reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
dziekujemy za zyczonka:tak:

Ja przyłączam sie do gratulacji dla 9 miesięczniaków:tak:

A ta historia jest przerażająca... i ile jest takich małoletnich ojców i matek:szok: koszmar jakis, współczuje dzieciom tych dzieci... Ja w wieku 13 lat chyba nawet nie wiedziałam co to seks:-D

reklama
Aniknulka ja też właśnie posprzątałam po gościach - wczoraj tylko patrzyłam na dzieciaki w klubie a dziś imprezka dla dorosłych
Mata to super że się powyginasz a małą się nie przejmuj bo zawsze można ją troszkę przestawić a za miesiąc może już mieć inne nawyki - głowa do góry i ćwiczkochana to super relaks tak się spocić.

engel7.gif
...

Ostatnia edycja:
Witajcie!
Najlepsze życzenia dla Paulinki, Nadii, Mikołaja, Maciusia z okazji skończonych miesięcy.
Dużo szczęścia i zdrówka dla Weroniki z okazji urodzin:tak:

Marleno, gratulujemy zabka:tak:

Joasiek, super, że już jesteś. Fajnie, że wypczęłaś:tak:.

My już po gościach. Odwiedziła nas moja koleżanka jeszcze z czasów liceum. Ponad rok już się nie widziałyśmy. Przyjechała z mężem i 2,5 rocznym synkiem. Krzyś bardzo nas zaskoczył. Zawsze jest bardzo ostrożny w stosunku do obcych. A na ich widok od razu zaczął się śmiać i wyciągać ręce:tak:. Nic dziwwnego, bo bardzo fajni z nich ludzie. Mały miał po raz pierwszy okazję "pobawić" się z innym dzieckiem. Zabawą trudno to było nazwać...ale się naśladowali. Jak jeden się bawił zabawką, to drugi od razu też chciał:-D. A Krzyś bardzo chciał namacalnie sprawdzić co to za mały człowiek i ciągle tamtego klepał, łapał za włosy itp:-D. Fajnie było. Umówiliśmy się, że postaramy się teraz częściej spotykać.

Miłego wieczoru.

Ja w wieku 13 lat chyba nawet nie wiedziałam co to seks:-D
Ja też :-D

Witajcie wieczorkiem :tak:

Moja mała już padła po kąpieli - wreszcie w swoim ulubionym łóżeczku ;-) ostatnio, u dziadków przestawiła się tylko na dwie drzemki dziennie i wieczorem ledwo główkę przyłoży a już śpi (czasami nawet podczas jedzenia :-D) W sumie to dobrze, bo nie marudzi, a rodzice nie muszą kilka razy biegać :-p no i nockę przesypia pięknie :tak:Ja właśnie nadrabiałam zaległości :-p poczytałam i obejrzałam ostatni odcinek Lost z nowej, piątej serii na necie... ale ten film się robi zakręcony :sorry2: a teraz czekam na kolejny odcinek Kości ;-) Mąż właśnie przyniósł pifffko ;-) miły wieczorek... i taki domowy :-D Uwielbiam :-)

Aniknulka - wypoczywaj po takiej harówce :tak: spokojnej i wyspanej nocki :tak:
joan-na - uwielbiam takie spotkania po latach :tak: a Krzyś widzę towarzyski chłopczyk :tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie. U nas nockastandardowa jedna pobudka na butle.
Na dworze dzisaij koszmarnie syp[ie snieg taki ciezki , mokry Z dachow kapie i chyba rzeczywiscie idzie odwilz . Noo ale bedzie ciapa na dworze.

witam laseczki:tak:

Od wczoraj jesteśmy już w domu:tak: pobyt u dziadków nawet udany:tak: wypoczęłam troszku, objadałam się i teraz cierpię bo wątroba mi wysiada:baffled::-D
a tak poważnie to muszę przejść się do lekarza bo coś mnie mocno pobolewa prawa strona:szok: oj oby tym razem nie były to kamienie:sorry2:
Dzisiaj zaczynam kolejny tydzień mojego urlopu i za zadanie mam wysprzątać porządnie dom:tak: posegregować ciuchy i wszystko to co zaległe powinnam już dawno zrobić:-)

poza tym na zewnątrz pięknie mnóstwo śniegu:tak: -2 stopnie i zero wiatru więc da się żyć:tak::tak: choć tęskno już za wiosną:-)

miłego dzionka:-)

Wszystkiego najlepszego dla Olenki (Joaskowej) z okazji ukonczenia 8mcy:-D:-D:-D:-D:-D

Witam z rana:-)

u nas caly dzien ma byc mgla,a wczoraj zapowiadali deszcze:tak:

Wstalysmy o 6 i jeszcze godzinke wsciekalysmy sie w lozku,teraz ja popijam kawunie zagryzam kiwi,a Marysia bawi sie:-)

Joasiek,Joan-na sliczne avatarki:-)

Milego dnia:-)

Witajcie!
111.gif

Ja już po kawce i śniadanku teraz wskoczyłam na chwilę ponieważ Jasio szaleje na dywanie z zabawkami. Dziś idziemy w odwiedziny do mojej znajomej, która urodziła córeczkę Laurę na początku listopada ;-) i ma jeszcze 3 letnią Petrę.
Noc jak zwykle z kilkoma pobudkami a ja jak zwykle trochę niewyspana. Impreza mamy udana , goście zadowoleni wszystko smakowało
165.gif
szczególnie rogaliki ;-)

Lorcia mam nadzieję, że z wątroba wydobrzeje i będzie już ok :tak: życze tego :-)

Miłego dnia mamusie
190.gif

reklama
Witam z rana , MARLENKA jesteś strażniczką uroczystości bb:-)
Wszystkiego najlepszego dla Oleńki :-)
A my mamy 3 ząbek :-)

Do góry