reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Malena 3 lata to dla mnie lekkie zboczenie sorka. Jakbym miala jeszcze Laure karmić fujjjjDla mnie max to do roku. Choć potem bardzoooo ciezko odzwyczaic

Agamir przyjemnego pojednania

Moli super wieśći!!!!

Patrycja gratki dla Kamilka za ierwsze nowosci zywieniowe

Kaka a o co kaman mu??????

Dorotka on teraz bedzie robił ci na złosc:((( a ty musisz niestety sie trzymac

Wiola a kiedy wyniki???

Kasia ja czekam na efekty twojej pracy i dzięki za namiary na odkurzacz:)))

Magda tylko patrzec jak podpiszesz umowe sprzedaży i spakujesz torby:)))

My juz po gościach. Było milutko mały dostał prezenciki a sis przywiozła od mojej i nnej siostry dwie torby ciuszków dla małego Wiadomo nie wszystko mi się podoba ale zawsze coś wybiore a i kieszeń odpocznie:)))
Minisia ja oglądałam te R w T i nie wierzyłam w to co mówi.a SZOK!!!

reklama
Czarna też myślę, że to niezupełnie normalne.
Synek podchodził do mamy podczas obiadu i mówił mama daj cyca, a ona myk do pokoiku na kanapę, bluzka do góry i tak na stojąco...
OKROPNE

Idę spać. Dobrej nocy!

I ja się witam wieczorową porą..:-)

Dorotko - Ojj ten Twój (, a wkrótce już nie Twój :-p) M sobie pozwala z tym %.. Z tego co piszesz, wnioskuję, że się nie upija.., ale bardzo często choć trochę musi sobie czapnąć..:no:To nie dobrze..
Marma - Mam nadzieję, że Mały w końcu zacznie jeść w dzień i da Ci się wnocy choć trochę wyspać... ;-)
Kate - Współczuje, zderzaka.. Tak jak napisałaś - zawsze to jakiś wydatek.. No, ale całe szczęście nic poważniejszego się nie stało.:tak:
Jejku jak ja Ci zazdroszczę, że Mariczka tak ładnie sama zasypia..:tak:;-)
Grzeczna Dziewczynka :tak:.
Wanilia - Trzymam kciuki za pozytywne wyniki badań :tak:
Magdasf - Cieszę się, że powoli wszystko zaczyna się układać po Twojej myśli..:-)
Kasia - Fajnie, że już po remoncie.. :tak:,żeby tak jescze szef zmienił zdanie ;-).
Magdziunia - Moja co prawda je z flaszki :-), no, ale od jakiegoś czasu też się wierci, gada przez smoka i ogląda..Na początku myślałam, że może po prostu nie jest głodna.., ale jak tylko wyciągam jej butlę z dzioba, to płacz jakby ją kto ze skóry obdzierał.. :szok:
Czarna - Ale ze mnie gapa :zawstydzona/y:, przecież Sami miał wczoraj imieninki..:tak: Spóźnione, ale najlepsze życzenia imieninowe życzenia dla Twojego Brzdąca :-).

U mnie dzień - taki trochę nijaki.. :sorry2:Jedyny jego plus to taki,że udało mi się trochę poprać.. :baffled: Miałam posprzątać, iść na spacer, a tu d...... - zamuliło mnie totalnie i wszystkiego mi się odechciało..:dry:Młoda była w sumie dosyć grzeczna.., tylko przy usypianiu znów dała mamie popalić.. Teraz coś tam popiskuje przez sen, a ja się tylko modlę, żeby się czasem nie zbudziła..:baffled:. Idę nadrobić pozostałe wątki..:tak:

Ciekawe, gdzie - Justynka?

Ostatnia edycja:
WITAM
KATE gratki dla Mariki za to ze sama usnela :tak:
AGAMIR i jak pojednanie z M ??
ANNA moze serio nie wychoc pierwsza z pogodzeniem sie z M ale wez go na slowo i zapytaj sie KIEDY ON ZAMIEZA CIE PRZEPROSIC ? i czy mu tak pasuje ze ze soba nie rozmawiacie Nie przepraszaj go pierwsza ale powiec mu co myslisz o tym jego nieodzywaniu sie I moze jakos sie pogodzicie ????????
MAGDASF gratki z @
KASIU to czekamy na fotki remontu :-)

GDZIE JEST JUSTYNKA ????????

U nas nocka mala usnela o 20 Poplakiwala teocje po kilku minutach ale smoczek pomogl I obudzila sie o 24 pozniej o 5,30 i praktycznie od tej 5,30 spalysmy kilka minut Teraz lezy i czeka az ja przebiore bo nawalika kupsko ;-)
Dzis nic nie mam w planach

G powiedzialam dzis ze jak bedzie wonial alkoholem to nie dostanie Oliwi ani sie nie bedzie do niej zblizal I cos czuje ze dzis ciezki dzien mnie czeka ze cale 24 h bede z niunia Powiedzialam mu ze jak tak dalej pojdzie to ja sie wyprowadze i on zostanie sam Ze mam tego dosc itp O NIE ZE MNA TAKIE GIERKI
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam Was serdecznie. U naszowu apadał snieg koszmar juz tyle tego nie lubie zimy w miesicie okropnie. Mały wczoraj poszedł spac o 20 pote o 23 pobudka zjadł polezał i poszedł spac a my z M
pogadalismy troszke i poszlismy spac. Powiedziałam mu ze zlosci mi okropnie jak usze mu wszystko mówic zrob to zrób tamto szlak mnie trafia chodzi oczywiscie o pomoc np. wynies smieci przygotowac wode na noc dla małego umyc butelki i wstawic do wyparzacza bo jesli chodzi o dom samochod to nie ma probemu robi sam. A szkoda gadac.
Mały zjadł lezy na razie spokojnie w łózeczk zobavczymy jaki bedzie dzisiejszy dzionek. Ja na razie po kapieli w szlafroczku z kawka i laptopikiem czytam co piszecie.
MIŁEGO DNIA DZIEEWCZYNY WŁASNIE MOJE KOCHANE SZCZESCIE WOŁA Z POKOJU EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MAMAMAMAMAMAMAMAM

Witam z rana Kochane :-).
Nocka w miarę spokojna ;-). Młoda obudziła się o 2:20, popłakała z 30 sek. i usnęła dalej. Po 3-ej było to samo.. Nie wiem, może coś jej się śniło :confused:. Obudziła się o 4:40 na mleczko i wstała o 8-ej :tak:. Teoretycznie powinnam się wyspać, ale powieki mam w dalszym ciągu ciężkie :dry:.. Dziś w planach porządki, spacer i obiad. Rozejrzę się też chyba za blenderem, bo ciągle o nim zapominam..

ANNA moze serio nie wychoc pierwsza z pogodzeniem sie z M ale wez go na slowo i zapytaj sie KIEDY ON ZAMIEZA CIE PRZEPROSIC ? i czy mu tak pasuje ze ze soba nie rozmawiacie Nie przepraszaj go pierwsza ale powiec mu co myslisz o tym jego nieodzywaniu sie I moze jakos sie pogodzicie ????????
Wiesz co Dorotko, tylko to znowu byłby kolejny krok z mojej strony..
Nawet jeśli nie przeproszę, będzie to wyglądało w ten sposób, że mnie to gryzie i,że to mi zależy na pojednaniu, a nie jemu..

Chyba pora na kawę. Może Młoda da Mamusi jeszcze posiedzieć chwilę na BB ;-)

A u nas nocka ok,mały do pierwszego karmienia spał 6 godzin:szok: no a potem oczywiscie od 6 rano gadu gadu az do teraz i mama na rzesach chodzi grrr Juz ja Cie maly cwaniaku zalatwie,wymecze na spacer!!!:crazy:;-)

Widze,ze Wasi M przechodza jakies Baby Blues czy poprostu im odp(tiiit):crazy: Ja mialam kilka sytuacji po porodzie niezbyt milych,ale powiedzialam ,co mysle i poskutkowalo...jakbym miala sie wyprowadzic,to zapewne do rodzicow,a to daleeeekoooo i moj M powiedzial,zeb by mi Mikusia nie dal tralalalala chcialby

dorotko TAK TRZYMAJ!!!Z nimi trzeba krótko!!:crazy::angry: Może się opamieta z tym drinkowaniem, Oliwcia nie zasluguje na to,zeby ktos jej zional w twarz alkoholem,zwlaszcza TATA,za ktorym tak bardzo przepada...ja pamietam,ze balam sie mojego taty jak pil,a jak mialam mu dac buzi na dobranoc,bo tak sobie zyczyl,to plakalam...:-( U mnie musialo minac 20 pare lat,zeby miec super kontakt z wlasnym tata....to troche za dlugo dla dziecka

reklama
agamir tez tak mam ze swoim M,nawet wczoraj kiedy sprzatalam a on siedzial przy laptopie,maly sie nudzil i zaczepial go,a ten nic tylko SYNU,SZUKAM FAJNEJ BRYKI DLA CIEBIE i tak wkolko,jak sie nie wk(tiiit),wzielam Mikusia do fotelika i poszedl ze mna sprzatac,to M raczyl sie ruszyc i zabral go...a potem co ja posprzatalam,to on papierek gdzies walnal,zero wyczucia...co do smieci,naszczescie sam je wyrzuca i tylko mnie opitala,ze zamiast wziasc nowy worek,to ja upycham a potem on ma problem,no i niech ma ghihi Z reszta,to tez musze wszystko mu pokazywac,prosic...:crazy: jemu nie przeszkadza syf wokol,wazne,ze on ma porzadek w skarpetkach,gaciach i ciuszkach,wszystko w kosteczke i wg kolorow...JA JA TEGO NIE NAWIDZE!!!:crazy:

anna tez sie juz zastanawiam nad jakims blenderem,tylko nie wiem jakim,kolezanka mowila ze brauna jest dobry.Masz jakis plecony? mozemy sie stuknac kawka na rozbudzenie,ja tez dzis ledwo siedze,moze spacerek mnie orzezwi...jak patrze na te zaspy,uuu juz czuje powera w rekach do pchania wozka ghihi

Do zobaczenia po spacerku,papa

Do góry