reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
malinka włoski zawsze farbuje sobie sama :tak::tak::tak: szkoda byłoby mi tyle kaski u fryzjera zostawiać !!!!!!

Jakoś się już wprawiłam,to już tyle lat ze nie wiem już ile.I tak na moje włosy chociaż nie są takie aż długie muszę kupować 2 opakowania farby,bo mam strasznie gęste włosy :tak::tak::tak:

Głodomór nakarmiony, M poleciał do pracy :-) Nie chciał, śniadania... Ciekawa jestem co będzie jadł...:dry:

Dzień Dobry!
...
Mamo Helenki, u nas też cały pokój a nawet całe mieszkanie zawalone! :-D
...

Ja się staram trzymać zabawki w dziecięcym pokoju, ale nie zawsze mi to wychodzi :baffled:

Ja tez sama farbuje włoski, ale tylko, jak są krótkie, bo na długich już sobie kiedyś fundnęłam plamę i wole więcej nie ryzykować.

Kobitki mam pytanko. Musze zmienić garnki bo moje już się sypią:baffled: Wczoraj jeden spadł mi z suszarki i odpadło mu ucho :wściekła/y:

Używacie jakichś konkretnych??
Bo się zastanawiam czy kupić jakiś niedrogi komplet, czy zainwestować w coś lepszego:confused: Te co miałam teraz dostałam w prezencie, była to jakaś bazarówka. Takie metalowe ze szklanymi pokrywkami, gotowałao się nieźle, no ale po 4 latach ulegaja biodegradacji :-D:rofl2:

Moi znajomi, też brali we frankach 100 ooo ,ale oni nie narzekają za bardzo ,bo mówią że tyle zaoszczędzili kiedy franka stał nisko ,ze i tak są do przodu.

Moi znajomi, też brali we frankach 100 ooo ,ale oni nie narzekają za bardzo ,bo mówią że tyle zaoszczędzili kiedy franka stał nisko ,ze i tak są do przodu.

No my nie zaoszczędziliśmy za bardzo :-( Gdybyśmy wtedy mieli trochę więcej kasy i spłacili jakąś większą część kredytu to rzeczywiście można byłoby sporo zaoszczędzić, bo jak frank stał nisko to kwota kredytu nam spadła o jakieś 30%, albo i więcej.

Twoja Julka jest w wieku mojej Misi i się zdziwiłam, że kupujesz jej butki nr 27:szok: ja wczoraj na allegro kupiłam trampeczki rozmiar 30:szok::szok::szok: moje dziecko ma jakieś duże stopy:baffled::baffled::baffled:
[/quote]
moja córka ma 9 i pól roku a rozmair stopy 37 /38 i to jest problem ,bo dziecięcych butów w tym rozmiarze praktycznie nie ma

Mama Helenki ja sie przyłączam do Twojego pytania o garnki, przymierzam się do zakupu jakiego ś kompletu ale nie bardzo wiem co mam wybrać, zwłaszcza, że ja mam płytę ceramiczną, aha i ja uwielbiam gotować więc będą często używane

madziulanatasza no to rzeczywiście macie problem z butami, rozmiar dorosły a stopa dziecięca:szok:
A najśmieszniejsze jest to że ona jest z tego dumna,czuje się taka dorosła...nieświadoma jak tak dalej pójdzie to będzie miała nie daj boże stopę większą ode mnie ja mam 41 i nie zawsze mogę kupić co mi sie podoba!!

reklama
Witam dziewczyny, tak się Wam wtrynię z tymi garami, jeśli wolno.
Jak tylko padł temat kupna mieszkania zaczęłam sobie robić listę i zakupy co najpotrzebniejsze do domu będzie. Jestem zdania, że biedni bubli kupować nie powinni, bo ich na to nie stać. Kupiłam garnki w zasadzie nie najdroższe, ale całkiem dobre. Takie z potrójnym dnem ( dość ciężkie) i palonymi hartowanymi pokrywkami. Używam ich już 4 lata na okrągło i szczerze muszę je pochwalić i polecić. Nie przypalają potraw, długo trzymają ciepło. Firma EUROLADY ale to nie jest takie ważne. Ważne by były grube i ciężkie. Mam podobny komplet ale z jednej warstwy( prezent ślubny) i nie jest już tak dobry. Fakt nada się do szybkiego podgrzania np zupki dla małej, ale nie do porządnego gotowania.

Do góry