reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
szkoda że wcześniej nie znalazłam tych materacyków 110x70 bo tak mi się tamte bajery podobały w tym lóżeczku, no ale nic mamy juz wszystko zakupione w standardzie:tak:

Materacyk też musieliśmy przyciąć. Pokrowiec jest zdejmowany i na suwak, więc troszkę podwinełam i jest oki :-) A materacyk mamy piankowo-kokosowy :-)
A mąż, coż popadnie jeszcze w jakie samouwielbienie, więc mu nie powiem, że go tak chwalicie :-) Ale fakt, nasze mieszkanko sami robiliśmy: on kafle na podłogach i na ścianach, panele, szafę wnękową, wspólne malowanie ścian (ja sufity). Oczywiście cała koncepcja wystroju była moja :-)

Modroklejka śliczne te wyposażenie do kosza :-)
a ja swój kosz dla małego dałam mamie do domu bo kupiłam łóżeczko a że mam małe mieszkanko to musiałam się go pozbyć :tak: ale za to Alanek u babci też ma swój kącik do spania :-p:-D

u nas bedzie tak ze kosz bedzie stał w sypialni, a łozeczko w pokoju maluszka...

bedziemy poniekad trenowac na małym metode tracy hogg...czyli cały dzien u siebie w pokoju, a tylko spanie po ostatnim karmieniu u nas w sypialni...a rano znowu do pokoju....zobaczymy czy to zda egzamin

do nas już przyszła kołyska jest boska!!!! jest na kółkach więc będziemy z nią jeździć.... ma też przewijak i torbę na akcesoria oraz dwa koszyczki więc nie trzeba z dzidzią nigdzie latać jak w niej śpi.....

Mordoklejka - bardzo ładna ta pościel. My kupowaliśmy z tej samej firmy, tylko, że w sklepie/hurtowni i mi się najbardziej też ten co Tobie kolor podobał. Ale ponieważ i tak ja większość rzeczy wybierałam, mąż się uparł, że on wybierze kolor pościeli i kupiliśmy taką niebieską krateczkę jak masz do kosza :-) A drugi komplet tez niebieski, ale innej firmy. A, i widzę, że na allego ceny takie same.

Laila - jak złożycie to wklej jakieś zdjęcia :-)

reklama
To jest wątek zakupowy...więc i ja się pochwale :-) mianowicie-dzis kupiłam farbe :-D a własciwie dwie-do pokoju Młodego. Dwie niebieskie z czego jednajest taka ciepła-turkusowa, troche zajezdza zielenią a druga juz taka mega wypasiona niebieska dość intensywna, ciemna, nie taka błękitna!!!!:happy:

Na szczęście jesteście kobitkami, wiec odróżnicie te dwa kolory....bo wiadomo dla faceta niebieski to niebieski :dry:

ps. juz sie nie moge doczekac kiedy bede mogła zamieścić zdjęcia naszego nowego gniazdka :-D

Do góry