nie martwila;-)

kaskada - "montignacu" co to jest? napisz cos wiecej please ;-)

elahar ale chciałabym mieć taki problem :-p

elahar jaki świat jest niesprawiedliwy:wściekła/y:

hej :-)

elahar - oj jak ja bym chciala miec takie problemy jak Ty:tak:napewno bym sie wtedy nie martwila;-)
;-)

Wiem, że mały problem ale jak się chce przytyć to też nie zawsze łatwo. Ja co przytyję to od razu spalam bo non stop gdzieś biegam i tak na prawdę to nie mam czasu zjeść w spokoju porządnego obiadu.

Roksi moja też jakiś czas temu buntowała się przed kąpielą. Ale całe szczęście trwało to krótko i udawało się ją wsadzić do wanny sposobem. Tzn. lądował w wodzie jakiś misiek i Madzia dopiero godziła się z nim wykąpać.:baffled:

a moja zawsze kąpie się zabawkami:tak: zawsze na hasło kąpiel biegła po zabawki do pokoju:tak: a teraz jestem w szoku ci sie dzieje:szok:
kaskada mam nadzieję że minie szybko jak u was:tak:

reklama
Elahar ja Cie oddam kilka kilogramow,wez proszę:tak:
mi to juz chyba nic nie pomoze co schudne to na nowo kilogramy wracaja,kiedys bralam Meridie 10 i 15 schudlam po niej 15 kg ,ale pozniej i tak efekt jojo.Kolezanka ostatnio chwalila sobie jakies zupki z internetu ,ale sa 3 fazy .Jedna faza ok 150zl.Tyle tych wsztstkich diet i co wybrac:tak::szok:

Do góry