reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

Dziewczyny przypadkiem na wcześniakach zobaczyłam ten post:
https://www.babyboom.pl/forum/wczes...-sie-wasze-dziecko-8/index86.html#post3210246
Czy mi sie wydaje, czy to nasza kwietniówka, która się dawno nie odzywala ale jest na liście. Jeśli się nie mylę to wygląda na to że pierwsszy kwietniowy maluszek jest już na swiecie. Szkoda tylko, że tak się pospieszył:-( Miejmy nadzieję że wszystko jest ok.

reklama
No,tak to też kwietniówka.
A nie wiem czy wiecie,ale druga córeczka Lilian wczoraj odeszła:-(...
Tak naprawdę to pierwsza z kwietniówek rozpakowała się nieszczęśliwie w grudniu Sowa.Potem Lilian:-(
Miejmy nadzieję,że już reszta będzie szczęśliwie...

No,tak to też kwietniówka.
A nie wiem czy wiecie,ale druga córeczka Lilian wczoraj odeszła:-(...
Tak naprawdę to pierwsza z kwietniówek rozpakowała się nieszczęśliwie w grudniu Sowa.Potem Lilian:-(
Miejmy nadzieję,że już reszta będzie szczęśliwie...

Masz racje najpierw była Sowa.
I jeszcze Liliann, co prawda z majówek, co za nieszczęscie, nawet nie wiedziałam ze druga dziewczynka też odeszła :-(

klucha - nie wracam już do pracy, na zwolnieniu jestem od listopada, korzystam z tego, że można być na zwolnieniu ciążowym 100% płatnym bez przerwy 182 dni, od nowego roku nawet wydłużyli ten okres do 270 dni. dzięki temu macierzyński zacznę dopiero po porodzie, kiedykolwiek miałby on nastąpić i mam nadzieję że lekarz nie będzie robil problemów z wystawieniem dalszego zwolnienia jakbym już się przeterminowałą, u mnie każdy tydzień macierzyńskiego jest na wagę złota bo oznacza płatny urlop, im później pójdę na wychowawczy, nawet na tych kilka miesięcy tym lepiej, niestety nie mam nikogo zaufanego z kim mogłabym zostawić małego, a opiekunki i żłobki na początku odpadają, może uda się załatwić telepracę, to byłoby najlepsze rozwiązanie. pracowałabym z domu i jednocześnie mogłabym zajmować się dzieckiem i kasa by była

Spaczyna - ja prawie non stop chodzę ufajdana, nie przejmuj się

Margaret - niestety jak ja dołączyłam na bb to tej kwietniówki już chyba nie było, może właśnie z tego powodu tak nagle zniknęła, życzę jej i maleństwu dużo siły i wytrwałości

a propos bioparoxu - ja też to brałam niedawno, w styczniu, pamiętam że na ulotce było napisane że bezpieczne w ciąży

ale się rozpisałam:-)

jej tak mi sie smutno zrobilo biedna Lilian niejestem sobie w stanie wyobrazic co ona czuje ale to musi byc straszne.:-(
o Sowie pamietam tez blizniacza mama miala byc a tu taka tragedia:-:)-(

reklama
Do góry