Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Aż głupio, nie?? Ideał? Pewnie nie, ale przyczepić się też nie ma o co. Nie kłócimy się, nie mamy cichych dni, czasem jakiś foch u mnie lub u niego, ale krótko wytrzymujemy… Interesują nas podobne rzeczy, mamy wspólnych znajomych, a jednocześnie własnych przyjaciół, dobre kontakty z rodzeństwem i rodzicami… Jakoś tak szczęśliwie nam się poukładało… Brakowało tylko Mariki, a teraz jak już jest to chyba nic więcej do szczęścia nie trzeba…Sorki, że tak nasłodziłam, ale zebrało mi się na zwierzenia…
) a w tym co śpisz z Oliwką zainstaluj jakąś zasuwkę na drzwiach i tyle. Wkrótce będziecie właściwie obcy dla siebie, to niby dlaczego masz o niego dbać a tym bardziej z nim spać?
A do tego pewnie ile razy kupię buty, to już na pewno nie mam do nich torebki i vice versa
Dobrze, że się już tego nauczył;-)