reklama
Kot przeze mnie przelecial.....
:-):-) zostawil slad swojej wscieklizny za pomoca pazurow..on mam takie jakies smieszne jazdy, najlepiej, jak wpadnie w poslizg na panelach:-) Ziomal zostal za wczesnie wykastrowany i sie uwstecznil, Myszka, nasz drugi kot, jest jakas bardziej dojrzala...

UFFFF doczytałam..... to było długie czytanko...My z mężem staraliśmy się od stycznia(jest co wspominać:-)) w czerwcu poszłam dogina że coś jest z moimi okresami nie tak.. pół roku starania i nic! Zrobiła cytologię i okazało się że mam stan zapalny...globulki i tego typu przyjemności...przy okazji powiedziała że ona 3cesarki nie podejmie się prowadzić.Pojechaliśmy na działkę do znajomych i wszyscy zdziwieni że alkoholowo się oszczędzam więc mąż wytłumaczył w czym rzecz że staramy się i nigdy nic nie wiadomo...Na drugi dzień latało mi nad głową stado bocianów więc wszyscy wzięli to za dobrą monetę i mieli rację ostatni raz piłam piwo na początku lipca. A co do picia to mój K ma swoją teorię... mianowicie przed ciążą miałam bardzo często i długo migreny a jak zaciążyłam już nie... więc to alkohol je wywoływał;-);-).
Pączki już jadłam ale jedziemy jeszcze do rodziców wieć się dopchnę i będę miała potworną zgzgę...a co mi tam
.
Chustę do noszenia sobie kupię bo codziennie prowadzam córkę do szkoły spory kawałek a wnoszenie i znoszenie wózka nie jest najlepszym pomysłem po cesarce... ale chusta ma mi służyć tylko do tego.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty oby były udane

Pączki już jadłam ale jedziemy jeszcze do rodziców wieć się dopchnę i będę miała potworną zgzgę...a co mi tam

Chustę do noszenia sobie kupię bo codziennie prowadzam córkę do szkoły spory kawałek a wnoszenie i znoszenie wózka nie jest najlepszym pomysłem po cesarce... ale chusta ma mi służyć tylko do tego.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty oby były udane

hejka wkoncu was doczytałam jesteście okropne w tym pisaniu

wczoraj dostałam kolejną walizke ubranek dla bejbiska już nie chce żadnych przecież ja w pokoju dziecka mam tylko ubranka tam powoli braknie miejsca dla dziecka
już je przebrała i jeszcze musze je wyprać idzie zwaiować ile tego jest
didi mi na bół kregosłupa, krzyża pomaga leżenie na podłodze i w tym miejscu co boli ale najczęściej pod krzyżami podkładam mocno zwinięty w rulon koc leże tak ok 5-10 min zależy ile dasz rade bo troche to boli ale pomaga przynajmniej noce prześpie
aniołku nie martw sie na zapas ja też już to przechodziłam moje nogi wyglądały jak balony słoń miał chyba zgrabniejsze palcy u nóg nie miałam
a jak chodziłą to czułam galareke w stopach coś okropnego i też miałam ciśnsienie podwyższone i nawet cała puchłam ręce i twarz przestraszyłam sie potwornie zaraz do lekarza on to odrazu mnie chciał do szpitala dac, ale najpierw dał badania i okazała sie wszytsko ok, lekarz mi powiedział ze to wszytsko prawdopodobnie miałam z przemęczenia i ze stresu, odraz dał mnie na wolne ale co z tego jak była ta cholerana kontrol i w pracy byłam, nogi moczyłam w lodowatej wodzie bbrrrrr i tak wysoko że prawie na suficie były
ale po jakimś czasie jak odpoczywałam to przeszło mi, teraz też jestem spuchnięta ale nie tak taże mam nadzieje że bedzie wszytsko dobrze i nic sie nie matrw!!
gabi no ty to napweno masz wiecej ubranek jak ja i jak ty sie mieścisz ja sie zastanawiam nad kupnem kolejnej szafy tylko niemam jej zabardzo gdzie dać
nie przypuszczałam że bede miałą tyle rzeczy dla dziecka
a aprpopo spalania pączków po zjedzeniu jednego poczka malować 2 godz, dobre to ja musiałbym malować sie chyba z trzy dni

ojoj ale sie rozpisałam chyba przegięłam

wczoraj dostałam kolejną walizke ubranek dla bejbiska już nie chce żadnych przecież ja w pokoju dziecka mam tylko ubranka tam powoli braknie miejsca dla dziecka

didi mi na bół kregosłupa, krzyża pomaga leżenie na podłodze i w tym miejscu co boli ale najczęściej pod krzyżami podkładam mocno zwinięty w rulon koc leże tak ok 5-10 min zależy ile dasz rade bo troche to boli ale pomaga przynajmniej noce prześpie
aniołku nie martw sie na zapas ja też już to przechodziłam moje nogi wyglądały jak balony słoń miał chyba zgrabniejsze palcy u nóg nie miałam

gabi no ty to napweno masz wiecej ubranek jak ja i jak ty sie mieścisz ja sie zastanawiam nad kupnem kolejnej szafy tylko niemam jej zabardzo gdzie dać

a aprpopo spalania pączków po zjedzeniu jednego poczka malować 2 godz, dobre to ja musiałbym malować sie chyba z trzy dni

ojoj ale sie rozpisałam chyba przegięłam
madzia1989
Mama Dominisia
Witam i gratuluje wszystkim mamom
Ja rowniez mam termin na kwiecień,dokładnie 14 kwiecień...Juz sie nie moge doczekac naszej dzidzi,tym bardziej,ze jest naszą pierwszą!Martwie sie troche,bo mam nisko łożysko...ale mam nadzieje,ze bedzie wszystko ok
Pozdrawiam!
Hahaha rzecz w tym,że jestem u rodziców i tu mam ubranka i wszystko co kupowałam.A jak wrócimy za kilka dni do domu,to się może okazać,że się w ogóle nie zmieścimygabi no ty to napweno masz wiecej ubranek jak ja i jak ty sie mieścisz ja sie zastanawiam nad kupnem kolejnej szafy tylko niemam jej zabardzo gdzie daćnie przypuszczałam że bede miałą tyle rzeczy dla dziecka

Z rzeczami dla dziecka to jest tak...jak się M urodził,to mieliśmy jeden pokój i on taki kącik...bardzo szybko to my mieliśmy kącik w jego pokoju...przeprowadziliśmy się do większego mieszkania (2 pokoje),dziecko miało na początku swój kącik w naszej sypialni...a potem to my mieliśmy kącik w jego mieszkaniu,...przeprowadziliśmy się do większego mieszkania(3 pokoje),...na razie M ma swój pokój,a maluch ma mieć kącik w naszej sypialni...ciekawe kiedy okaże się,że dla rodziców kącika nie ma

nenius
Przyjaciółki 2008
Hej babeczki, nawet nie próbuję nadrobić
, przeczytałam tylko kilka ostatnich stron.
mam tak samo
no to jesteśmy sobie dziwaki dwa ;-)
Trzymam kciuki, żeby to nie było zatrucie.
Śliczny
Witam :-)
U mnie etap prania i prasowania a jest tego tyle, że nie wiem czy do porodu skończę ;-)
Daria w przedszkolu ale mam wrażenie, że jakieś przeziębienie ją bierze
a w planach kilka imprezek i jak się rozłoży to nic z tego nie będzie
.

Przyznaję bez bicia,że mogłabym dziecko przebierać 5 razy dziennie,nie prać i i tak nie ma szans wszystkiego założyć![]()
mam tak samo

Uff,doczytałam.
Pewnie nie uwierzycie,ale ja się nigdy nie sponiewierałam
Palić absolutnie niczego do głowy mi nie przyszło.A alkohol to z umiarem dla smaku,żeby się leciutko najwyżej zakręciłoNo,ale ja dziwak jestem.
no to jesteśmy sobie dziwaki dwa ;-)
ja sie troche podlamalam mam 10 na + w tym w ciagu ost. 3 tyg przytylam 3kg
strasznie zaczelam puchnac przewaznie nogi, mam podwyzszone cisnienie, lekarz dal skierowanie na jakies dodatkowe badania zeby wykluczyc zatrucie ciazowemam je zrobic za tydzien a za dwa tyg kontrola.
mam zmienic diete ze wzgledu na moje obrzeki jablka mleko morskie ryby jajka i drob niemoge uzywac soli:-(
jak zaczol mowic czym to grozi to sie zaczelam bac, a tak sie cieszylam ze wszystko ok, najwazniejsze ze maly zdrowy, ale wiem ze to tez jakies zagrozenie dla dziecka jest. dzisiaj to juz napewno paczka niezjem.
Trzymam kciuki, żeby to nie było zatrucie.
Oto mój synuś w 29 tc i 4 dni
Śliczny

Witam i gratuluje wszystkim mamomJa rowniez mam termin na kwiecień,dokładnie 14 kwiecień...Juz sie nie moge doczekac naszej dzidzi,tym bardziej,ze jest naszą pierwszą!Martwie sie troche,bo mam nisko łożysko...ale mam nadzieje,ze bedzie wszystko ok
Pozdrawiam!
Witam :-)
U mnie etap prania i prasowania a jest tego tyle, że nie wiem czy do porodu skończę ;-)
Daria w przedszkolu ale mam wrażenie, że jakieś przeziębienie ją bierze

reklama
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
witam:-)
kurcze dziewczyny nad wami nadarzyc to katastrofa
hi hi znow pare stron do nadrobienia
u mnie dzien od rana dosc aktywnie minal.. najpierw bylismy w skarbowce i tu milo sie rozczarowalam, bo wszystko sprawnie poszlo
pozniej wizyta u mnie w pracy.. musialam zawiesc im te nieszczesne dokumenty, ale mam juz to za soba..
jesli chodzi o paczusie to ja juz pochlonelam 6
jakos tak nie moglam sie oprzec
nio, ale tak mnie zamulilo, ze na nic innego nie mam ochoty..
mam nadzieje, ze dzisiaj nie bede miala powtorki z rozrywki, bo wczoraj wieczorem to myslalam, ze umre normalnie
najadlam sie twixow i zaczely mnie zeby bolec jak niewiem co
a jak pomyslalam tylko o dentyscie to odrazu mnie zimne poty oblaly i schiz taki jak niewiem co.. wkoncu jakos mi sie udalo usnac, chyba po 2 godz meczarni.. nio ale jestem z siebie dumna, bo nie skusilam sie nawet na apapik, ktory mi mezus proponowal, mimo, ze strasznie bolalo..
nio a ja mam zamiar dzisiaj sie wkoncu wziasc za pranie dzidziusiowych ciuszkow
czy mi sie to uda zobaczymy.. najpierw musze je posegregowac rozmiarami
bo madra mialam je wmiare poukladane rozmiarami, to wzielam i je posegregowalam po swojemu.. czyli osobno body, pajacyki itd itd, ale rozmiarami pomieszane
aniolek nic sie nie stresuj.. napewno wszystko bedzie ok.. zrobisz badanka i zobaczysz, ze wyniki beda dobre.. nio a stres napewno teraz niczemu nie pomoze..
reszcie dziewczynek, ktore jeszcze przed wizytami zycze powodzenia
:-)
kurcze dziewczyny nad wami nadarzyc to katastrofa

u mnie dzien od rana dosc aktywnie minal.. najpierw bylismy w skarbowce i tu milo sie rozczarowalam, bo wszystko sprawnie poszlo

jesli chodzi o paczusie to ja juz pochlonelam 6

mam nadzieje, ze dzisiaj nie bede miala powtorki z rozrywki, bo wczoraj wieczorem to myslalam, ze umre normalnie

nio a ja mam zamiar dzisiaj sie wkoncu wziasc za pranie dzidziusiowych ciuszkow

aniolek nic sie nie stresuj.. napewno wszystko bedzie ok.. zrobisz badanka i zobaczysz, ze wyniki beda dobre.. nio a stres napewno teraz niczemu nie pomoze..
reszcie dziewczynek, ktore jeszcze przed wizytami zycze powodzenia

Podziel się: