Poruszam się wyjątkowo ostrożnie a niestety czasem muszę wyjść... za to jak mi mama opowiadała o tym jak ze mną w ciąży była to w 8 lub 9 miesiącu dobiegała do autobusu i się poślizgnęła... chiała być wcześniej w domku po zajęciach a tu nie dosyć że poździerane kolana do krwi to jeszcze pan kierowca postanowił sobie odjechać... na szczęście udało jej się tak upaść żeby ochronić brzuszek 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam pytanko dotyczące rozliczeń podatkowych... zapewne większość z was zamierza przekazać 1% swojego podatku na OPP... zawsze przekazywałam moją "dolę" na WOŚP może znacie jeszcze jakieś organizacje, którym warto było by przekazać pieniążki?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam pytanko dotyczące rozliczeń podatkowych... zapewne większość z was zamierza przekazać 1% swojego podatku na OPP... zawsze przekazywałam moją "dolę" na WOŚP może znacie jeszcze jakieś organizacje, którym warto było by przekazać pieniążki?
Ostatnia edycja: