reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My jestesmy juz po spacerku:tak::tak::tak:Bylo fajnie chociaz nie za cieplo:-)
Dzieciaki sie wybiegaly i mialy frajde karmiac kaczuszki;-):-)
Teraz czekamy na obiadek:-)
Dzisiaj albo jutro M zawiezie laptopa do gwarancji bo nadal nie moge go wlaczyc:no::angry::angry::angry:
Do poludnia bede miala laptopa bo tezciowka jest w pracy:-Dale nie wiem czy wieczorami bedzie mi go pozyczala,a przeciez wieczorami jest tu najlepiej:tak::tak::tak:

KRZYSZTOFFIKAS:-)
Witaj wsrod nas:-)

reklama
witam się niedzielnie:-D:-D:-D my już po obiadku, ja nie poszłam na łatwiznę:-D i spędziłam dzisiaj trochę czasu w kuchni, ale chyba było warto bo obiadek smakował:tak:roladki drobiowe ze szpinakiem mniam mniam:-):-):-)
Mama Helenki zapomniałam wcześniej napisać, fajna pamiątka takie usg 3D na płycie, dużo lepiej widać dzieciątko, super sprawa:tak::tak::tak:
Joanna zrób sobie dla ułatwienia listę z naszymi nickami i nazwiskami to bardzo ułatwia życie:tak::-D:tak:
Miłego niedzielnego popołudnia;-)

Dowikla napraw tego swojego laptopa jak najszybciej, bo jak Ty bez nas wytrzymasz?:-D:-D:-D a my bez Ciebie:tak::tak::tak:zwłaszcza wieczorami

A propos USG i filmiku.
Pokazałam go wczoraj babciom mojego M. Nigdy w życiu nie miały USG za czym idzie nie wiedziały jak to wygląda. Obejrzały z przejęciem, a potem zaczęły lamentować, że takie dziecko w brzuchu to jest biedne, ma strasznie ciasno i się na pewno męczy :-D:-D:-D:-D

Hmmm, ciekawie brzmi, może wrzucisz przepis w wolnej chwili :tak:
z przyjemnością:tak::tak::tak::
filety z kurczaka przekrawam na dwie części żeby był cieńszy, lekko rozbijam, posypuję ziołami (ja mam mieszankę włoską) lub czym kto lubi ale bez soli, przygotowuję panierkę: tarta bułka, odrobina mąki, czosnek granulowany i przyprawa do mięs knorr. masę szpinakową robię wcześniej żeby przestygła i zgęstniała (szpinak mrożony, czosnek, gałka muszkatołowa, sól, pieprz czosnkowy, śmietanka 18% do zup i sosów np. łaciata, ser pleśniowy i trójkącik serka topionego, wszystko przesmażam na maśle). masę nakładam na filety, zawijam i moczę w mleku i obtaczam ww panierce, smażę i gotowe. ja uwielbiam szpinak i moge jeść w każdym daniu, w piątek robiłam spaghetti ze szpinakiem stąd miałam już gotową masę do roladek.
Smacznego:tak::-D:tak:

reklama
Do góry