reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
martuska 12310 dzieki
na wynikach mam norme progeteronu 5 - 35 ng/ml, wiec "troche" za wysoko ... musze poczekac jeszcze na badanie lh, fsh i estradiolu, ale to w 3 dc... ale mocno trzymam kciuki żebym nie musiała ich robić ;)

Witaj Nektarynko!
Jestem tu nowa,dzisiaj się zalogowałam.Chciałam Ci tylko powiedzieć ż ew ubiegłym tyg mój mąż robił sobie badania nasienia i interpretowaliśmy to z pomocą internetu.Nie warto!Według nas nie były za dobre(załamały mnie dosłownie) a pani doktor powiedziałą że żaden mężczyzna nie ma idealnych wyników i te nasze nawet sa w miare i jest nadzieja.Staramy sie od 3,5 roku .mam 32lata i niedrożny 1 jajowód.
Witaj Bertka..
zdaje sobie sprawe, że takie super plemniczki to chyba na superman.. chociaz w jego przyciasnawym stroju może byc na odwrót hihih zobaczymy jeszcze kilka godzin i po odbiór a Pani mi jeszcze powiedziała, że można też jutro odebrać jak dziś się nie da.. a ja wysiedzieć nie mogę..

gdyby ktoś chciał sprawdzić wyniki badań krwi
http://www.ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=566&Itemid=95

Ostatnia edycja:
Hej Hej Słoneczka,

Trzymajcie dziś za mnie mocno kciuki - będę toczyć boje z promotorem. Potem troszke popracuje i przybiegne się wyspowiadać.

Buziole

Miłego dzionka

p.s. Kinga - ja sie dopiero co skapnęłam że zawsze miałam cykle 27 dniowe a nie 28 - źle liczyłam :sorry2: Cholera. Także owulka troszke wcześniej była pewnie. W tym cyklu ją namierze na bank. No i rzeczywiście - owuluujemy razem - się będzie działo :-D:-D:-D

3mam kciuki!!!!:tak::-)
No jasne że bedzie sie działo kochana hehe u nas to co dziennie w sumie sie dzieje a wyjazdu na urloping to nei wiem czy sie nie bać!!:szok::-D;-)

Kobietki! a co myślicie o tym, ze nie należy się kochać w dzień spodziewanej @ ??
Gdzieś w "mądrej" gazecie przeczytałam ... :surprised:

Mama-staraczka 2009 to również ja:)
Na tym forum raczkuję, to mój pierwszy post:)
Starania planujemy z mężem na maj (w zasadzie mieliśmy się wcześniej postarać, ale przez zawirowania z pracą musimy jeszcze poczekać). Mam nadzieję, że znajdę tu wiele potrzebnych informacji:)
Wszystkim staraczkom życzę szczęścia i powodzenia:)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny!

Wpadłam na forum dzisiaj tylko na sekundeczke! urwanie głowy w pracy :-( i niestety nie mam czasu, bardzo ubolewam z tego powodu.

Nie wiem co mam myśleć i czuje, że zaczynam mieć mętlik w głowie.:eek:

Dzisiaj powinna przyjść @ póki co nie ma, z czego się bardzo cieszę.

jednakże jestem strasznie zmęczona już od pary dnia. w piątek popołudniu robiłam test i nic. Bolą mnie piersi, ale zamiast boleć mnie jakoś szczególnie brzuch to od paru dni boli mnie jajnik.

myślicie, że jest jakaś nadzieja?
Jak to jest z tymi niby @ a ciążą?
mógł w piątek wyjść test negatywny mimo fasolki? :zawstydzona/y:

pomocy

Do góry