reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Madziu- miłego spacerku
Lilunia- udanego weekendu u rodziców
Aniaaa- super imprezki
Wanilia ale masz już dużego kloca z Szymonka
Dorota trzymaj się w tej całej sytacji z M,
Marma tulę cię mocno

Witam się piątkowo, ja zle się czuję bo boli mnie krzyż od paru dni i nawet ćwiczyć nie dam rady bo boję się ze mnie jeszcze coś tam pierdyknie, i kłuje gdzieś tak na plecach z lewej strony , nie wiem co to się stało:no:
Pogoda u nas dziś w miarę to na spacerek pójdziemy jak się Lenka obudzi, noi trzeba o lidla zachaczyć bo w lodowce nie ma za dużo:-)
Karolinka ma wolne od szkoły wczoraj i dziś to na plac zabaw też zaglądniemy, :tak:
No to idę...pa...

reklama
Ulu oj biedoku To zdrowka :-)
MAGADASF jejku biedny Stas oby mu szybko to paskudztwo minelo :-)
ANIAA udanej imprezki :-)
LILUNIA milego pobytu u rodzicow
AGAMIR sliczny :-)
ANIA to szkoda ze sie nie widzieliscie :-(
CZARNA i jak tam pozalatwialas sprawy Wiesz mam prosbe abys wiecej pisala o swojej Laluni Ona jest taka fajna Mnie brakuje tego ze jak piszesz o Samie to napisz tez cos o Laluni

I DO RESZTY CO MA WIECEJ DZIECI JA CHCIALABYM ABYSCIE TEZ O TAMTYCH WASZYCH DZIECIACZKACH PISALY mam nadzieje ze nikt nic za zle nie bedzie mi mial :-)

My po spacerze Bylabym tylko pol godziny ale wracajac do domu spotkalam kolezanke i sie z nia zagadalam ze bylysmy godzine Teraz mala spi w lozeczku przy otwartym oknie Zaraz lece jej go zamknac :-)
Ja aby sobie poprawic humor to zrobilam zapasy jedzonka dla Niuni :-)

G pisze mi ze chce sie leczyc z tym piciem i czy mu pomoge POWIEDZIALAM ZE OK NIECH SIE LECZY DLA SIEBIE SAMEGO I DLA OLIWI ABY KIEDYS NIE MIALA TAKIEGO SAMEGO KONTAKTU Z OJCEM SWOIM PRZEZ ALKOHOL JAKI JA MAM ZE SWOIM

Dorotka dzięki, a co do starszaków to ja często piszę o Karolinie..
Dobrze mu odpowiedziałaś a tak wogóle to dlaczego on Ci tego nie mówi jak jest w domu tylko sms-y pisze? To dziecinne:no:

Mój Bartek też facet w rajtuzach :rofl2: A że ma starszą siostrę i kuzynkę, to zdarza się, że ma różowe w misie albo ze srebrną niteczką :zawstydzona/y: Zdjęć mu nie robię, to nie będzie pamiętał. Teraz w lidlu mu kupiłam 2 szt chłopięcych :happy:
Lilunia miłego weekendu. My jak jeździliśmy na dłużej do rodziców, to tata się pytał czy coś w domu nam jeszcze zostało :-D
Małaulka mnie też coś w boku łupie, a jeszcze nie zaczęłam ćwiczyć :dry:
Dorota dobrze, że już jest więcej spokoju w Twoich wypowiedziach. Oby weekend taki był.
Ja o Martynce też piszę i mam wrażenie, że czasem za dużo :blink:
Agamir przystojny ten Twój tygrys.

M pojechał na world press foto, a ja zjadłam ostatniego pączka z wczoraj :sorry2: i piję kawkę. Byliśmy na spacerze w parku - pogoda cudna. Na obiad rybka, a po obiedzie przyjadą teściowie i jak nie lubię rozstawać się z Martynką, to zaczęłam podchodzić do tego racjonalnie i cieszę się, że od niej odpocznę. Potem kilka dni prostowania i za miesiąc znowu pojedzie ;-)
Jeszcze tylko prasowanie :baffled: i jedną pralkę nastawić.
Miłego dzionka!!!

ULKA i Kasiu o tych dzieciach starszych to byl taki moj delikatny apel Bo ja chcialabym poczytac rowniez o innych waszych dzieciaczkach :-)
CZARNA LALUNIA jest taka fajna ze ja poprosze wiecej jej na BB :-)

Ulu Nie wiem dlaczego G tak robi z smasami Moze nie ma odwagi naromalnie Ale mnie to juz nie dotyczny W domu potrafi pokazac pazur a przez telefon bedzie mily Oj nie to nie dla mnie
KASIU no moze i wiecej spokoju w wypowiedziach o M bo jakos czuje sie spokojniejsza jak podjelam decyzje o rozwodzie Choc nie powiem to wszystko jest strasznie ciezkie :-( No ale nic musze to przetrwac :-)

Hejka mamuski!!Jena,ale mialam spacer,po niecałej godzince Miki sie obudzil z takim krzykiem,ze gnalam poprzez zaspy szybko do domu,a na koniec zesral sie tak,ze wszystko wylazlo na zewnatrz:szok: zrobil juz chyba 4 kupy od 5 rano i to z lekkim sluzem,do tego marudzi,naszczescie nie ma juz temp.,ale podalam mu jeszcze Ibufen (w ulotce napisali,ze mozna podawac przy wyrzynaniu zabkow),zmrozilam smoka,posmarowalam dziaselka,niby lepiej,ale dalej sie wkurza...nie mam sily:baffled: nawet nie zdarzylam zakupow zrobic,wiec zaraz M wpadnie na chwilke przed druga praca,to wyskocze grrrr....A tak ladna pogoda,ehhh....

marma dolaczam sie do dziewczyn,zaraz dostaniesz w d...:crazy::wściekła/y:;-)jestes super mama!!!Nikt tak nie kocha Twojego dzidka jak Ty sama i nikt tak się nie zaopiekuje,a mały moze byc niespokojny np.z powodu zabkow,wkoncu nie powie co mu dolega,moze idz z nim poprostu do lekarz...a i masz prawo byc juz zmeczona,ja tez mam czasem ochote wyjsc z domu,walnac to wszystko choc na chwile,wyspac sie,odpoczac...

dorotka to samo mowie M,ze to dziecko sasiada;-)a on,ze POKOCHA JAK SWOJE;-) co do Twojego M,to powiem szczerze,ze on sam musi chciec sie leczyc bez niczyjego wsparcia...moja kuzynka bardzo podobna sytuacje ma teraz,a nawet gorsza,moze kiedys opowiem...

magdasf1 wspolczuje Szymusiowi,bidulek,ze tez ta ospa musi takie malenstwa meczyc:-(buziaki i duzo zdrowka

malaulka ogladalam Twoje zdjecia,bo zobaczylam Cie u gory i jestes bardzo ale to bardzo podobna do zony mojego szwagra:-)nawet ta sama fryzurka,masz sobowtorka

A ja własnie robię szpinaczek na obiadek...kiedyś nie lubiłam ale widać gusta sie zmieniają. Dziecku daję to i sama powinnam jesc;-)

a na koniec zesral sie tak,ze wszystko wylazlo na zewnatrz:szok:

jestes bardzo ale to bardzo podobna do zony mojego szwagra:-)nawet ta sama fryzurka,masz sobowtorka

no to mam juz dwa sobowtorki:tak: bo kiedys moj kolega pomylil mnie ze swoja znajoma - myslał ze to ja:-D
A takie kupy my mamy codziennie, raz dziennie ale całe dziecko do prania sie nadaje:-D

reklama
Ulu Nie wiem dlaczego G tak robi z smasami Moze nie ma odwagi naromalnie Ale mnie to juz nie dotyczny W domu potrafi pokazac pazur a przez telefon bedzie mily Oj nie to nie dla mnie

własnie o to chodzi ze do domu wraca pijany a jak chce gadac to pisze smsy kiedy jest daleko od domu..... on chyba boi sie rozmawiac twarza w twarz....:no:

Do góry