reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
My mamy tylko patelnie Tefal,według mnie sa najlepsze :tak: nie potrafiłąbym juz chyba na innych nic robic tak sie przyzwyczaiłam

A Oliwka już wstałą,spałą tylko 1,5 godz,kurcze mało,jest marudna i ciągle ziewa :tak: no to będę mieć dziś przekichany dzień :wściekła/y:

Zadzoniła wychowawczyni z przedszkola że Ksawek się posikał ,zebym przywiozła mu suchą bieliznę ,Ksawek mówił,że się bawił i nie czuł ,ze mu się chce az zobaczył i poczuł jak mu po na=ogach leci ,zesikał się prawie całkiem w spodnie ,chyba z przeziębienia ,bo ewidentnie go coś bierze w weeken niby ok ,był w domu ,a dzisiaj znowu katar i oczka zaczerwienione ,jutro już zostawie go w domu .Klaudia też się na ból gardła skarży ,podaję imoscillococcinum,ale to już chyba za póżno:rofl2: na to!!

Ale oprócz temp sa jakieś objawy???? kaszle itp?czy nic

Na razie nic, w sumie to jeszcze zębalki jej wychodzą, ale t się wszystko okaże...

Zadzoniła wychowawczyni z przedszkola że Ksawek się posikał ,zebym przywiozła mu suchą bieliznę ,Ksawek mówił,że się bawił i nie czuł ,ze mu się chce az zobaczył i poczuł jak mu po na=ogach leci ,zesikał się prawie całkiem w spodnie ,chyba z przeziębienia ,bo ewidentnie go coś bierze w weeken niby ok ,był w domu ,a dzisiaj znowu katar i oczka zaczerwienione ,jutro już zostawie go w domu .Klaudia też się na ból gardła skarży ,podaję imoscillococcinum,ale to już chyba za póżno:rofl2: na to!!

Biedny Kasawek, pewnie się zestersował :-(

Na szczęście tu w przed. traktują takie wypadki na luzie i nikt ani o tym nie rozmawia za długo ,ani nie robi z tego dramatu ,akurat był obiadek ,jak tam byłam i ksawkowi przebrałam spodenki(był w tych od gimnastyki)i wrócił na stołówkęnie miał ochoty wracać do domu ,mzresztą nawet tego nie proponowałam żeby nie podkreślac niezwykłości sytuacjii

Patelnie Tefala-też nie wyobrażam sobie życia bez nich. Mam tylko dwie, czasem wydaje się o jedną za mało.

Wiecie co, chyba jakiś kiepski dzień dziś mam. Siedzę przed tym kompem, piję 3 kawę i nic nie mogę wymyślić! Za oknem pochmurno i chlapa, a w domku tak pusto bez Piotrusia. :-(

reklama
Wiecie co, chyba jakiś kiepski dzień dziś mam. Siedzę przed tym kompem, piję 3 kawę i nic nie mogę wymyślić! Za oknem pochmurno i chlapa, a w domku tak pusto bez Piotrusia. :-(

Jak Helena u babci, ja zamiast odpoczywać, siedzę i myślę co ona robi :rofl2: Patrzę z rozrzewnieniem na zabawki i odliczam godziny do jej powrotu:-D No ale nic na to nie poradzę :rofl2:

Do góry