reklama

Październik 2008

Hej dziołchy.

A ja poszlałąm na allegro za placami M. Niech wie jak to jest;-) Na razie zobaczę jak sie sytuacja rozwinie.

KAKA BRAWO :tak:
KASIU mam nadzieje ze Oliwia mi nie plunie w twarz marchewka i ziemniakiem ;-)BO JAK COS TO JEJ ODDAM :-D
MADZIU wiesz ja sama siebie nie poznaje :tak:G przyszedl rano do sypialni i daje mi obraczke aby zalozyla a ja go najpierw zignorowalam a pozniej mowie ze nie wloze i ze nie ma prawa o nic mnie prosic :-p
MALENA o twoj kot dlaczego OBRAZONY ???
CZARNA u nas w sypialni jest lozko caly czas rozlozone i do tego lozeczko malej i juz nie ma miejsca na poscielenie G na podlodze :rofl2:Tez mysle abyscie sie zamienili obraczkami hiih
TRINA ty tak na serio z tym ROZWODEM a swoja droga to tupet ma ten twoj M
ale mnie juz w facetach chyba malo co zdziwi

My po godzinnym spacerku Dosc zimno ale najgorsze jest to chodzenie po tych zaspach Jejku ale sie umeczylam pchajac ten wozek Chyba schudne hihihi.Oli teraz spi w lozeczku przy otwartym oknie Zaraz ide jej go zamknac Marchewka i ziemniaczek juz sie gotuja A ja dzis kupilam malej SOK Z JABLEK I WINOGRON chcialam banan ale nie bylo I KREM Z JABLEK I JAGOD :tak:

Dziewczyny jak mam zmusisc M aby poszedl spac do drugiego pokoju ?

reklama
Kupiłam tylko tą karuzelę co na innym watku wkleiłam - ale zawsze;-)

moja za to śpi nienaturalnie długo...i tylko latam sprawdzać czy jest ok. Zawsze śpi 30-60 minut a teraz już ponad 2 h.

Kaka to ładnie a z tym lataniem mam to samo - a moje szczęście właśnie kupala zrobiło.
Lece przewinąć.

Dorotko po prostu powiedz G, że chcesz aby spał w drugim.

My mamy sypialnie Ja wczesniej ide spac niz G a tam gdzie chce aby G spal to mamy tv i on tam siedzi wiec nie mam mozliwosci poscilenia mu tam bo nawet mi na to nie pozwoli a nie chce se z nim szarpac :-(

Hejka!A my już po spacerku jakieś dwie godzinki i kurcze ledwo do domu dobiegłam,jakię srozstrojenie żołądka mam:-(kurde siatka z zakupami,Miki w gondoli,myślałam,że nie dobiegnę na 3 piętro...i tak już kilka razy zaliczyłam kibelek,nie wiem o co cho,nic takiego nie jadłam:-(Zaraz chyba herbatka i się położymy z Mikim na drzemkę,bo przeze mnie nie pospał za długo na spacerku:-(

dorotko może sama idź do drugiego pokoju,może zrozumie Twój M,że nie chcesz z nim spać...współczuję,ale widzę,że twarda z Ciebie sztuka i tak trzymaj

trina biedny ten Twój M,taki zmęczony,a Ty jeszcze masz pretensje,nie dobra kobieta z Ciebie!!;-)Kurde,wszyscy faceci chyba powariowali!!Mój ostatnio też ciągle zmęczony,tylko ciekawe,że ja jestem żeśka i wyspana:wściekła/y::crazy: i jakoś nie narzekam,wkońcu obydwoje chcieliśmy dziecko

malena81 chyba wczesne marcowanie u kotów,co?Biedny wrócił z łowów do domu,a tu zero zrozumienia ghihi

magdasf1 Bidulek,ale przynajmniej nie będzie się potem męczył,jak będzike starszy,chociaż nie wiadomo czy lepiej żeby taki maluszek teraz przeszedł ospę czy potem...jeszcze teraz taki głupi okres gryp,musisz na niego bardzo uważać,żeby się nie zaziębił.Trzymajcie się cieplótko:blink:

Kupiłam tylko tą karuzelę co na innym watku wkleiłam - ale zawsze;-)

moja za to śpi nienaturalnie długo...i tylko latam sprawdzać czy jest ok. Zawsze śpi 30-60 minut a teraz już ponad 2 h.

a ja mam szlaban na allegro od M ghihih...ale już niedługo wypłata i już sobie cosik wypatrzyłam dla Mikusia;-)

Hejka!A my już po spacerku jakieś dwie godzinki i kurcze ledwo do domu dobiegłam,jakię srozstrojenie żołądka mam:-(kurde siatka z zakupami,Miki w gondoli,myślałam,że nie dobiegnę na 3 piętro...i tak już kilka razy zaliczyłam kibelek,nie wiem o co cho,nic takiego nie jadłam:-(Zaraz chyba herbatka i się położymy z Mikim na drzemkę,bo przeze mnie nie pospał za długo na spacerku:-(
A może to jakiś wirus z powietrza :baffled: qrcze zdrówka życzę.

a ja mam szlaban na allegro od M ghihih...ale już niedługo wypłata i już sobie cosik wypatrzyłam dla Mikusia;-)
Hehe heh ... mój mi powiedział, że jak za dużo nakupię to też zrobi szlaban.
Więc zarejestrowałam się i czekam teraz na list potwierdzający do allegro.
W sumie to razem planujemy wydatki, ale jak mi się coś spodoba a tym bardziej dla małego to chce kupić.
Z facetami to tak jest ... oni uważają, że to się nie przyda, tamto też :baffled:

reklama
MOLI ja bez niuni nigdzie nie ide :-)
Ja robie tak a mieszkam na 1 pietrze jak mam duzo zakupow to najpierw ide z siadka i torba z wozka Zanosze do domu rozboeram kurtke i buty i schodze po Oli :-) Zdrowka zycze Mnie tez cos muli w zoladku :-(

MAGDASF zdrowka dla malego obu szybko mu ta ospa minela

WIECIE co ja wczoraj wyslalam G do apteki po mleko dla malej i dalam mu 50 zl reszta byla 10 zl papierkowe i jakies kotloki Schowalam to do portfela Dzis patrze w sklepie a ja nie mam tych 10 zl Chyba G mi je wzial wrrrrrrrr Moiw ze nic nie bral ale ja mu nie wieze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry