reklama

Październik 2008

Ja na chwile G zas smierdzacy wrocil wiec przywital sie tylko z Oliwia i ja zabronilam mu sie do niej zblizac Wiec ten sie obrazil i wyszedl Nie wiem gdzie i pierwszy raz tak zrobil Juz ponad godzine go nie ma Ja zmeczona Oli marudna Pewnie G wroci najebany sory za slownictwo :wściekła/y:

reklama
Dziewczyny zdrowka
kate pozazdroscic M oby tak dalej :-)

Mama na chwile bawi sie z mala ale tez jakos humorku nie ma wiec ja wpadam na sekunde doslownie bo mi zaraz powie ze sie dzieckiem nie zajmuje A mnie juz dzis nerwy na nia sadaja bo zmerzla jest strasznie :-(

Ciekawe co dzis jeszcze przejde z G :-(

Dalej go nie ma Boje sie bo jakos mi sie wsio przypomina Ja mialam ojca alkoholika ktory pod wplywem alkoholu bil mame i mnie Teraz wiem ze G gdzies pewnie pije i boje sie ze przyjdzie i bedzie agresywny :baffled:

dorotko,masz kogos pod reka wrazie czego,zeby zawolac po pomoc,np.sasiadke?mam nadzieje,ze nie bedziesz potrzebowala pomocy,trzymaj sie cieplo

ok,ja juz spadam,musze troche ogarnac po obiadku i Miki zaczyna marudzic juz..nie wiem czy jeszcze dzis zawitam do Was,wiec wrazie czego zycze wszystkim spokojnej,w miare przespanej nocki:-)Do juterka pa

Ostatnia edycja:
Dorociu trzymaj sie jakos dzielnie. Wiem ze teraz moze ci robic na złosc ale tacy sa faceci. I tak cie podziwiam ze dajesz rade byz z jednym pomieszczeniu ja wiem ze nie dałabym rady byc a po 2 jestem niedobra kobieta i pewnie bym mu tak zycie umyliłą ze sam by uciekł. Ja jak sie pogniewam to nawet nie spie w sypialni tylo jak M kladzie sie to ja wstaje i wychodze,
Moj wrocil dopiero z pracy poszedł z psem i zobaczymy jak bedzie postanowilam nie marudzic dzis i zobaczyc jak bedzie i czy sam wykaze incjatywe. Nie jest zły facet kupuje mi co chce stara mi sie nieba przychylic tylko zeb jeszcze choc raz sie domyslil co trzeba zrobic w domu ale ponoc nie ma idealnych facetów.
3 dni temu powinnam dostac @ do dzis nic za to mecza mnie nudnosci albo to grypa zoladkowa albo......

MOLI mieszkamy z mama :-) Dzieki
AGA a moze ty w ciazy jestes ? :-) Juz sie nie zlosc na swojego M i nie testuj go tak Ciesz sie ze jest jaki jest Zawsze moglas trafic na gorszego Popatrz na mnie :-(

Oli drzemie od kilku minut a ja sie denerwuje G :-(

Biegunkowe mamusie zdrówka życze:-p

Mój to ogólnie tez złoty chłop puki czegoś nie chce od niego:-D:-D:-D:-D wiadomo ma cos za uszami jak każdy chyba ale narzekać nie mogę bo bym zgrzeszyła:-p ale pobiadolic czasem lubię:-p:-p:-p:-p

to tak jak ja:tak:

Dorotka. zamknij sie w pokoju z oliwka i tyle. jak wróci nie bedzie mógł do Was wejsc (hania na reku wiec wybaczcie ze małymi i bez polskich liter)

Dorociu trzymaj sie jakos dzielnie. Wiem ze teraz moze ci robic na złosc ale tacy sa faceci. I tak cie podziwiam ze dajesz rade byz z jednym pomieszczeniu ja wiem ze nie dałabym rady byc a po 2 jestem niedobra kobieta i pewnie bym mu tak zycie umyliłą ze sam by uciekł. Ja jak sie pogniewam to nawet nie spie w sypialni tylo jak M kladzie sie to ja wstaje i wychodze,
Moj wrocil dopiero z pracy poszedł z psem i zobaczymy jak bedzie postanowilam nie marudzic dzis i zobaczyc jak bedzie i czy sam wykaze incjatywe. Nie jest zły facet kupuje mi co chce stara mi sie nieba przychylic tylko zeb jeszcze choc raz sie domyslil co trzeba zrobic w domu ale ponoc nie ma idealnych facetów.
3 dni temu powinnam dostac @ do dzis nic za to mecza mnie nudnosci albo to grypa zoladkowa albo......
fiku miku to się dzieje:-p:-p:-p

Dorotka ja juz kiedyś interweniowałam w bijatyce pijanych. Sama nie wiem skąd miałam tyle odwagi i siły:sorry2: A ty uwazaj aby przypadkiem coś głupiego nie wywinął G

A ja siedze i czekam na serialik. Mały martretuje mate muzyczna wiec mam czas Laure nakarmic:-p

CZARNA ja pol zycia widzialam bitwe pijanego z mama moja :-(
I tez mialam sily sie przeciwstawic ojcu co konczylo sie ze dostalam po pysku :-(
KAKA nie zamkne sie Chyba ze na klamke tylko ale wtedy G wejdzie w kazdej chwili :-(

reklama
Dorotka a złóż łóżko i sie połóż na połówce wtedy nie bedzie miał gdzie sie położyć :-p
Ja u sasiadów interweniowałam córka wleciała do nas ze jej brat chce ojca zabic:szok::szok::szok::szok: potem ten synek u nas spał:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry