nio was nadrobic to jak zwykle pare stronek wstecz sie trzeba cofnac

biedna lilian.. jak przeczytalam posta Gabi to az mnie zamurowalo i sie poplakalam:-( wspolczuje jej i nawet nie umie sobie wyobrazic co teraz czuje:-(
nio i jeszcze ta wiadomosc o kwietniowce, ktora urodzila wczesniaka.. znowu zaczelam sie martwic o naszego Maksa

a ja dzisiaj popoludnie spedzilam z mezusiem poza domem

stwierdzil, ze jak siedziec i lezec nie moge to wyciagnal mnie na spacer:-) przy okazji zalatwilismy pare spraw na miescie, bylismy na obiadku i znowu kupilismy synusiowi pajacyki;-)
najlepsze bylo to, ze obiadek na miescie byl nieplanowany, ale jakos tak mnie wzielo na pierogi z truskawkami, a ze bar byl po drodze to wstapilismy.. oczywiscie jak zaczelam czytac menu to juz sama sie nie moglam zdecydowac, bo wszystkiego mi sie chcialo

skonczylo sie tak, ze jadlam wymarzone pierogi z truskawkami, a do tego placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym

hi hi jakbyscie widzialy miny ludzi wokol nas to byscie padly;-) nio, ale wsumie sie nie dziwie, bo takie mixy sa raczej nienaturalne

hi hi nio, a jeszcze inna sprawa, ze zjadlam wiecej niz mezus to juz wogule bylo dziwne dla otoczenia;-)nio, ale w trakcie takiej wyprawy trzeba bylo nabrac sil i sie pozywic;-)
jesli chodzi o fryzjera to i farbowanie to ja odkad wiem, ze w ciazy jestem to wlosow nie farbuje i zapuszczam, bo wydaje mi sie, ze z dluzszymi wlosami latwiej przy dziecku.. wystarczy zwiazac i gotowe.. a wiem ile musialam sie nameczyc codziennie z ukladaniem wlosow.. rano pol godziny nie moje, zebym mogla jak czlowiek wygladac;-)zreszta moim wlosa przyda sie przerwa od farbowania, bo to co ja wyprawialam z kolorami to tylko ja wiem

hi hi rozne kolory przerabialam, a przed ciaza mialam nawet rozowa grzywke;-) taka mnie fantazja ogarnela jakas.. nio, ale jako mamusia musze powaznie wygladac, wiec koniec z cudowaniem

musze sie tylko wybrac na podciecie koncowek i tyle