Kamile85
Fanka BB :)
Biedna LiliAnn, nie będę nic pisać, bo wszystko inne to takie drobnostki...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie zamierzam kupować koszul nocnych. Co prawda szukałam ale nic nie trafiłam. Muszę mieć bawełniane (w innych źle mi się śpiSiruna właśnie wybieram się między innymi w poszukiwaniu koszuli do szpitala i tak sama nie wiem ile ich kupić??
Dziwczyny ile koszul bierzecie do szpitala ???
Bo ja chyba sobie kupię koszulę nocną i myślałam jeszcze o komplecie spodnie+bluzka ale sama nie wiem, czy to zda egzamin??jak mnie będzie wszystko bolało ??
Pewnie najwygodniej będzie w koszuli , ale tak po wstępnym rozeznaniu to właśnie cieżko było mi znaleźć tu koszulę rozpinaną, taką wygodną do karmienia. No nic poszukam , może akurat![]()
Bardzo mi przykro...:-A nie wiem czy wiecie,ale druga córeczka Lilian wczoraj odeszła:-(...
a mnie ostatno tez sie napina brzusio ale czuje ze to malenstwo sie tak wypina, ale jak niewygodnie to szok
To szalejesz....Ja jesli mi sie uda zorganizowac opieke do Oliwki to tez chce w czwartek lub piatek zrobic sobie 'dzien urody': ) Kosmetyczka, fryzjer itp.Ja dzisiaj byłam u fryzjera zrobić odrosty, a w piątek-sobotę wybieram się do kosmetyczki na depilację nóżek:-)
![]()