reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dzięki dziewczyny za miłe słowa i wsparcie. Normalnie jestem wykończona. Siedzę któryś dzień z rzędu sama w domu z dwójką dzieci a Kacper przechodzi samego siebie. Dostaje maksymalną dawkę czopków na uspokojenie w dodatku dostaje podwójną dawkę herbatki uspakajającej i niewiele to wszystko pomaga. Normalnie nie wiem co zrobić. Byłam z nim u lekarza i nawet u dentysty i jedyna diagnoza ząbkowanie.... Normalnie mam wyrzuty sumienia że tak go faszeruje tymi środkami ale ja naprawdę nie wiem co ja mam zrobić. Młoda siedzi w domu ze mną i umiera z nudów a ja nawet nie mam czasu z nią pogadać. Tyle jej rzeczy naobiecywaliśmy jak przyjedzie a siedzi i gapi się w telewizor w którym nic niema i nawet wyspać się nie może bo mały ryczy w nocy a pobudki robi o 6. eh nie wiem co bym bez was zrobiła. Normalnie można się pociachać. Dziś znajomi przyjeżdżają z córeczką. Jakoś wogóle sobie tego wszystkiego nie wyobrażam. Nie wspomnę o tym że mieszkanie wygląda jakby tornado przez nie przeszło. Eh ciągle tylko marudzę o sobie ale nawet nie mam z kim pogadać. Prawdę mówiąc tylko po łebkach was poczytałam bo mały akurat śpi a Julka czyta. A ja po prostu na nic innego już nie mam siły. :-(
MARMA tule cie mocno I zycze cierpliwosci

WIOLU masz racje z tym przykladem

Poprostu fajnie jest jak czasem G wroci trzezwy Przynajmniej jest lepiej Ja sie nie musze wkurzac ,moge mu dziecko dac nie bojac sie ze ja uposci lub jej nachucha a ja wtedy moge tu wejsc lub odpoczac No i przynajmniej dzis jakos sie nie klocimy G cos tam do mnie rozmawia ale ja serio nie mam ochoty z nim gadac Chce sobie zycie jakos poukladac a z nim sie raczej nie da Rozmawiac czasem musze z nim chocby dla wlasnego spokoju bo serio te wieczne klotnie i ta zlosc sa takie meczace ze jak jeden dzien tak na spokojnie poprostu sie do siebie nie odzywamy i nie klocimy sie to az odpoczywam hihihi
A jak chce sie leczyc to niech sie leczy DLA SIEBIE I DLA DZIECKA nie dla mnie choc on tak mowi ale pogadac to on sobie moze
Oli ucina drzemke u mamy w pokoju G poszed do sklepu i zaplacic rachunki a ja na BB

MARMA oj współczuję – mam nadzieję, że jakoś się Kacperkowi unormuje. Nie jesteś złą mamą, przestań!!!
LILUNIA i Ty też chandrę masz? Co za okres??? Szybkiej poprawy!
MAGDA biedny Staś… całuski od cioci Kasi i Mariczki
ANIA udanej imprezki w Krakowie. Ja będę tam w maju – mam ślub przyjaciółki!
AGAMIR słodki TYGRYSEK
MAŁAULKA mnie też pobolewa krzyż, zauważyłam, że nawet po długim spacerze z wózkiem….
DOROTA aby z tym leczeniem. to była prawda…
KASIA czasem dobrze zrobi tak trochę pobyć bez dzieci…
MOLI wytrwałości przy Mikim, a u nas tez takie kupska się przydarzają!
KAKA mój M. nie lubił szpinaku, ale taki jak ja robię lubi i się nawet dopomina co jakis czas!
WANILIA kurcze, że też musiało się to Szymkowi przypałętać…
ANNA żeby M. się wreszcie przemógł! I zadowolenia z Bendera…
my po 2,5h spacerku z dwoma koleżankami i ich dzieciakami. Normalnie nogi mi w d... wlazły tyle km zrobiłyśmy...
właśnie jem pyszny obiadek wg przepisu koleżanki ze spaceru i zaraz ide odpocząć i pobawić się z Mariką
LILUNIA i Ty też chandrę masz? Co za okres??? Szybkiej poprawy!
MAGDA biedny Staś… całuski od cioci Kasi i Mariczki
ANIA udanej imprezki w Krakowie. Ja będę tam w maju – mam ślub przyjaciółki!
AGAMIR słodki TYGRYSEK
MAŁAULKA mnie też pobolewa krzyż, zauważyłam, że nawet po długim spacerze z wózkiem….
DOROTA aby z tym leczeniem. to była prawda…
KASIA czasem dobrze zrobi tak trochę pobyć bez dzieci…
MOLI wytrwałości przy Mikim, a u nas tez takie kupska się przydarzają!
KAKA mój M. nie lubił szpinaku, ale taki jak ja robię lubi i się nawet dopomina co jakis czas!
WANILIA kurcze, że też musiało się to Szymkowi przypałętać…
ANNA żeby M. się wreszcie przemógł! I zadowolenia z Bendera…
my po 2,5h spacerku z dwoma koleżankami i ich dzieciakami. Normalnie nogi mi w d... wlazły tyle km zrobiłyśmy...
właśnie jem pyszny obiadek wg przepisu koleżanki ze spaceru i zaraz ide odpocząć i pobawić się z Mariką
blond_20
Czarownica
Witam
Marma wspolczuje!!!boje sie ze mnie to tez bedzie czekac...
ja sie dzisiaj nie pokazuje bo wczoraj przyjechal do mnie gosc
na 3 dni.wiec ledwo na nogach stoje
ale probuje Was czytac w miare mozliwosci.
mlody zasnal, a ja dzisiaj dostalam paczke z Hippa:-)chyba wczoraj wymarudzilam ja.dostalam dynie z ziemniakami, probke kaszki z morelami i brzoskwiniami, lyzeczke , probke herbatki z jablkiem i melisa i probke kremu na odparzenia.no i tam byla taka ksiazeczka z rabatami.korzystala ktoras?bo to do wykorzystania w Rossmanie i przy okazji srugi starter gratis.musze sie wybrac na jakies zakupy dla siebie to przy okazji Rossmanna zahacze.
u nas jest tak bialo ze juz nie pamietam kiedy tak bylo ostatnio.chyba te 3 lata temu...
maly sie drze...papa
Marma wspolczuje!!!boje sie ze mnie to tez bedzie czekac...
ja sie dzisiaj nie pokazuje bo wczoraj przyjechal do mnie gosc
na 3 dni.wiec ledwo na nogach stoje
ale probuje Was czytac w miare mozliwosci.mlody zasnal, a ja dzisiaj dostalam paczke z Hippa:-)chyba wczoraj wymarudzilam ja.dostalam dynie z ziemniakami, probke kaszki z morelami i brzoskwiniami, lyzeczke , probke herbatki z jablkiem i melisa i probke kremu na odparzenia.no i tam byla taka ksiazeczka z rabatami.korzystala ktoras?bo to do wykorzystania w Rossmanie i przy okazji srugi starter gratis.musze sie wybrac na jakies zakupy dla siebie to przy okazji Rossmanna zahacze.
u nas jest tak bialo ze juz nie pamietam kiedy tak bylo ostatnio.chyba te 3 lata temu...
maly sie drze...papa
ppatqa
Październikowe mamy'08
blond to dostałaś to samo co ja wczoraj
dorotko jejku ja nie wiem jak on może uważac ze masz się cieszyc ze przyszedł trezźwy przeciez tak się normalnie wraca z pracy
marma oj współczuje
wanilia zdrówka co za dziadostwo się przypetało
My na spacer wyszliśmy z godzinnym przesunięciem bo mały strasznie się rozmarudził. Teraz jest już po marchewce
, smakuje mu tylko z łyżeczki,bo przez smoczek nie chce, tzn wygryzł tylko 30 ml przez smoczek, wygryzł bo on smoczek gryzie a nie ssie:/
dorotko jejku ja nie wiem jak on może uważac ze masz się cieszyc ze przyszedł trezźwy przeciez tak się normalnie wraca z pracy
marma oj współczuje
wanilia zdrówka co za dziadostwo się przypetało
My na spacer wyszliśmy z godzinnym przesunięciem bo mały strasznie się rozmarudził. Teraz jest już po marchewce
Kate - my też dzisiaj 2,5h byliśmy i nie powiem..w takim sniegu zmachałam się nieźle !!
Ppatqa - mój to przez smoczek nic nie chce jeść...
Dorotka - ni daj się złamać!! raz przyszedł trzeźwy, a ile razy nie??
Wiola - mam nadzieję, że szybko pozbędziecie się tego świństwa!!
A ja jestem wykończona.... po prostu mam dość... Szymek dzisiaj przeszedł samego siebie... na ząbki jeszcze chyba za wcześnie (ledwo 3 miesiące skończył)... histerii nie było końca.... przed spacerem wrzask nma całego w efekcie wyszloiśmy zamiast o 12-ej to o 13:30...po spacerze chwilę po spał i wrzask non stop... jadł, ale co zjadł to dalej wrzeszczał.... nie pomagało noszenie, smoczek, przewinięty, znowu cyc....nawet bebviko dostał i wypił 70ml..na chwilę się uspokoił i dalej wrzask... w koncu przed chwilą włączyłam mu suszarkę, ogrzałam brzuszek i się uspokoił... jejuuuuuuuuuuuuuuuuu...nie wiem co to jest....czy brzuszek?? czy kolki mu się zaczeły?? (nie miał ogólnie kolek....)...teraz mam wyrzuty sumienia jak cholera, bo traciłam cierplkiwość do niego..nawet nim potrząsałam... no po prostu nie mogłam... normalnie jakbym miała Diabła, a nie dziecko

Ppatqa - mój to przez smoczek nic nie chce jeść...
Dorotka - ni daj się złamać!! raz przyszedł trzeźwy, a ile razy nie??
Wiola - mam nadzieję, że szybko pozbędziecie się tego świństwa!!
A ja jestem wykończona.... po prostu mam dość... Szymek dzisiaj przeszedł samego siebie... na ząbki jeszcze chyba za wcześnie (ledwo 3 miesiące skończył)... histerii nie było końca.... przed spacerem wrzask nma całego w efekcie wyszloiśmy zamiast o 12-ej to o 13:30...po spacerze chwilę po spał i wrzask non stop... jadł, ale co zjadł to dalej wrzeszczał.... nie pomagało noszenie, smoczek, przewinięty, znowu cyc....nawet bebviko dostał i wypił 70ml..na chwilę się uspokoił i dalej wrzask... w koncu przed chwilą włączyłam mu suszarkę, ogrzałam brzuszek i się uspokoił... jejuuuuuuuuuuuuuuuuu...nie wiem co to jest....czy brzuszek?? czy kolki mu się zaczeły?? (nie miał ogólnie kolek....)...teraz mam wyrzuty sumienia jak cholera, bo traciłam cierplkiwość do niego..nawet nim potrząsałam... no po prostu nie mogłam... normalnie jakbym miała Diabła, a nie dziecko

Evelajna
Październikowa mama
No i ja wieczorową porą zaglądam. Tusina marudna, że jojoj. Szajba jej widać też czasami uderza do głowy.
Marma no ja już chyba nic nie dodam, bo dziewczyny wszystko sensownie wyłuszczyły. W każdym razie lepsze dni przyjdą wkrótce. Trzymam za to kciuki.
Pati żółwik dla Kamilka
Anna to Ci się wizyta szykuje
Oby krótka!
Magdas jejciu biedactwo. Może lepiej, że teraz. Nie będzie pamiętał tego cholerstwa. Tylko się kurka bardziej wymęczy.
Wanilia normalnie te wodociągi to do sądu za coś takiego
. Skurkozjady. Zdrówka dla Szymusia.
Moli nam się takie kupy trafiają zawsze jak wyjdziemy do ludzi
W domu też, ale to nie robi takiego wrażenia
Ula masażu sobie zażycz, może pomoże;-)
Agamir to przygotowywuj Antosia do politykowania. Cała nadzieja w naszej młodzieży:-)
Dorotka oby nie rzucał słów na wiatr. Dobrze by było gdybyście się mogli dogadywać bez kłopotu nawet jak już się Wasze drogi rozejdą. Że już nie wspomnę o Oli.
O i pisałam tą odpowiedź chyba z godzinę z przerwami na uspokajanie potwora. Wreszcie usnęła. Może coś kurna zjem.
Później jeszcze zaglądnę, a póki co oddaję kompa tej mojej "gorszej" połowie;-)
Marma no ja już chyba nic nie dodam, bo dziewczyny wszystko sensownie wyłuszczyły. W każdym razie lepsze dni przyjdą wkrótce. Trzymam za to kciuki.
Pati żółwik dla Kamilka
Anna to Ci się wizyta szykuje
Oby krótka!Magdas jejciu biedactwo. Może lepiej, że teraz. Nie będzie pamiętał tego cholerstwa. Tylko się kurka bardziej wymęczy.
Wanilia normalnie te wodociągi to do sądu za coś takiego
. Skurkozjady. Zdrówka dla Szymusia.Moli nam się takie kupy trafiają zawsze jak wyjdziemy do ludzi
W domu też, ale to nie robi takiego wrażenia
Ula masażu sobie zażycz, może pomoże;-)
Agamir to przygotowywuj Antosia do politykowania. Cała nadzieja w naszej młodzieży:-)
Dorotka oby nie rzucał słów na wiatr. Dobrze by było gdybyście się mogli dogadywać bez kłopotu nawet jak już się Wasze drogi rozejdą. Że już nie wspomnę o Oli.
O i pisałam tą odpowiedź chyba z godzinę z przerwami na uspokajanie potwora. Wreszcie usnęła. Może coś kurna zjem.
Później jeszcze zaglądnę, a póki co oddaję kompa tej mojej "gorszej" połowie;-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ASIU gosc powiadasz
Rozumiem ze W przyjechal 
Dziewczyny ja was podziwiam z tymi dlugimi spacerami Ja nie moge spacerowac przez te zaspy Tylko sie umecze A Oli chyba wstrzasu dosrtaje Ale u was pewnie to samo
Dziewczyny G nie kazal mi sie cieszyc ze dzis jest trzezwy To poprostu ja dzis odpoczywam bo wiecie jak on trzezwy to ja spokojniejsza i nie klocimy sie a mnie chodzi o Oliwie
Nawet nie wiecie jak jest okropnie w domu jak G napije sie i Oli mimo ze jest malutka to czuje to nasze napiecie i klotnie a tak to choc dzis jest spokoj od awantur
KATE nie wiem czy cos wyjdzie z tym leczeniem Cos tam na necie sprawdzal ale nie wiem Jak hce to niech cos zalatwia ja za niego tego nie zrobie
G skacze nademna az mnie sie wymiotywac z tej jego uprzejmosci chce
Ale ja totalna olewka
Zaraz ide kapac mala Ale dzis inne kapanie Ja z nia
Rozumiem ze W przyjechal 
Dziewczyny ja was podziwiam z tymi dlugimi spacerami Ja nie moge spacerowac przez te zaspy Tylko sie umecze A Oli chyba wstrzasu dosrtaje Ale u was pewnie to samo

Dziewczyny G nie kazal mi sie cieszyc ze dzis jest trzezwy To poprostu ja dzis odpoczywam bo wiecie jak on trzezwy to ja spokojniejsza i nie klocimy sie a mnie chodzi o Oliwie
Nawet nie wiecie jak jest okropnie w domu jak G napije sie i Oli mimo ze jest malutka to czuje to nasze napiecie i klotnie a tak to choc dzis jest spokoj od awantur
KATE nie wiem czy cos wyjdzie z tym leczeniem Cos tam na necie sprawdzal ale nie wiem Jak hce to niech cos zalatwia ja za niego tego nie zrobie
G skacze nademna az mnie sie wymiotywac z tej jego uprzejmosci chce
Ale ja totalna olewkaZaraz ide kapac mala Ale dzis inne kapanie Ja z nia

cytrusowa85
Fanka BB :)
witam
zapraszam wszystkie mamuski do wziecia udzialu w licytacji gdzie
sprzedaje ubranka po moim synku, na wiosne- lato
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
zapraszam wszystkie mamuski do wziecia udzialu w licytacji gdzie
sprzedaje ubranka po moim synku, na wiosne- lato
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
reklama