Sandi
Fanka BB :)
to jak chcesz zrobic mu pokoik?Mój też ze mną śpi ;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to jak chcesz zrobic mu pokoik?Mój też ze mną śpi ;-)
Będzie się musiał oduczyć :-)to jak chcesz zrobic mu pokoik?![]()
ojBędzie się musiał oduczyć :-)
duze i sliczne wegielkiHej,ale pogoda ,pada i pada:-(
No Julka ma duze oczka
Miloku ja tez zaczełam diete,jem salateczki ,zero słodyczy ,duzo wody pije,gotuje wszystko na parze.Musze sie pilnowac ,aby byl efekt![]()
moj tez spi u siebiemiloku, to masz kochana kopa ode mnie a ja poproszę zwrotnego kopa
uff to mój śpi u siebie
madzikim pewnie masz troche racji , bo jakas oslabiona ostatnio jestem , wieczne bole glowy i takie tamWitam
milokuja Ci nie dam żadnego kopa bo uważam, że teraz za dużo się u Was dzieje i tuz po porodzie jesteś;jak się uspokoi troszkę to będziesz mieć więcej siły i wtedy kopa dostaniesz;-)
Dziewczyny to będziemy zbiorowo pokoje urządzać - fajnie, więcej pomysłów:-)
skończyłam piec ciasta, nie wiem jak się nazywami drugi raz się tak ambitnie nie porywam
![]()