reklama
Ja wyczytałam, że po owulacji kiedy dojdzie do zapłodnienia ma się stan podgorączkowy, ale wyprowadźcie mnie z błędu jeśli się mylę : to temp mierzona dopochwowo?
temp jest troche wyzsza i nie spada ale trzeba mierzyc rano najlepiej w pochwie i co dziennie ale ja sie tak dobrze na tym nie znam ale dziewczyny tutaj znaja sie na wszystkim wiec napewno pomoga:-)
no ale pisalas ze ci teraz troche spadla a i tak jestes w ciazy wiec to chyba jest tak samo jak z tymi wszystkimi objawamija tez jestem. Ale warto. Bo jak tempka spada znacznie to juz po zawodach i czlowiek nie robi sobie nadziei tylko czeka spokojnie na @ nawet jak sie opóźnia. Nie lata i nie zagląda co 5 minut do majtek...tylko wie ze jak spadła to już kaplica;-)
Katarzynko a nie mialas po owu takiego bialawego sluzu bo ja mam i nie weim czy to normalne czy moze ja mam jakies zapalenie znowu jajniki bola![]()
ponoć jakoś białawy śluz świadczy o urządzaniu się fasolki w nowym domu
oj babo babo nie nakrecaj mnie jeszcze bardziej bo pozniej bedziesz miala na sumieniu moje pijanstwo)))))
wiem tyle co wyczytałam ;-)trzymam się też i tego objawu

katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
Ja wyczytałam, że po owulacji kiedy dojdzie do zapłodnienia ma się stan podgorączkowy, ale wyprowadźcie mnie z błędu jeśli się mylę : to temp mierzona dopochwowo?
tempke lepiej mierzyc w pochwie, rano przed wstaniem o tej samej porze. Po owu nawet jak nie doszło do zapłodnienia to tempka jest podwyższona. Jak jest owu to tempka zawsze się podwyzsza i utrzymuje prawie do @. Przed @ tempka spada - roznie albo w dniu @ albo dzien wczesniej. u mnie spadala nawet 3 dni.
Nie mow hop, poki nie przeskoczysz. Jeszcze wariatki Hanki nie poznalas, hihihi![]()
HEHEHEHE;-) Hania nas tu twardą łapą trzyma;-)
Kaprycha wiem ze niby nie powinnam się martwic ze zapiłam fasolkę, ale lekki strach zawsze jest.
No i dochodzi stres czy fasolka jest na własciwym miejscu i czy sie nei ulotni...eh oby do USG doczekać...
Katarzynko a nie mialas po owu takiego bialawego sluzu bo ja mam i nie weim czy to normalne czy moze ja mam jakies zapalenie znowu jajniki bola![]()
biały śluz moze wskazywac na ciąze, ale niekoniecznie. Ja go nie mam, ale jest on podawany jako objaw ciązy. Z tm ze pojawia sie raczej w dniu @.
Biały sluz po owu moze oznacza po prostu dni niepłodne, lub jakąs infekcję.
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
jejku żebym z tego wszystkiego nie zapomniała iść do domu!!!!
Olcik widze ze obie obijamy się w robocie
reklama
Podziel się: