reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
fakt fryzjer i kosmetyczka to by mi tez sie przydalo. odrosty 4 cm ale mam lenia i nie chce mi sie ich malowac juz chyba poczekam do kwietnia, ale oczyszczanie buzi to chyba se zafunduje.

Nadii1 pamiętam, dzięki za troskę :-) Już byłam na oczyszczaniu w ciąży.
Właśnie wyprało mi się pranie i muszę rozwiesić.
Dobranoc kochane kwietnióweczki, żegnam się bo od 22.05 zaczyna się CSI:Kryminalne Zagadki Miami:-) uwielbiam tego typu filmy:tak:

.
Dobranoc kochane kwietnióweczki, żegnam się bo od 22.05 zaczyna się CSI:Kryminalne Zagadki Miami:-) uwielbiam tego typu filmy:tak:
Dzieki za przypomnienie :)) To ja tez zaraz zmykam. Musze jeszcze jakas kolacje mojemu Ł zrobic, bo moze za jakis czas z roboty wroci., Spokojnej nocki zycze wszystkim i WYSPIJCIE SIE WKONCU WSZYSTKIE :-)

Ja właśnie się zastanawiam nad fryzjerem, w ciąży do tej pory dwa razy farbowałam i ostatnio w grudniu celowo zrobiłam taki kolorek zbliżony do mojego naturalnego, żeby odrosty nie były widoczne. I rzeczywiście nie widać ich teraz więc chyba to wykorzystam i już nie będę farbować i powoli wrócę do swojego koloru. Później przy dziecku i tak nie bedzie czasu na przesiadywanie u fryzjera :no: Ale kosmetyczke to przed porodem raczej jeszcze odwiedze.:tak:

No to zmykam... u mnie z kolei stały punkt wieczoru o 22:00 to szkło kontaktowe na tvn24 :tak:Oglądam codziennie:-)

Dobranoc

Dobranocka dziewzcynki, wyśpijcie się do jutra :-)
nie mogę dodzwonic sie do M., remontuje ale nie lubie jak nie odbiera :baffled:
Malutka gdzie Ty się podziewasz? Bez ciebie do 1000 stron nigdy nie dotrzemy!!! :tak:

nio was nadrobic to jak zwykle pare stronek wstecz sie trzeba cofnac:tak:
biedna lilian.. jak przeczytalam posta Gabi to az mnie zamurowalo i sie poplakalam:-( wspolczuje jej i nawet nie umie sobie wyobrazic co teraz czuje:-(
nio i jeszcze ta wiadomosc o kwietniowce, ktora urodzila wczesniaka.. znowu zaczelam sie martwic o naszego Maksa:zawstydzona/y:
a ja dzisiaj popoludnie spedzilam z mezusiem poza domem:tak: stwierdzil, ze jak siedziec i lezec nie moge to wyciagnal mnie na spacer:-) przy okazji zalatwilismy pare spraw na miescie, bylismy na obiadku i znowu kupilismy synusiowi pajacyki;-)
najlepsze bylo to, ze obiadek na miescie byl nieplanowany, ale jakos tak mnie wzielo na pierogi z truskawkami, a ze bar byl po drodze to wstapilismy.. oczywiscie jak zaczelam czytac menu to juz sama sie nie moglam zdecydowac, bo wszystkiego mi sie chcialo:szok: skonczylo sie tak, ze jadlam wymarzone pierogi z truskawkami, a do tego placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym:-D hi hi jakbyscie widzialy miny ludzi wokol nas to byscie padly;-) nio, ale wsumie sie nie dziwie, bo takie mixy sa raczej nienaturalne:-D hi hi nio, a jeszcze inna sprawa, ze zjadlam wiecej niz mezus to juz wogule bylo dziwne dla otoczenia;-)nio, ale w trakcie takiej wyprawy trzeba bylo nabrac sil i sie pozywic;-)
jesli chodzi o fryzjera to i farbowanie to ja odkad wiem, ze w ciazy jestem to wlosow nie farbuje i zapuszczam, bo wydaje mi sie, ze z dluzszymi wlosami latwiej przy dziecku.. wystarczy zwiazac i gotowe.. a wiem ile musialam sie nameczyc codziennie z ukladaniem wlosow.. rano pol godziny nie moje, zebym mogla jak czlowiek wygladac;-)zreszta moim wlosa przyda sie przerwa od farbowania, bo to co ja wyprawialam z kolorami to tylko ja wiem:-D hi hi rozne kolory przerabialam, a przed ciaza mialam nawet rozowa grzywke;-) taka mnie fantazja ogarnela jakas.. nio, ale jako mamusia musze powaznie wygladac, wiec koniec z cudowaniem:tak: musze sie tylko wybrac na podciecie koncowek i tyle:tak:

reklama
brrr jeszcze wojna z płytkarzem mnie czeka, najpierw ustalił cene za metr2 a później dodał, że jeszcze 1,50zł za m2 pomalowania unigruntem, 3 zł od obrobienia dziury i wogóle wlazł i sobie zaczął robić jak jeszcze M. tam nie dotarł, bo niby znajomy robotników od kartongipsu. A co to mój znajomy żeby tak sobie właził i rządził??!! No ale innego nie mamy więc jakoś musimy się dogadać, trudno teraz o ludzi do remontu... :wściekła/y: Nie mogę się zebrać do spania tak się wkurzyłam Będę musiała wstać o 7 rano żeby z nim pogadać, niech go szlag, a o 11 do promotorki idę. Brrr a ja tak lubię spać... :angry:

Do góry