reklama

Październik 2008

DOROTA dobrze, że jasno stawiasz sprawę i jesteś twarda
AGAMIR ja lubię zimę tylko w górach na nartach
MOLI smutno, że miałaś tak z tatą; u nas w domku akurat odwrotnie – mój M. jest bardziej uporządkowany niż ja i raczej jemu przeszkadza, że ze mnie taka trochę bałaganiara
MAGDZIUNIA Seba dzielnie przespał noc!
KAKA współczuję takich tajemnic – dobrze to związkowi nie robi, bo jak ufać we wszystkim takiej osobie… chyba powinniście poważnie o tym pogadać… ale jeśli mówisz, że to nic nie daje to sama już nie wiem :-(

Marika złapała drzemkę (dzielna zasnęła znowu sama w łóżeczku, ale łatwo nie było), więc zjadłam śniadanko i siadam na chwilę. Pewnie po 12.00 na spacer. Dziś sama, rodzice na pogrzebie wujka…:-(

Mógłby być już koniec m-ca. Kasy już nie mamy, a i tak jeszcze babci nie oddaliśmy raty za auto w tym m-cu. :-(:-(:-(A tu zaraz marzec, kolejna rata we frankach za mieszkanie i M. wyjeżdża najpierw na deskę z kolegami, a potem ma wyjazd do Zakopca z pracy na kilka dni na zawody i pewnie też kilka groszy pójdzie. Ojjjj… czekam na koniec kwietnia, wtedy już wypłata wyższa, bo będę na urlopie i rata nam odejdzie za szafę, więc już będzie luz i można szaleć… Trzeba się przemęczyć. A tak mnie kusiło, bo w Smyku 50% wyprzedaż…. I jeszcze coraz częściej wspominamy o większym mieszkaniu, ale to raczej mało realne… Przynajmniej na razie…

W sumie to żyję już naszym majowo-czerwcowym wyjazdem na wakacje – nie mogę się doczekać, żeby się wyrwać z Wawy już!!! Tylko szukamy jakiegoś towarzystwa, żeby samemu nie jechać…

reklama
Witajcie kobietki.
My juz wróciłyśmy 13 nie był zły.Jagusia zdrowa lataliśmy od chirirga do neurologa i tak po wszystkich klinikach,tych warg sromowych tez nie będzie miała rozcinanych bo nie jest duże to zarośniecie a może sie jeszcze zmniejszy.Od tych zupek i kaszek mała nieźle przytyła 22 sty ważyła 5780 a teraz 13 lut 6300 i moieży 63.Sorki że na tym wątku.
W domku sobie odpoczęłam mała sie zajmowała Jaguśką no ale zabrakło Jaguśki łóżeczka i mała znowu nauczona bujania d zasypiania i nie moge teraz jej uśpić w łóżeczku próje sie tak jakby ze skóry była obdzierana.
My nadal walczymy z pleśniawkami.
Dorotko super że Oliwcia zdrowa.
K koszulka sie podobała bardzo na walentynki wzruszył sie,wczoraj do mnie że on nie wie jak to jest bo po raz 1jest rodzicem ale czy zawsze rodzice uważają że ich dzici sa piękne czy naprawde Jagunia jest taka piekna.Bo dla niego jest prześliczna.A ja mówie że ja nie wiem bo ja jestem w niej zakochana i nie patrze obiektywnie bo dla mnie jest najpiękniejsza najcódowniejsza na świecie.
Dziewczyny aparat mi sie zepsuł robi jakies zamazane zdj nie wiem o co chodzi.
Ale w wolnej chwili wlepie jakieś jeszcze dobre.
Widze że tutak trwają kłótnie z M ach ci faceci,my póki co ok ale pewnie cisza przed burzą.Buziaki dla was.
Sorki za pismo ale Jagna na kolanach

WESOLUTKA super, że dobre wieści i Jagusia ok. Co do zasypiania to mojej sie nagle zmieniło, więc może Jagusi tez i nie chce spać sama... Za takim małym dzickiem nie nadążyć, zmiania sie jak w kalejdoskopie...

Kate to mnie trochę pociezzyłas bo i mi macierzysnki się konczy, wiec juz na kolejną wypłątę powinnam miec ciut wiecej kasiorki;-)

Anna dziękuje w imieniu Samiego:)))

Wesolutka mojemu nawracaja plesniawki ale w ciagu jednego dnia je wytepiam gencjana na wodzie

Kaka mnie tez M pod tym wzgledem denerwuje i po kilku rozmowach mam jak na spowiedzi:)))

My narazie bez wiekszych planów nie wiem czy wyli spacerek bo troche mrozno i wietrznie ale zobaczymy

u mnie z tego względu, że przed zająciem w ciążę dostałam awans i podwyżkę, a to sie wylicza średnią i mam teraz miesięcznie 800zl mniej...:-(
Ja też i nie powąchała nic z nowej kasiorki;-)

Czarna dlatego mówię, ze jak sie czuje jak dziecko w naszym związku. Są sprawy o których gadamy a są takie co on sam podejmuje decyzje i nic nie mówi.:wściekła/y:

KATE a ty wracasz do pracy ?
WESOLUTKA witaj I DOBRZE ze Jaguska ok
M mala powstrzymujemy od drzemki wieczornej Ostatnia drzemke ma najpozniej o 17 Pozniej brzed 20 juz marudzi bo sie jej chce spac to ja z nia tancuje Bawimy sie na calego O 20 kapanie lub troche po 20 po kapieli flacha z kaszka i na niej Oli zasypia A pozniej to juz roznie spi np kilka godzin bez plakania Lub po np 30 minutach budzi sie ale smoczek dziala i spi dalej Wiec jak ja przemeczymy to ogolnie po kapieli i mleczku spi :tak:

Oliwia wypila 70 ml soczku jablkowego i zasnela Oczywiscie na kilka minut Jak wstanie to o 12 mleko i na spacer Moze po spacerze pospi A ja zrobie jej marcheweczke z ziemniakiem :tak:

WIECIE CO MUSZE SIE WAM POCHWALIC SCIAGNELAM WCZORAJ WIECZOREM OBRACZKE I NIE BEDE JEJ JUZ ZAKLADALA troche mi smutno ale chyba dlatego ze sie przyzwyczailam ze mam cos na palcu :tak:G prosil aby zalozyla ale ja NIE I NIE NIECH SIE W DUPE POCALUJE

reklama
KAKA wiem ale na zloto mnie nie stac :-(
A na lewej rece mam zloty i na prawej chyba bezsensu teraz srebro? chyba ze nie glupio ????????

Mam pytanie bo ja z M spie w jednym lozku :-( ale tylko dlatego ze razem z nami w pokoju spi Oli w swoim lozeczku Ja bez niej nie chce spac wiec do drugiegi pokoju nie pojde a Dzis powiedzialam G zeby spal w drugim pokoju a on robi mi chyba na zlosc i nie bo Oli jest tam w pokoju :-(
Co ja mam zrobic bo ja nie chce z nim spac ????????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry