reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Agutku a nie masz wrażenia że z taką wielką będzie się córci ciężko przykrywać:baffled: boja tą małą umie sama sie przykryć i nie wiem czy by sobie z dużą tak poradziła:no: kołdrę bym kupiła taką standardową bo później będą cyrki z dokupieniem poszwy:baffled:

reklama
myślę, że z przykrywaniem nie będzie problemu, bo u nas w sypialni nie raz ją znajduję lężącą pod naszą 2-metrową kołdrą :-D

a co do szerokości to najbardziej uniwersalne to 160x200cm, ale wg mnie taka kołdra za szeroka
najlepsza byłaby 140x200cm ale wybór pościeli zaczyna się zawężać...często wg mnie te dziecięce w tym wymiarze są brzydkie :dry:
a Ikea ma 150x200cm i nikt nie robi w tym wymiarze kołder ani pościeli więc trzeba u nich kupować wtedy wszystko...a do tego oni mają do tych pościeli takie małe poduszki, nie w standardzie 70x80cm i to też mi się nie podoba...a podobają mi się ich pościelki dla dzieci no i nie wiem już sama co zrobić :dry:

chyba będę musiała kupić tę 160x200 i już....bo najbardziej standardowa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no chyba tak 160na 200 będzie najlepsza:tak: ja jeszcze poczekam:tak:
a z ikea tez mi się pościele nie podobają mam wrażenie że sprane są:sorry2: najbardziej lubię feretti ale oni mają tylko małe rozmiary:baffled:

Moja dzisiaj wcale w dzień nie spałą z powodu wizyty dziadków. :baffled:

Elahar ja Cie oddam kilka kilogramow,wez proszę:tak:

elahlar ja tez oddam kiloski

Przyjmuję chętnie :tak::tak:

My właśnie kupiliśmy kanapę rozkładaną o wymiarach 160x200 i też muszę dokupić pościel do niej. W końcu nie będę wisieć na brzegu łóżka tylko wyśpię się jak człowiek bo Madzia co kilka dni ląduję u nas w łóżku i trzeba się rozsunąć na boki.

Witam śniegowo:-)

i znów dużo do popisania:tak:córa pozwoli?

Faktycznie bulwersująca sprawa z porwaniem noworodka. Patrzę jednak na ten problem z tej strony co roksi.
Kobieta po poronieniu, właściwie młoda diewczyna, bez pomocy i wsparcia, teraz proces, sąd - biedna jest, juz ma życie spaprane:-(
a lęk tamtej matki, oczywiście niewyobrażalny, dziecko w niebezpieczeństwie.
Trudna sytuacja.

roksi/agutekco Wy takie wybredne?:confused:mnóstwo pościeli jest;-)

bluewczoraj odebrałam fotelik. Wygląda jak nowy:szok:, nasz to już mocno zużyty:sorry2:
Dzięki:-)

milokukobieta wulkan:blink::blink::blink:

agnesprzymierzam się do bio CLA, ale po urodzinach dopiero:-Dbo zamierzam poszaleć ciasteczkowo;-) na dzień dzisiejszy planuję upiec torta i dwa placki:tak:
a żeby to bio zadziałało to trzeba ćwiczyć i ograniczyć jedzenie, nie ma że łykniesz i schudniesz - niestety:dry:

a jeszcze Wam pokażę jakie drzwi kupiliśmy Sklep: Nowość - Drzwi Impuls

złoty dąb, taki prezent na Walentynki, 3 tys.:dry:

reklama
ja mam 08S4 kolor buk:tak: madzikm a szyba jest jakaś hartowana taka że np przeciąg jej nie wybije:confused::confused:

jest bardzo gruba, są też drzwi praktycznie z całą szybą więc musi być solidna;-)
a te Twoja nam się tez bardzo podobały ale gość powiedział, że już wycofali z produkcji:confused: więc zdecydowaliśmy się na te

a ile czekałaś?? nam powiedzieli 8 tyg....na szczęście nie wstrzymuje nam to robót

Ostatnia edycja:
Do góry