Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki dziewczyny za miłe słowa i wsparcie. Normalnie jestem wykończona. Siedzę któryś dzień z rzędu sama w domu z dwójką dzieci a Kacper przechodzi samego siebie. Dostaje maksymalną dawkę czopków na uspokojenie w dodatku dostaje podwójną dawkę herbatki uspakajającej i niewiele to wszystko pomaga. Normalnie nie wiem co zrobić. Byłam z nim u lekarza i nawet u dentysty i jedyna diagnoza ząbkowanie.... Normalnie mam wyrzuty sumienia że tak go faszeruje tymi środkami ale ja naprawdę nie wiem co ja mam zrobić. Młoda siedzi w domu ze mną i umiera z nudów a ja nawet nie mam czasu z nią pogadać. Tyle jej rzeczy naobiecywaliśmy jak przyjedzie a siedzi i gapi się w telewizor w którym nic niema i nawet wyspać się nie może bo mały ryczy w nocy a pobudki robi o 6. eh nie wiem co bym bez was zrobiła. Normalnie można się pociachać. Dziś znajomi przyjeżdżają z córeczką. Jakoś wogóle sobie tego wszystkiego nie wyobrażam. Nie wspomnę o tym że mieszkanie wygląda jakby tornado przez nie przeszło. Eh ciągle tylko marudzę o sobie ale nawet nie mam z kim pogadać. Prawdę mówiąc tylko po łebkach was poczytałam bo mały akurat śpi a Julka czyta. A ja po prostu na nic innego już nie mam siły. :-(

na 3 dni.wiec ledwo na nogach stoje
ale probuje Was czytac w miare mozliwosci.

Oby krótka!
. Skurkozjady. Zdrówka dla Szymusia.
W domu też, ale to nie robi takiego wrażenia
Rozumiem ze W przyjechal 

Ale ja totalna olewka