reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie Kochane :tak:

A my mamy 3 ząbek :-)
Piękne gratulacje dla Oli :-)

Wszystkiego najlepszego dla Oleńki :-)
Wszystkiego najlepszego dla Olenki (Joaskowej) z okazji ukonczenia 8mcy:-D:-D:-D:-D:-D
Dziękujemy za pamięć :-D
Joasiek,Joan-na sliczne avatarki:-)
A dziękujemy i za to ;-) zdjątko z ostatniego spacerku w parku :-)

Dziś idziemy w odwiedziny do mojej znajomej, która urodziła córeczkę Laurę na początku listopada ;-) i ma jeszcze 3 letnią Petrę.
To życzę udanych odwiedzin :tak:

teraz cierpię bo wątroba mi wysiada:baffled::-D
a tak poważnie to muszę przejść się do lekarza bo coś mnie mocno pobolewa prawa strona:szok: oj oby tym razem nie były to kamienie:sorry2:
Znam ten ból po powrocie od rodziców ;-) mam nadzieję, żeu Ciebie to nic poważnego :tak:

U nas nocka koszmarna :baffled: nie pamiętam ile razy wstawałam na zmianę z m do małej :-( nie wiem o co chodzi...teraz niby ok... może znów przestawiała się na swoje łóżeczko.. :confused: W dodatku w nocy miałam drgawki, potem pociłam się okropnie i mam nadzieję, że nie wyjdzie z tego jakieś choróbsko.. tfu... Zjadłam właśnie śniadanko i nie wiem co zrobić z tą moją nieszczęsną głową - ból mi ją rozsadza :crazy: No i wyobraźcie sobie że na domiar złego nie mam wody w kranie :wściekła/y:Zapowiada się "uroczy" dzień bo dodam jeszcze, że na zewnątrz leje deszcz..:angry: Ehhh...

Mam nadzieję, że będziecie mieć początek i cały dzień lepszy niż ja :tak:

reklama
Joasie takie objawuy ni wroca nic dobregowez od razu jakies osccillo albo engystol . U mnie tak sie wlasnie zaczlo tochorobsjko na szczescie po homeopatii przeszło mam jeszcze troszke kaszlu. Noo a dzien zapowiada ci sie rewelacyjnie.U nas przesatlo pada ale jest byle jak.

Witam z rana , MARLENKA jesteś strażniczką uroczystości bb:-)

:-D:-D:-D:-D:-D

Olence gratuluje zabeczka nr 3:-D

Kasiau,a ktory zabek u Olenki wyszedl jako 3,gorny?...

Joasiek mam nadzieje,ze bol glowy minie i zaswieci sloneczko,tego Ci zycze bo wtedy moze na spacerek z Olenka sie wybierzecie

Ostatnia edycja:
Witam i ja

Oleńko gratuluje zębolka :-)

Joasiek zdróweczka, oby żadne choróbsko z tego nie wyszło ;-) i mam nadzieję, że Ola ładniej będzie już w nocy spała :tak:

Aniknulka cieszę się, że imrezka udana i mam nadzieje, że dzisiesze wyjście też takie będzie :tak:

u mnie kolejna nocka z całą masa pobudek, do tego wieczorem rozbolała mnie głowa i pół nocy mnie łupało :dry: ja juz nie wiem co mam zrobic, żeby małą tak często sie nie budziła... dzisiaj były pobudko 22, 24, 1.30, 3, 4, 5, i po 6 juz wstała. Ona wybudza sie za każdym razem z płaczem jak przekręca sie na drugi boczek i to bez różnicy czy w dzień czy w nocy... wtedy od razu na plecy, ryk, robi się sztywna i trzba albo lulać (w dzień) albo do cyca (w nocy) no i nie zawsze to działa... nad ranem to az ja podpieram, żeby łapać chociaz po 10 min. drzemkę... jakby mała spała u siebie w łóżeczu, to chyba w ogóle bym nie spała w nocy... do tego teraz na pierwszą drzemke odstawiała mi takie cyrki, że szok... mam nadzieję, że szybko z tego wyrośnie i będzie ładnie spała, bo ja juz ledwo co ciągnę...

Witam
smiles_20.gif

Mata współczuję nocki...
smiles_36.gif

Lorcia oby wątroba przestała boleć

Joasie macie śliczne nowe awatarki

Kasiau gratulacje dla Oleńki!!!
smiles_411.gif

Trzeci ząbek w tak krótkim czasie.Fiu fiu fiu.
smiles_7.gif
Artur został sam na liście z jednym zębolem.

Gratulacje dla Oli (joaśkowej)z okazji 8 miesięcy!!!
smiles_293.gif

Joasiek, oby głowa przestała boleć i oby Olcia dała mamie trochę odsapnąć

Aniknulka udanego wyjścia do koleżanki. Jasiek będzie miał fajne towarzystwo do zabawy.

Arturek śpi już prawie 1,5 godz. Dziś ładnie spał w nocy i obudził się dopiero o 7. Ufff, mogę powiedzieć, że się wyspałam.

Miłego dnia kobitki
smiles_419.gif

Witam Was
U nas nocka Ok tylko ok 5 Nadusia zaczeła kaszleć , dałam jej picie i syropek i spałysmy do 7 , teraz ma 1 drzemkę...
Teraz musze szybko posprzątac póki mała zasnęła ...po tym weekendzie troszkę sie nabrudziło....

Bbakania przepraszam ale niestety tutaj nie mogę wstawić tych fotek...
Mata współczuje....
Oleńko gratuluję zębolka

Dla 8 miesięczniaków Wszystkoego Najlepszego....

Artur śpi już 2 godziny. Dziadek Artura jest chory. Wczoraj siedział blisko małego. Mam nadzieje, że nic Arciemu nie będzie i odsypia tylko wizytę gości. Co mogę mu podać oprócz witaminy C ??
smiles_235.gif

reklama
Do góry