malaulka
Podwójna mamusia
Madziu- miłego spacerku
Lilunia- udanego weekendu u rodziców
Aniaaa- super imprezki
Wanilia ale masz już dużego kloca z Szymonka
Dorota trzymaj się w tej całej sytacji z M,
Marma tulę cię mocno
Witam się piątkowo, ja zle się czuję bo boli mnie krzyż od paru dni i nawet ćwiczyć nie dam rady bo boję się ze mnie jeszcze coś tam pierdyknie, i kłuje gdzieś tak na plecach z lewej strony , nie wiem co to się stało
Pogoda u nas dziś w miarę to na spacerek pójdziemy jak się Lenka obudzi, noi trzeba o lidla zachaczyć bo w lodowce nie ma za dużo:-)
Karolinka ma wolne od szkoły wczoraj i dziś to na plac zabaw też zaglądniemy,
No to idę...pa...
Lilunia- udanego weekendu u rodziców
Aniaaa- super imprezki
Wanilia ale masz już dużego kloca z Szymonka
Dorota trzymaj się w tej całej sytacji z M,
Marma tulę cię mocno
Witam się piątkowo, ja zle się czuję bo boli mnie krzyż od paru dni i nawet ćwiczyć nie dam rady bo boję się ze mnie jeszcze coś tam pierdyknie, i kłuje gdzieś tak na plecach z lewej strony , nie wiem co to się stało

Pogoda u nas dziś w miarę to na spacerek pójdziemy jak się Lenka obudzi, noi trzeba o lidla zachaczyć bo w lodowce nie ma za dużo:-)
Karolinka ma wolne od szkoły wczoraj i dziś to na plac zabaw też zaglądniemy,

No to idę...pa...
A że ma starszą siostrę i kuzynkę, to zdarza się, że ma różowe w misie albo ze srebrną niteczką
Zdjęć mu nie robię, to nie będzie pamiętał. Teraz w lidlu mu kupiłam 2 szt chłopięcych 

i piję kawkę. Byliśmy na spacerze w parku - pogoda cudna. Na obiad rybka, a po obiedzie przyjadą teściowie i jak nie lubię rozstawać się z Martynką, to zaczęłam podchodzić do tego racjonalnie i cieszę się, że od niej odpocznę. Potem kilka dni prostowania i za miesiąc znowu pojedzie ;-)
i jedną pralkę nastawić.
zrobil juz chyba 4 kupy od 5 rano i to z lekkim sluzem,do tego marudzi,naszczescie nie ma juz temp.,ale podalam mu jeszcze Ibufen (w ulotce napisali,ze mozna podawac przy wyrzynaniu zabkow),zmrozilam smoka,posmarowalam dziaselka,niby lepiej,ale dalej sie wkurza...nie mam sily
;-)jestes super mama!!!Nikt tak nie kocha Twojego dzidka jak Ty sama i nikt tak się nie zaopiekuje,a mały moze byc niespokojny np.z powodu zabkow,wkoncu nie powie co mu dolega,moze idz z nim poprostu do lekarz...a i masz prawo byc juz zmeczona,ja tez mam czasem ochote wyjsc z domu,walnac to wszystko choc na chwile,wyspac sie,odpoczac...