reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No właśnie najgorsze jest to ciągnięcie w dół...noszę małego z przodu pleckami do mnie...i w takiej pozycji jest znacznie odchylony ode mnie:dry:. Nosidełko zostanie chyba tylko na szybkie wypady do sklepu. Oglądałam te nosidła ergonomiczne, fajne ale jak dla mnie za drogie:zawstydzona/y:

reklama
Cześc laski.
Ja jestem taka umęczona tym cholernym komputerem......wiadomo dlaczego.

No i moja nieobecność była spowodowana tym samym:tak::tak: A do tego dosżło jeszcze marudzenie Kuby na maxa. W dzień mało spi w nocy często się budzi. Rano usypianie zajęło mi 40 min i kolejne 40 spał. Wieczorem M go kładł bo ja aerobikowałam się;-)i do tej pory zaliczył już 4 pobudki a około północy jak się wybudził to musiałam go dobre 40min kołysać, odkładać i tak w kółko. Ciekawe ile razy jeszcze do rana się obudzi:wściekła/y:. a ja co oczywiście zamiast położyć się to siedzę na BB i patrzę co naskrobałyście:tak::tak::tak:. Tęskniło mi się za Wami i za ploteczkami;-). Mam nawet wyrzuty. Bo niby czasami weszłam zobaczyć co napisałyście, ale w związku z misją którą miałyśmy z Magdą do spełnienia nie udawało mi się nic napisać

Witam z rana :-)

Joan-na ja też często z mężem się popstrykam w nocy jak mała marudzi :sorry2: ja jak jestem śpiąca, to jestem zła i bez kija nie podchodź :zawstydzona/y:

Magdziarko a co myslisz o chustach Mei Tai? Bo ja sie przymierzam do uszycia takiej, bo mi ręce odpadają, cos mi się zdaje, że mała znów zaczęła sporo na wadze przybierać :sorry2: a ona to kocha rączki:dry: no i głupie wywieszenie prana na dworze byłoby szybsze i prostsze :tak: wiem, że MT ma mniejsze możliwości jak chusta, ale w praktyce banalne w obsłudze i nie trzeba sie tak motać jak z chustą tradycyjną :-p

Agusia, Magdziarka nasze strażniczki porządku :-D

Agusia mam nadzieję, że reszta nocy była juz lepsza :sorry2:

U nas w końcu nawet fajna nocka :tak: mała co prawda 0 22 obudziła sie z płaczem i o 23 na jedzonko, ale potem pobudki o 2, 4.30 (tu sie powierciła terochę, pogadała, zaklaskała i poszła spać :rofl2:) i się obudziłuyśmy o 6.30 i do 7 w łóżku, jej juz nie pamiętam tak długiego spania i leżenia w łóżku :-D mam nadzieję, że Jasio tez miał dobrą noc dzisiaj :tak:

miłego dnia mamusie:-)

Cze laski
Ja byłam wczoraj po pracy na mieście całą rodzinkąi Ola strasznie znosi jazdę w wózku. Fakt, że odzwyczajona bo mój z nią nie wychodzi i praktycznie połowę drogi szła na rękach. Może się przyzwyczai - jak będzie lato to już będzie wolała śmigać na nózkach :-) tak w dzień to tylko przy kanapie staje i w boki łazi

Mata moze juz Dobrusi tak zostanie
U nas nocka taka sobie Wojtyek budzil sie chyba ze 3 razy na smoka i raz na jedzenie. Teraz juz wojuje w łozeczku gada sam do siebie
Agusia Ola to mala cawaniara co ma byc wozona jak moze byc noszona.

Witam z rana:-)

Mata oby Dobrusi tak zostalo milo slyszec takie dobre wiesci z rana:-)
Kasiau Ola jeszcze troszke i sama bedzie smigac po dworku:tak:

Milego dzionka:-)

Witajcie!
Jestem lekko zakręcona, głowa mnie boli ale pewnie przez to przeziębienie bo Jasio wtulał się we mnie w nocy więc tylko 5 ray poudka i w miarę się wyspałam :tak:
Pogoda taka sobie zobaczymy jak będę się czuła to może wyskoczymy z małym na spacer :dry:

Moja znajoma ma taki i jest zadowolona ;-) ćwiczy oglądając TV :-D

a'propos nocki cieszę się, że wypoczęłaś

Agusia tym razem współczuję nocy ale mam nadzieję, że w dzień chłopaki dadzą Ci odpocząć :tak:

Kasiau mam nadzieję, że Ola przyzwyczai się do wózeczka i będzie już tylko lepiej :-)

Miłego dnia mamusie ;-)

Witajcie laseczki:-)

U mnie dzisiaj chlapa za oknem:wściekła/y: leje od rana:wściekła/y: i oczywiście przymusowo siedzimy w domu bo jak tu wyjść na spacer:baffled:
do tego lenia załapałam:baffled: a pranie nadal się piętrzy na fotelu:sorry2: może jak M wróci z pracy to najdzie mnie ochota na prasowanie:-p
Aniknulko mam nadzieję że wygrzałaś się nocą i choróbstwo odeszło:tak:
Mata super ale nic więcej nie piszę by nie zapeszyć;-)
Mamoot łyżwy szalejesz:-)

miłego dzionka:tak:

reklama
Witam

U nas noc ok. Nawet się wyspałam. Dziś o 5 mąż pojechał na szkolenie do Łodzi i wróci dopiero w czwartek w nocy. Aż się boję dzisiejszej Arturkowej nocy:confused::baffled::baffled::baffled:

Zapomiałam się pochwalić:zawstydzona/y:;-) Mąż w poniedziałek kupił mi blender Brauna ze stalową końcówką. Maszyna z..... Super wszystko miksuje, końcówka szybciutko się myje. Jest poprostu ekstra. I Arturek zjadł wczoraj prawie 200ml mojej zupki, także jestem baaaardzooo zadowolona.

Wczoraj zrobiłam niezły numer:zawstydzona/y: Jak wyciągałam fotograficzną kartę pamięci z laptopa, to tak mi wyskoczyła, że.... wskoczyła do kubka pełnego herbaty.
smiles_60.gif
Na szczęście działa.:-):-):-)
smiles_354.gif

Do góry