sylvii
Fanka BB :)
Ja dzisiaj zjadlam już 2 pączki i 4 naleśniki
. Do zjedzenia jeszcze mam na szczęście 1 pączek i pare naleśników, na pewno się to odbije na mojej wadze...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja muszę poczekać z praniem na resztę zakupów - po weekendzie zapewne będę miała już pieluszki i jak dobrze pójdzie to resztę ubranek... ja niestety nie będę mogła przebierać maluszka 5 razy dziennie bo z jednej strony nie mam tyle kasy na zakupy z drugiej nie mam koleżanek z malutkimi dzieciaczkami, żeby mi któraś przekazała ciuszki. Pralkę mam cichą i wodooszczędną pół wsadu zawsze można wyprać...U mnie etap prania i prasowania a jest tego tyle, że nie wiem czy do porodu skończę ;-)...
eeeee niekoniecznie... za paczkami jakos specjalnie nie przepadam, musze miec faze na nie. Ze slodkich rzeczy natomiast nie potrafie przejsc obojetnie kolo ciasteczek Fornetti, u nas sprzedawane sa na pasazu w Tesco...do domu dojezdza zazwyczaj polowa, chyba ze kupie dwa, to jeszcze do auta nie dojde i juz ich nie ma:-)skunkanka ciekawe ile wytrzymaszhi hi jak sie dziewczyny zaraz rozpisza o paczkach, to wszystkie bedziemy mialy chetke jak to zwykle bywa;-)